GFT Coin Yorum nasıl görünüyor? ABD’de bilanço etkileri devam ederken ABD borsaları negatif kapandı. Güne karışık başlayan Asya Pasifik ise kapanışa doğru artıya dönüyor. ABD vadelileri pozitif açılış yaparken enerji fiyatları da yükselişe devam ediyor. Brent Petrol 85, WTI 78.70 dolar yükselişiyle günü karşılıyor. Altın’da sıkışık seyir devam ediyor. bin 880 dolarda takılan kıymetli metal bin 900 dolar üzerine atamazsa geri çekilmesinin 1.835 dolara kadar sürmesi beklenebilir.

Kripto varlıklar tarafında SEC’in, staking yasağı getirmeyi düşündüğü haberleri henüz söylenti olarak dolaşsa da piyasaya satış getirmeye yetti. Bitcoin 22 bin 300, Ethereum ise bin 600 dolara kadar düştü. Şu sıralar tepki alımlarıyla ufak çaplı yükselişlere rağmen tedirgin görünüm devam ediyor.

EURUSD kıymetli metal gibi stabil kalarak yön arayışında ve 1.0730 seviyesinden işlem görüyor. Yoğun tartışmalar sonucunda Borsa İstanbul 15 Şubat’a kadar kapatıldı.

Bugün Almanya’dan TÜFE verileri, Avrupa Liderler Zirvesi ve ABD’den İşsizlik Başvurularını izleyeceğiz.

Tüm bu gelişmeler ışığında 9 Şubat 2023 için GFT Coin Yorum şu şekilde görünüyor:

Game Fantasy Token GFT Coin Yorum – GFT/BUSD

GFT Coin Yorum nasıl görünüyor? Eliot dalgaları şeklinde geliştiğini düşündüğümüz yükselişin 3. dalgası gerçekleşiyor. Genel yapının düzeltmeyle birlikte ilerlediğini ve 1H grafikte kısa vade gösterge hafif satışa yöneldi. Yatırımcı duyarlılığının artarak devam etmesini bekliyoruz. Hareketli ortalamalar ve MACD göstergeleri 30 dakikalık grafikte sat sinyali üretmek üzere. Hacimsel olarak durgunluk gözleniyor, fiyatların bu seviyelerde sıkışarak yön tayin etmeye çalıştığı izleniyor. 4H görünüme göre sıçrama yaparak yeni fiyat oluşumu gerçekleştirmesi gerekiyor. Sınırlı veri nedeniyle bir müddet izlenmesi önerilir.

Game Fantasy Token GFC Coin Yorum

Destek Seviyeleri 0.16415 – 0.12580 – 0.08370

Direnç Seviyeleri 0.19400 – 0.21500 0.22600

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Bitcoin Yorum ve Teknik Analizi – BTC/USD

SEC söylentisiyle 22.500 doların altını test etmiş oldu. Bollinger sıkışmasını yukarı beklediğimiz ancak haberin bunu tersine çevirdiği bir durum yaşandı. Düşüş akabinde 22.600’e yükselen Bitcoin 21.300 seviyesine baskılanıyor olsa da ters etkiyle 23.050 dolara yükselmesi beklenebilir. Günlük grafikte MACD negatif alanda güçleniyor, ancak diğer göstergeler alıma yönelmiş durumda. Satışların etkisi ortalama seviyede olan hacme yansımış durumda. Haftalar sonra 1W grafik kısa vade göstergesi satışı teyit ediyor. MACD’deki zayıflamanın negatif bölgeye geçip geçmemesine bağlı olarak BTC/USD çiftinin yaşadığı sancılı süreç net değişim gösterebilir. Bu durumda 21.300 seviyesi gündeme gelerek satışların artması kaçınılmaz olacaktır. Şayet alıma istekli piyasa mevcut duruşunu koruyabilirse Bitcoin 25.000 dolara devam edebilir.

Bitcoin Fiyat Analizi

Destek Seviyeleri 22.400 – 21.380 – 20.900

Direnç Seviyeleri 23.300 – 23.720 24.950

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Ethereum Yorum ve Teknik Analizi – ETH/USD

Stochastic göstergede satışa yönelim görünürken fiyatlar dar aralıkta sıkışıp kaldı. Küresel piyasalar ve makro ekonomik görünümle birlikte korelasyon sağlanan teknoloji endeksindeki kararsızlığın etkileri kripto varlıklarda hissedilir düzeye yükseldi. Haftalık göstergelerde de uyumsuzluk belirmeye başladı. Son zamanlarda pozitif ayrışmadan söz ettiğimiz Ethereum’un, 1.600 dolar altındaki fiyatlamalarda satış baskısının artmasını ve destekleri kırması şaşırtıcı olmayacktır. Olası düşüşün 1.520 dolara kadar gerçekleşmesi durumunda çiftin üzerindeki baskı büyük ölçüde azalacaktır. Aksi senaryoyla 1.650 dolar üzerinde kalıcı olması için mevcut hacmin oransal olarak artması gerekiyor. Piyasa şartlarına paralel kripto genelinde fırtına öncesi sessizliğin yakın zamanda son bulmasını bekliyoruz.

Ethereum Fiyat Analizi

Destek Seviyeleri 1.600 – 1.520 – 1.440

Direnç Seviyeleri 1.6801.740 – 1.840

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Astar Yorum ve Teknik Analizi – ASTR/USDT

Yükselen kanal içerisindeki en büyük primini bugün sağlayan ASTR/USDT .çiftinde hacim olağan düzeyin üzerinde olduğu için bir miktar para çıkışı söz konusu olabilir. Şayet herhangi bir beklenti taşımıyorsa yarına kalmadan da iyi bir satış görebiliriz. Yükseliş kaynaklı tam uyumlu göstergelerin haftalık yansıması da aynı görünüyor. Astar Tokenin ilk direncini kırması gerekiyor ki yükseliş anlam kazanabilsin. Özellikle ilk direncin güçlü olduğunu ve üstünde kalması halinde hızla çanağı tamamlayacağını söyleyelim. Artan hacimle ilerliyor olması kripto varlığa olumlu katkı sağlarken, geri çekilmelerin ivme yaratabilmesi için daha faydalı olacağı kanısındayız. ASTR/USDT çiftinde özellikle 1. ve 3. direnç yükseliş için önem kazanıyor. 0.1335’in üzerinde çanağı tamamlaması net olarak beklenebilir.

Astar Token Fiyat Analizi

Destek Seviyeleri 0.07050.0575 – 0.0500

Direnç Seviyeleri 0.1015 – 0.1205 – 0.1335

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Santos FC Fan Token Yorum ve Teknik Analizi – SANTOS/USDT

Tam bir slow motion edasında 200 günlük MA üzerinde 2.günü test ediyor. Yarını da bu şekilde çıkaracak olursa Santos için ileriye dönük hedef hayallerimizi konuşabiliriz. İşlem hacmininn ortalamaların altına indiğini kabul ediyoruz, ancak yatırımcı duyarlılığı FC olması nedeniyle daha dinamik bir geri dönüş sağlanmasına katkı sağlamakta. Haftalık grafik uzun zamandır belirsizliği ifade ediyordu. Şimdi ise daha güçlenmiş bir görüntü var karşımızda. Orta vade Stochastic ortalama altında olmasına rağmen pozitif kazanımla yükselişe yöneldi hatta al teyidi verdi. MACD 5 haftadır gücünü koruyor ve ortalamaları ise pozitif bölgeye geçmek üzere. Muhtemelen yeni bir yükselişin altyapısı hazırlanıyor. Bu yükselişin 10.50 dolara varan bir yolculuk olma olasılığı yüksek. Para girişinin katkısı her zaman olumlu etki edecektir. Yatırımcılar SANTOS/USDT çiftini kısa vade için radarına alabilir.

Santos Fiyat Analizi

Destek Seviyeleri 6.45 – 5.85 – 5.30

Direnç Seviyeleri 7.2010.50 – 11.70

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

BinaryX Yorum ve Teknik Analizi – BNX/USDT

BinaryX Token günlük göstergeleri tekrar aşırı alım sınırına yükseldi. MACD gayet iyi konumda güçleniyor. 2 gündür artan belirgin para girişi yakın hedef olan 135 dolara doğru atak yapmasını sağlayacak. Haftalık kısa vade gösterge burada da aşırı alım bölgesinde ve artı bir değer olarak orta vade Stochastic göstergenin ortalama üzerinde alıma geçmiş olması olumlu yansıyacaktır. Haftalık ve günlük MACD destekleri BNX/USDT çiftinin güçlü kalmasına etki ediyor. Ayrıca aylık grafiğin zayıf görünümden kurtulduğunu ve indikatörlerin hareketlendiğini görüyoruz. BNX Token 135 dolar barajını güçlü şekilde kırarsa, momentuma dönüşen bir yapıya geçiş yapabilir. Aylık grafiğin umut verici değişimini göz ardı etmiyor, eski zirvenin yakın seviyelerde olması nedeniyle yeni zirveleri hanesine yazabileceğini ve istikrarlı bir yapı içerisinde devam ettiği takdirde yatırımcı kitlesi kazanabileceğini düşünüyoruz.

BinaryX Fiyat Analizi

Destek Seviyeleri 102.9 – 95.7 – 87.8

Direnç Seviyeleri 127.3 143.2 – 154.1

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

İlgili Haberler ve İçerikler

Meta Masters Guild - Geleceğin Kripto Oyunu

Puanımız

memag token
  • Popüler Oyun Stüdyoları Tarafından Destekleniyor
  • Erken Ön Satış Turu Başladı
  • Düşük Üst Limit, Vesting Yok
  • Oynanabilir NFT'ler, Ödüller, Staking
  • Solid Proof & CoinSniper Onaylı
memag token
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.