Ünlü milyarder ve iş insanı Elon Musk’ın Twitter hesabında bir Milady NFT’si paylaşmasının ardından piyasaya sürülen NOMEME token, bir buçuk saat gibi oldukça kısa bir zaman dilimi içerisinde yüzde 5 bin artış gösterdi.

Söz konusu paylaşımdan hemen sonra piyasaya sürülmüş olan NOMEME coinin, merkeziyetsiz Uniswap borsasında 0,0007525 dolar fiyata ulaştığı ve işlem hacminin hızla 12 milyon dolara yükseldiği kaydedildi.

Bir Milady NFT’sinin üzerinde “Meme (miim) yok. Seni seviyorum” yazılı görüntü paylaşan Musk’ın bu tweet’i milyonlarca kez görüntülenirken Milady NFT satışları da ilk 24 saat içerisinde yüzde 500 arttı.

Milady Maker NFT koleksiyonunun değeri de önde gelen NFT pazar yeri Opensea’de yüzde 54 oranında yükseldi.

NOMEME Token Musk’ın Tweet’inden 3 Saat Sonra Piyasaya Sürüldü

Elon Musk’ın Dogecoin ve Shiba Inu meme coinlerinin fiyatları üzerindeki rolü sektördeki herkes tarafından biliniyor. Bu nedenle hızlı hareket eden kripto mühendisleri ve proje ekipleri, Musk’ın paylaşımlarından avantaj elde etme konusunda birbiriyle yarışıyor.

Diğer taraftan Musk’ın paylaşımından yalnızca 3 saat sonra piyasaya sürülen NOMEME tokenin arkasındaki ekibin kim olduğu bilinmiyor.

Ancak hızlı hareket eden bu ekibin 10 Mayıs tarihinde TSİ 22.00’da çıkardığı NOMEME tokenin arkasına aldığı Musk rüzgarıyla birlikte Dexscreener’de bir numaraya yükselmeyi başardığı aktarılıyor.

NOMEME Token Nasıl Performans Gösteriyor?

Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla alınan Dexsceener verilerine göre henüz ilk 24 saatinin içinde bulunan NOMEME tokenin 2,1 milyon dolarlık piyasa değeri bulunuyor.

Likiditesi 1,3 milyon dolar olan NOMEME token fiyatı 0,0002145 dolar bandında seyrediyor.

Son 24 saat içerisindeki işlem hacminin 27,6 milyon dolar olduğu görülürken tokenin söz konusu saat dilimi içerisinde yüzde 107 değer kazandığı ifade ediliyor.

Son 6 saat içerisinde fiyat artış hızı yavaşlayan NOMEME tokenin yüzde 12,70 oranında ve son 1 saatte yüzde 5 civarında değer kaybettiği kaydediliyor.

Projeyle ilgilenen ve NOMEME token ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen potansiyel yatırımcılar, projenin internet sitesinden ve NOMEME Dextools üzerinden incelemede bulunabiliyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

AiDoge (AI) - Meme Oluşturma Platformu

Puanımız

AiDoge
  • Yapay Zeka ile Meme Oluşturun & Paylaşın
  • AI Odaklı Kripto Sektörünün En Yeni Meme Coini
  • Ön Satış Başladı - aidoge.com
  • Token-Temelli Kredi Sistemi
  • Günlük Ödüller İçin $AI Tokeni Stake Edin
AiDoge
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.