Hem Polygon hem de Ethereum ağlarını destekleyen Robinhood Wallet artık dünya çapındaki tüm iOS müşterilerinin kullanımına sunuldu.

Robinhood’un yayınladığı blog yazısına göre, firmanın cüzdan uygulaması şu anda 1 milyondan fazla kullanıcıdan oluşan bir bekleme listesine sunuldu ve 130’dan fazla ülkede indirildi.

Sınırlı bir süre için, uygulamanın kullanıcıları harici bir cüzdan ya da borsadan 10 USD değerinde kripto yatırırlarsa 1 USDC ile ödüllendirilebilecek ya da Robinhood’un kendi borsasından eşit miktarda çekerlerse 5 USDC kazanabilecekler.

Fintech şirketi, güvenlik için kullanıcıların her seferinde uygulamaya erişmek adına bir FaceID / Touch ID kilidi veya özel bir PIN ayarlaması gerekeceğini söyledi. Ayrıca, MetaMask gibi diğer kendi kendine saklama cüzdanlarında olduğu gibi, kullanıcıların bir kurtarma cümlesi oluşturması ve saklaması gerekecek.

Robinhood Wallet Kullanıcıları Memnun

Robinhood Genel Müdürü Johann Kerbrat yaptığı açıklamada, “Kullanıcılar bize uygulamanın ne kadar erişilebilir ve kullanımının kolay olduğunu, dijital varlıklarını kendi kendilerine saklama ve Polygon’da ağ ücreti olmadan takas etme yeteneğinden gerçekten hoşlandıklarını söylediler.” dedi.

Kerbrat, “Kripto alanında çalkantılı birkaç ay geçirdiğimizin farkında olsak da Robinhood’u kripto için en güvenilir, en düşük maliyetli ve kullanımı en kolay borsa haline getirme misyonumuza bağlı kalmaya devam ediyoruz.”

Robinhood’ün yöneticisi, diğer zincirler ve varlıklarla etkileşime yönelik yüksek talebin, ekibi Ethereum’u cüzdanlarına hızlı bir şekilde uygulamaya motive ettiğini söyledi.

Önümüzdeki Aylarda Daha Fazla Coin Eklenecek

Cüzdan bireysel saklanabiliyor, yani kullanıcılar özel anahtarlarının kontrolünü elinde tutuyor ve bu nedenle kendi kriptolarının sahibi oluyorlar. Şu anda desteklenen tokenler arasında COMP, MATIC, SHIB, SOL, UNI ve USDC yer alıyor ve kullanıcılar ayrıca NFT’leri hem Ethereum hem de Polygon’da görüntüleyip saklayabiliyor.

Robinhood Android Desteği Bu Yıl İçinde Gelebilir

Kendi kendine saklama cüzdanlarına ve Defi’ye olan talep, kurucularının kişisel kazanç için müşteri fonlarını kötüye kullandıklarından şüphelenilen FTX borsasının çöküşünden sonra artmıştı.

Robinhood önümüzdeki aylarda daha fazla coin tanıtmayı, uygulama içi ödül programını genişletmeyi ve cüzdanını bu yılın ilerleyen dönemlerinde Android kullanıcılarına sunmayı planlıyor.

Robinhood’un Düzenleyicilerle Mücadelesi

Robinhood şu anda Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından kripto borsasında listelenen bazı tokenler nedeniyle soruşturma altında. Düzenleyici kurum, kripto para borsası FTX’in çöküşünden bu yana, Kraken ve Paxos da dahil olmak üzere bir dizi kripto firmasını, bazı ürünlerinin kayıtsız menkul kıymetler olduğu iddiasıyla sıkıştırıyor.

Öte yandan Robinhood, FTX’in eski patronu Sam Bankman-Fried (SBF) ile bağlantılıydı. Ayrıca aracı kurumda 450 milyon doların üzerinde hisseye sahipti. Yetkililere, fonların banka dolandırıcılığı ve kara para aklama ile bağlantılı olduğundan şüphelenildiği için SBF’nin bu varlıklara el koyma izni verilmişti.

İlgili Haberler ve İçerikler

RobotEra - Geleceğin Metaverse Oyunu

Puanımız

RobotEra Logo
  • LBank Labs Tarafından Desteklenmektedir
  • NFT Tabanlı Metaverse Arsalarını Al-Sat, Geliştir
  • Guvenilir & Profesyonel Ekip
  • TARO Tokeni Şu An Ön Satışta - robotera.io
RobotEra Logo
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.