Başarılı ön satışı, kripto para istihbaratı ve analitik özellikleriyle kripto alanını kasıp kavuran Dash 2 Trade’in native tokeni gösterge paneli lansmanına 40 gün kaldı. Heyecanla beklenen tam beta lansmanı öncesi Dash 2 Trade’in native tokeni D2T, Gate.io’da bugün en çok kazandıran üç tokenden biri oldu.

D2T Tokeni Yüzde 60’tan Fazla Yükseldi

Dash 2 Trade’in Twitter hesabından yapılan paylaşımda 11 Nisan’daki panel lansmanı için geri sayım yapılıyor. D2T ön satış bölümünün beta sürümünün yayında olduğu bildirilirken ve teste açık hali de paylaşılıyor. Bugün yüzde 60’tan fazla yakın yükseliş kaydeden D2T tokeni 0.02977 dolardan işlem görüyor.

Dash 2 Trade Nedir?

FTX’in borsasının yol açtığı son kriz, yatırımcılar arasında bir şüphecilik dalgası yarattı ve kripto para yatırımlarını eskisinden daha kapsamlı hale getirdi. Deneyimli yatırımcıların yanı sıra yeni başlayanlar da yatırım için kripto para birimlerini seçmelerine yardımcı olan yazılımlara güveniyor. Dash 2 Trade aslında tam da burada devreye giriyor.

Kripto analiz ve veri platformu Dash 2 Trade projesi hem bireysel hem de profesyonel kullanıcıların kripto analiz ihtiyaçlarına yanıt vermeye geliyor.

 

 

Dash 2 Trade’de İşlem Taktikleri

Yeni bir kripto analiz ve sinyal platformu olan Dash 2 Trade, kripto para işlemlerini bir üst seviyeye taşımak için oluşturuldu. Proje, teknik göstergeler ve uyarıların yanı sıra zincir üstü veriler ve işlem taktikleri sunuyor.

D2T, yatırımcıların aradıkları projeler hakkında gerçek zamanlı bilgi sağlayabilen verilere erişmesini ve işlemesini sağlayan gelişmiş algoritmalar kullanıyor. Çoğu kripto borsasında ve alım satım platformunda bulunmayan bu gelişmişlik ve kolaylık seviyesi, D2T’yi alım satımlarını analitik bilgilere dayandırmak isteyen yatırımcılar için ideal bir seçim haline getiriyor.

Buna ek olarak, platformda, alım satımları manuel olarak yapmak zorunda kalmadan otomatik olarak gerçekleştirebilen bir alım satım botu da bulunuyor. Bu aynı zamanda yatırımcıların sürekli manuel müdahale olmadan belirli özelliklere sahip bir portföy tutmalarına yardımcı olacak.

Acemi Yatırımcılar İçin Büyük Kolaylık

Platformdaki kullanıcı arayüzü, ayrıntılardan ödün vermeden, özellikle yeni başlayanlar için rahat ve fazlasıyla kolay olacak Ayrıca, bir projenin elde ettiği topluluk katılımını ölçmeye yardımcı olmak için bir kripto projesinin sosyal medya metriklerini de gösterecek.

D2T token 11 Ocak’tan beri Gate.io, LBank, Changelly Pro, BitMart ve merkeziyetsiz borsa Uniswap’ta işlem görüyor.

Dash 2 Trade, yüksek talep nedeniyle uzatılan ön satışında toplam 15 milyon 421 bin 600 dolar toplamayı başarmıştı.

D2T, kullanıcılarını, her biri bir kullanıcının ihtiyaçlarına ve rahatlığına uygun üç katman içeren bir abonelik modeli aracılığıyla ücretlendirecek.

İlgili Haberler ve İçerikler

RobotEra - Geleceğin Metaverse Oyunu

Puanımız

RobotEra Logo
  • LBank Labs Tarafından Desteklenmektedir
  • NFT Tabanlı Metaverse Arsalarını Al-Sat, Geliştir
  • Guvenilir & Profesyonel Ekip
  • TARO Tokeni Şu An Ön Satışta - robotera.io
RobotEra Logo
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.