Kripto piyasası 1 trilyon dolarlık piyasa değerinin altına düştü, ancak birçok altcoin, değerini Bitcoin ve Ethereum’dan daha iyi seviyelerde tutmayı başarıyor.

Bitcoin’in son 24 saatte ve %3 değer kaybı yaşaması ve 20. 000 doların altında kalması ile birlikte Binance en iyi kripto paraların çoğu hem USD cinsinden hem de BTC ile kıyaslandığında yükseliş gösteriyor. Yukarıdaki tabloda 28 Ağustos’ta en çok yükselen kripto para birimlerini görebilirsiniz.

Hala ön satışı devam eden Tamadoge da, kripto piyasasındaki düşüşe rağmen yüksek düzeyde yatırımcı ilgisi gösteren 9 milyon doları geçmek üzere.

hizli yukselmesi beklenen coinler

Bu yazımızda, kripto yorumcularına göre dip seviyelerinden kısa sürede yükselişe geçmesi beklenen 4 coini sizler için derledik.

En Hızlı Toparlanması Beklenen 4 Coin

İşte kripto para yorumcularına göre sert düşüşün ardından hızla yükselişe geçmesi beklenen coinler…

1. Biconomy (BICO)

Salı günü Gemini kripto para borsası, Web 3.0 kripto parası için bir yükseliş katalizörü olan Biconomy’yi ticaret için listelediklerini duyurdu. BICO, Bitcoin’deki %7,’lik düşüşe rağmen bu hafta %7,4 arttı.

bico fiyat grafigi

BICO, BICO/BTC çiftinde %19 artışla 28 Ağustos’ta Binance’de en çok kazandıran 5 kripto parasından biri.

BICO ayrıca 2022’deki ayı piyasasından birçok altcoine göre daha fazla etkilendi ve yıllık açılış fiyatı 4,55$ olmak üzere %88 düştü.

Bu ayın başlarında Google Trendler arasına da giren BICO, en hızlı toparlanması beklenen coinler arasında.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

2. Lucky Block (LBLOCK)

Bir diğer trend olan coin de LBLOCK. Bu yılın başlarında V2 token güncellemesini tamamladığı sıralarda trend olmuştu. Bu güncelleme, bu yeni ERC-20 tokeninin 1 Ağustos’ta neredeyse 0,005 dolara pump yapmasıyla birlikte MEXC dahil olmak üzere daha fazla kripto borsasında listelenmesini sağladı.

lucky block fiyat grafigi

Bu hamle, lansmanından birkaç hafta sonra Şubat 2022’de belirlenen 0,01 dolarlık o zamana kadarki en yüksek fiyat seviyesinin (ATH – All Time High)yarısıydı. Yalnızca dokuz aylık bir geçmişe sahip olan bu kripto paranın sadece 15 milyon dolarlık bir piyasa değeri var.LBLOCK kripto düşüşünden etkilenmedi. Uzun vadeli yatırımcılarbu coin için, son üç haftadır 0,002 dolarlık bir destek hattı yaratmış durumda.

LBLOCK V2’nin, Gate.io‘da 1 Eylül’de yapılması planlanan kripto borsası listesine girmesi, bu satış baskısının olmamasının nedeni olabilir. Ayrıca Binance Smart Chain’in parçası olan LBLOCK, son 24 saatteki düşüş sırasında Bitcoin’e göre daha az düşüş gösterdi.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

3. Synthetix (SNX)

Son aylarda en çok trend olan kripto paraları arasında, dünkü %3,6 artışıyla eToro’da ikinci en yüksek kazandıran ve BTC’ye karşı %7,4 artışla Bitcoin’den daha iyi performans gösteren Synthetix de var.

snx fiyat grafigi

Bu ay CryptoSlate, bu yaz iyi bir performans gösteren SNX tokenini hakkında 1INCH ve Optimism ile entegre olan çeşitli protokolleriyle ilgili bir inceleme yazısı yayınladı.

Önümüzdeki altı ay boyuncayol haritası SNX’inbüyüme gösterip gösteremeyeceği konusunda yardımcı olabilir.

Kripto düşüşü sırasında rastgele kısa sıkışmalar, pump ve dump yapan bazı tokenlerle karşılaşıyoruz. Örneğin dün, neredeyse %100’lük bir artış gösterdiği için VGX tokeni trend oldu. Ancak Voyage iflas başvurusunda bulunduğundan Binance, bu kullanıcıları uyarıyor.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

4. Tamadoge (TAMA)

En iyi kripto kış tokenleri, ayı piyasası koşullarından bağımsız, ICO veya IDO’da iyi performans gösterme eğiliminde olan, ve şu anda ön satışı yapılan coinler olabilir.

tamadoge on satisi

Tamadoge ön satışının %60’ı tükendi ve şu anki hızıyla giderse Eylül tüm tokenlerin tükenebileceği söyleniyor. Teknik incelemesini ve yol haritasını okumak için buy.tamadoge.io adresini ziyaret edebilir, Tamadoge haberlerinden haberdar olmak için resmi Telegram grubuna katılabilirsiniz.

Tamadoge, bir oyna-kazan pet oyunu. Tamadoge’da oyuncular petlerini tokenleştirip besleyebiliyor, eğitebiliyor, diğer petlerle yarıştırabiliyor ve TAMA ile ödenen ödüller kazanabiliyorlar.

En son yayınlanan DappRadar kripto piyasası raporu, blok zinciri oyunlarının 2022 ayı piyasasından diğer kriptolara göre daha az zararla çıktıklarını söylüyor.

Ayrıca Bitcoin’in 2022’de en düşük seviyesi olan 17.600 $’a ulaştığı Mayıs ayındaki düşüşü sırasında oyun coinleri, takip eden günlerde büyük sıçrayış göstermişti.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

İlgili Haberler ve İçerikler

Tamadoge 100x Olacak Mı? OKX'teki Borsa Arzına Katılın

Puanımız

tamadoge
  • '10x Potansiyelli' - CNBC Raporu
  • Deflasyonal, Düşük Arz - 2 Milyar
  • Move to Earn (M2E), Metaverse Entegrasyonu
  • Evcil Doge NFT'leri - Kitlesel Adopsiyon Potansiyeli
  • ICO Yolda (Tier One Borsalarında)
tamadoge
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.