Mesajlaşma uygulaması Line’ın NFT’lere odaklanan bir yan kuruluşu olan Line Next, 2023’ün ikinci yarısında Web3 oyun platformu Game Dosi’de beş NFT oyunu yayınlama niyetini açıkladı.

Şirketin web sitesine göre, oyunlar Sweet Monster Guardians, Vestria the Last Order (VLO), KEROZ, Drawship Kingdom Reverse ve gelecekte birkaç oyunu kapsaması beklenen dahili olarak geliştirilmiş bir IP olan Project GD yer alıyor. Her oyun farklı mekanikler ve kendine özgü bir hikaye sergiliyor.

NFT Oyunlarında Neler Olacak?

Geliştirici Movisoft’un tarayıcı tabanlı stratejik savunma oyunu Sweet Monster Guardians, NFT ön satışlarını sunan ilk oyun olacak. Şirketin oyun açıklamasına göre, “Sweet Monster Guardians” oyunculara strateji türünün inceliklerini, sürükle-bırak mekaniği aracılığıyla karakter kartlarının manipülasyonunu içeren kullanıcı dostu bir arayüz aracılığıyla deneyimleme fırsatı sunuyor.

VLO kolektif bir rol yapma macerası sunarken, KEROZ hem kişisel bilgisayarlar hem de mobil cihazlar için aksiyon dolu bir zindanda gezinme deneyimi sunuyor. Drawship Kingdom Reverse oyunculara avatarlar, makineler ve oyuncak bebekler aracılığıyla NFT ödülleri kazanma fırsatı sağlıyor. Project GD ise NFT tabanlı kart desteleri içeren rekabetçi bir trading kart oyunu sunacak olan fantastik bir IP’si olarak öne çıkıyor.

Game Dosi 18 Mayıs’ta Piyasaya Sürülüyor

Game Dosi için resmi çıkış tarihi 18 Mayıs olarak belirlendi. Üyelik satışının bir parçası olarak, kullanıcılara en yeni oyunlara erken erişim de dahil olmak üzere çeşitli avantajlar sağlayacak altın ve platin seviyeli NFT kartları sunulacak.

Şirket ayrıca, topluluk web sitesindeki görevleri başarıyla yerine getiren katılımcılara Project GD’den elde edilen NFT ödüllerini sağlamayı hedefliyor.

Game Dosi, daha önce Line Blockchain ve Link Chain olarak bilinen Finschia blok zinciri üzerine inşa edildi. Native kripto parası ise LINK.

Firma, bu yılın ikinci yarısında dünya çapında popüler içeriğe sahip olacak ek başlıklardan oluşan ikincil dizisi hakkında ayrıntı vermedi.

Ana şirketi IPX’in kısa süre önce Ethereum tabanlı NFT projesi Azuki ile potansiyel içerik ve ürün fırsatlarını birlikte keşfetmek üzere ortaklık kurması, Line’ın NFT’lere ikinci girişini işaret ediyor.

Bu arada LINE geçen senenin sonunda NFT hizmetini sunmaya hazırlandığını açıklamıştı. Geçtiğimiz nisan ayının ortalarında tamamlanan çalışmalar sonrası LINE’ın NFT platformu LINE NFT resmen kullanıma açılmıştı.

“Metaverse Oyun, NFT’lerin Canlanmasına Yardımcı Olabilir”

NFT’ler etrafındaki heyecan, bazı büyük dijital varlık şirketlerinin çöküşünü gören 2022 kripto erimesinden sonra, önceki yıllara kıyasla önemli ölçüde azalmıştı. Bazı uzmanlar metaverse oyunların NFT’lere ve dijital sanatlara olan ilgiyi canlandırmaya yardımcı olabileceğine inanıyor.

Yuga Labs’in yeni CEO’su Daniel Alegre, Bloomberg’e verdiği son röportajda, metaverse oyunların, etkinlik ve e-ticaret dünyası için çok önemli olduğundan NFT’lerin parlak bir geleceğe sahip olduğunu söylemişti.

İlgili Haberler ve İçerikler

AiDoge (AI) - Meme Oluşturma Platformu

Puanımız

AiDoge
  • Yapay Zeka ile Meme Oluşturun & Paylaşın
  • AI Odaklı Kripto Sektörünün En Yeni Meme Coini
  • Ön Satış Başladı - aidoge.com
  • Token-Temelli Kredi Sistemi
  • Günlük Ödüller İçin $AI Tokeni Stake Edin
AiDoge
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.