Shiba Inu’nun ShibaSwap ekibi, Shibburn portalını Ryoshi Vision’dan devralacağını duyuran bir blog yazısı yayımladı. Duyuruya göre, kararın sebebi olarak Ryoshi Vision ekibinin iletişim eksikliği gösterildi.

Aksaklıklarıyla gündeme gelen yakım portalı Shibburn’ün, ShibaSwap’ın bir parçası olarak çalışmaya devam edeceği bildirildi. Bu yılın nisan ayından bu yana yakım işlemlerine gerçekleştiren ve kullanıcılara yakım ödülü olarak Ryoshi Vision (RYOSHI) ERC20 tokenleri vererek pasif gelir sağlayan aracı portal konusunda değişikliğe gidildi.

Shiba Inu Eksik Ödüller ve Dolandırıcılık Uyarıları

Shibburn portalı SHIB’nin dolaşımdaki arzını azaltmada etkili olsa da eksik ödüllerle ilgili birçok sorun yaşandı. Öyle ki, kullanıcılardan Ryoshi Vision isimli portalın verilmesi gereken ödülleri vaktinde dağıtmadığı şikayetleri geliyordu. Öte yandan dolandırıcılık olabileceğine dair uyarılar da geliyordu.

ShibaSwap ve Ryoshi Vision ekibi, bekleyen ödüller sorununun nasıl çözüleceğini görüşmek üzere bir toplantı yaptı. Bununla birlikte, duyuruda ShibaSwap ekibinin Ryoshi Vision geliştiricileri ile tekrar iletişime geçmeye çalıştığında bir dönüş olmadığı iddia edildi. Bir geliştirici sorunlar üzerinde çalışacağına söz verdi, ancak sözünde durmadı.

Söz konusu geliştirici ShibaSwap ekibiyle bir daha da temasa geçmedi. Bu nedenle ekip, ödül sistemiyle ilgili olarak Ryoshi Vision’ı devraldı ve herhangi bir ortak çabaya bir daha girilmeyeceğini duyurdu. SHIB geliştirme ekibi, bu adımın ShibArmy topluluğunun bütünlüğünü korumaya yardımcı olacağını da sözlerine ekledi.

ShibaSwap Ekibi Topluluktan Özür Diledi

Blog yazısından bu konuyla ilgili açıklama yapan ekip, “Her gecikme için, birçok kişinin zihninde ağır hayal kırıklıkları olduğunu anlıyoruz. Bu konuda her zaman mütevazı davrandık ve her soruna ayrı ayrı yaklaşmaya çalıştık. Şimdi de hizmet etmede herhangi bir gecikme için özür dilemek istiyoruz. Piyasa durumu ne olursa olsun Shib topluluğuna verdiğimiz sözü gerçekleştirmeye devam ederken, rekabetçi ve enerjik kalmak için birden fazla cephede çalıştığımızdan, topluluğa hizmet etmek için her zaman elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı bilin.” ifadelerini kullandı.

ShibaSwap ekibi, topluluğa Ryoshi Vision’ın hiçbir zaman Shiba Inu ekosisteminin bir parçası olmadığını da hatırlattı.

Shibarium Protokolüne İlişkin Güncellemeler Açıklanacak

Ek olarak SHIB ekibi yakında çıkacak olan Shibarium protokolü gibi yeni yakma yardımcı mekanikleri geliştirecek. Grup, önümüzdeki birkaç hafta içinde bu portal geçişlerine ilişkin düzenli güncellemeleri topluluğa sunacağını bildirdi.

SHIB ekibi ayrıca yakma portal kullanıcılarını ödüllendirmenin en iyi yolları konusunda topluluktan öneriler de talep ederken Shiba Inu’yu alandaki en iyi merkeziyetsiz platform haline getirme hedefine ulaşmasını sağlama konusundaki kararlılığını yineledi. Buna ek olarak, Shibburn Twitter sayfası son 24 saat içinde beş SHIB token yakma işlemi gerçekleştiğini ve bu süre içinde 154 milyondan fazla SHIB tokeninin yakıldığını açıkladı.

Balinaların Gözü Shiba Inu Tokende

Öte yandan Shibburn Twitter hesabından önceki gün, bilinmeyen bir cüzdan tarafından son 24 saat içinde tek bir işlemde 135,89 milyon SHIB tokeni yakıldığı da paylaşıldı. Bu da SHIB’nin yakılma oranının bu dönemde neden yüzde 425’ten fazla arttığını açıklıyor. Bununla birlikte SHIB, Ethereum balinaları tarafından en çok satın alınan tokenlerden biri olmaya devam ediyor.

ABD’nin Açıklayacağı TÜFE Verisi Piyasaya Yön Verecek

Bu arada, Shıba Inu, 11 Ekim itibarıyla yaklaşık 662 bin dolara karşılık gelen 64 milyar SHIB arzını piyasadan kalıcı olarak sildi. Tokenlerin yakılması henüz yatırımcıların umduğu etkiyi yaratmadı. Yatırımcılar bugün açıklanacak olan ABD TÜFE rakamını beklerken tüm kripto piyasaları şu an itibarıyla düşüşte.

Haberin yazıldığı saate göre, Shiba Inu (SHIB) son yedi günde yüzde 15’e yakın düşüşle 0.0000097 dolardan işlem görüyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

IMPT - 100x Potansiyelli Ön Satış

Puanımız

  • Karbon Ofsetli Kripto & NFT Projesi
  • Çevreye Duyarlı Yatırımcılar
  • Sektör İş Birlikleri, Güçlü Ekip
  • Şu An Ön Satışta (Birinci Aşama)
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.