Bored Ape Yacht Club gibi en popüler NFT koleksiyonları arkasındaki isim olan Yuga Labs, yeni bir NFT koleksiyonu haberiyle gündeme geldi. Daha önce Ethereum tabanlı NFT koleksiyonları ile bilinen Yuga Labs, bu kez Bitcoin tabanlı NFT koleksiyonunu tanıttı.

Tüm zamanların en çok satan NFT koleksiyonu olan Bored Ape Yacht Club yaratıcısı Yuga Labs, Bitcoin tabanlı bir NFT koleksiyonu duyurusu yaptı. 28 Şubat tarihli bir blog gönderisinde Yuga Labs, “TwelveFold” adlı ilk Bitcoin tabanlı NFT koleksiyonunu piyasaya süreceği haberlerini doğruladı ve koleksiyonda 300 üretken sanat eseri bulunduğu belirtti.

Yuga Labs’tan yapılan açıklamada, TwelveFold isimli koleksiyonda yer alan 300 sanat eserinin Bitcoin blok zinciri Satoshi’lerine yazılmış olduğu bilgisine yer verildi.

NFT’lerin dijital eserler olarak da adlandırılan varlıklar olarak depolanacağı belirtilirken TwelveFold koleksiyonunun, geçen ayki lansmanı sonrasında popülaritesi istikrarlı bir şekilde artan Bitcoin tabanlı Ordinal protokolüne dayanan bir NFT koleksiyonu olduğu açıklandı.

Yuga Labs TwelveFold NFT Koleksiyonu Yakında Satışta

Yuga Labs Twitter hesabından yapılan açıklamada TwelveFold NFT koleksiyonunun satışının yakın zamanda başlayacağı bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada, “TwelveFold açık artırması bu hafta içerisinde başlayacak. Müzayedenin ayrıntıları ve kesin zamanlamasını içeren 24 saatlik bir bildirim yapılacaktır.” ifadeleri kullanıldı. TwelveFold NFT satın almak isteyen NFT meraklılarının, Bitcoin kullanarak satın alma işlemi yapabileceği belitildi.

300 parçalık NFT koleksiyonunun Yuga Labs’in sanat ekibi tarafından yaratıldığı belirtilirken 3 boyutlu modelleme, algoritmik yapı ve üst düzey işleme araçlarının kullanıldığı bilgisine yer verildi.

Bitcoin NFT’lerin Popülaritesi Artıyor

Bitcoin tabanlı dijital koleksiyon varlıkları, ünlü Bitcoin geliştiricisi Casey Rodarmor’un geçtiğimiz ay Bitcoin ağında “Inscriptions” isimli bir NFT koleksiyonu tanıtmasının ardından dikkatleri üzerine çekmişti.

Resim, metin, SVG veya HTML kullanılarak yaratılan Bitcoin NFT koleksiyonu, Ordinal teorisinin kullanılarak Satoshi’nin Bitcoin oluşturma konseptinin dijital eserler içeriği yazması yöntemiyle üretiliyor.

İlk aşamalarda NFT topluluğundan bir dizi tepki gelse de Bitcoin NFT’lerin o zamandan beri kripto kullanıcıları ve sanatçılar arasında ilgi gördüğü biliniyor.

Yuga Labs gibi önde gelen NFT koleksiyonları yaratıcılarından birinin daha Bitcoin NFT koleksiyonunu duyurmasının NFT topluluğunu ne yönde şekillendireceği merak ediliyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

RobotEra - Geleceğin Metaverse Oyunu

Puanımız

RobotEra Logo
  • LBank Labs Tarafından Desteklenmektedir
  • NFT Tabanlı Metaverse Arsalarını Al-Sat, Geliştir
  • Guvenilir & Profesyonel Ekip
  • TARO Tokeni Şu An Ön Satışta - robotera.io
RobotEra Logo
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.