Taraftar Tokenler PORTO, SANTOS, LAZIO Neden Yükseliyor? ABD borsaları yükselişe devam ederken, Avrupa borsaları, ABD ekonomisinde soğumaya dair işaretlerin ve FED’in faiz artırım hızını yavaşlatacağı umuduyla yükseldi. ABD 10 yıllık tahvil getirileri %4.337’den geri çekildi. Avrupa verileri muhtemel bir resesyona ilişkin işaretleri güçlendirdi. Asya’da Hong Kong dalgalı, Çin ekside ve Japonya %1 yükselişte.

İngiltere’de Muhafazakar Parti liderliğindeki Rishi Sunak ülkenin yeni başbakanı oldu. ABD vadelileri bugün de artıda, Dün sert düşüş yaşatan Petrol bugün kayıplarını geri aldı, Altın 1.650 dolar değerini korudu ve Eurusd 0.9900 sınırına yaklaştı. Volatilite endeksi gerilemeye devam ederken piyasaları destekler niteliktedir. NDX yükselişle kripto varlıkları destekliyor. Kripto varlıklar bugün bir miktar yatay seyirle güne başladı.

Ekonomik Veriler Beklenti Önceki

10:00 TRY Kapasite Kull. Oranı (Eki) ? 77,4

11:00 EUR Almanya Ifo İş İklimi Endeksi (Eki) 83,3 84,3

17:00 USD CB Tüketici Güveni (Eki) 106,5 108,0

Kripto Para Haberleri

Japonya CBDC testlerin başladığını ve JCB aracılığı ile gerçekleştirileceğini açıkladı.

FTX CEO’su, bir kısım dolandırıcılık mağduru yatırımcıları için bir defaya mahsus olmak üzere yaklaşık 6 milyon dolar telafi işlemi uygulanacağını açıkladı.

G.Kore Finansal Hizmetler Komisyonu, 70.000 dolar üzerindeki dijital varlık hesaplarını denetleyerek kara para aklama çabalarını engellemeye çalışacak.

Brezilyalı Santander Bank, 2.el araç satışları için blockchain tabanlı tokenizasyon platformu üzerinden gerçekleştirecek pilot uygulamayı başlattı.

Dijital varlık saklama hizmeti sunan Fireblocks, yeni ödeme platformunun testini Checkout.com ve Worldpay aracılığı ile başlattığını duyurdu. Pilot uygulamada 1 milyar dolarlık stablecoin işlemi gerçekleştirildi.

Afrika kripto borsası Yellow Card, Bostvana VASP lisansını alan ilk kuruluş oldu.

Japon Fukuoka şehri, Astar Japan Labs ile iş birliği yaparak ülkenin Web3 merkezi olmak istiyor.

BlockFi ABD’de yaptığı ankete göre %22 oranında kadın yatırımcı kripto varlıklara yatırım yapmaya devam ediyorlar.

Polygon-MATIC’un süpernet teknolojisi, Warren Buffet destekli Nubank tarafından seçildi.

3.çeyrek bilançosunu açıklayan Tesla’nın Bitcoin kaybı 170 milyon dolara yükseldi.

Tel Aviv Borsası beş yıllık plan dahilinde dijital varlık alım-satım hizmetleri için blockchain tabanlı bir platform oluşturdu.

Sıkı bir kripto destekçisi olan İngiltere’nin yeni Başbakanı Rishi Sunak, Birleşik Krallık için dijital varlıklar adına küresel merkez haline getirmek istediğini açıkladı.

Coinshares verilerine göre geçen hafta dijital varlıklardan 5 milyon dolarlık çıkış kaydedildi.

Apple, NFT’ler için uygulanacak yeni kuralları açıkladı. Buna göre coğrafi sınır etkisiyle %30 NFT vergisi uygulama içerisinde komisyona eklenecek.

Tüm bu gelişmeler ışığında 25 Ekim 2022 için Taraftar Tokenler PORTO, SANTOS, LAZIO Neden Yükseliyor? sorusunun yanıtı şu şekilde görünüyor:

FC Porto Fan Token Neden Yükseliyor? – PORTO/USD

FC kriptolar arasında potansiyeli güzel olan PORTO/USD çifti haftalık hedefini test ederek geri çekilmedeki hızlı tepkisiyle piyasadan kopmdığı mesajını vermiştir. Tam yol ileri görünen teknik göstergeler alış sinyali vererek desteklemektedir. 3.80 dolar önemli direnç üzerinde kalıcılığı onaylanan FC Porto temkinli yükselişe yönelebilir. Kademeli para girişi hacimle doğru orantılıdır. 5.30 dolarda kâr satışı denenebilir. Tekrar alım fırsatı yaratabilecek esnekliğe sahip olan PORTO/USD çifti 5.20 dolar üzerinde kaldığı sürece yeni trend değişimi olabilecektir.

FC Porto Fan Token Fiyat Analizi

Destek Seviyeleri 3.80 – 3.60 – 3.18

Direnç Seviyeleri 4.65 – 5.20 – 5.90

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Santos FC Fan Token Neden Yükseliyor? – SANTOS/USD

Geçtiğimiz hafta ele aldığımız SANTOS/USD çiftinde düzeltme sonrası hareketin devam ettiğini izliyoruz. Kısa vadeli görünüm yükselişin devam edebileceği yönündedir. Teknik göstergeler düzeltme yaparak günlük grafikte alım sinyalleri üretmişlerdir. Gün içi hareketliliğin artarak devam edeceğini tahmin ediyoruz. Olası geri çekilmelerde haftalık grafikte 11.10 dolardaki göstergenin test edilme olasılığını aklımızda tutarak, kripto varlığın kademeli olarak 15.80 dolara kadar yatkınlık gösterdiğini bilerek pozisyonlar ayarlanabilir. Özellikle 13.80 dolar üzerinde ivme kazanması beklenebilir. Direnç bölgelerinde gerçekleştirilecek kâr satışları geri çekilmelerde alım fırsatı verebilecek niteliktedir.

Santos FC Fan Token Fiyat Analizi

Destek Seviyeleri 12.05 – 11.55 – 11.05

Direnç Seviyeleri 13.05 – 13.8015.80

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

S.S. Lazio Fan Token Neden Yükseliyor? – LAZIO/USD

LAZIO/USD çifti 4.70 dolar hedefini henüz test edememiştir. Grafikteki tüm oluşumlar yükselişi onaylamaktadır. Kripto varlığın günlük göstergeleri kısa-orta vadeli pozitif katılımla al sinyali vermiştir. Hacmin artarak devam eden para girişi düşüşün sonuna geldiğimize dair yaklaşım sergilemektedir. 4.20 dolar üzerinde piyasa desteğinin arttığı Lazio kademeli olarak 6.50 dolar yakın hedefine doğru ilerleyebilir. 4.70 dolar üzerinde momentum hızlanacaktır.

S.S. Lazio Fan Token Fiyat Analizi

Destek Seviyeleri 3.99 – 3.65 – 3.35

Direnç Seviyeleri 4.70 – 5.40 – 5.90

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Kripto Para Bitcoin Ne Zaman Yükselir?

Güne kararsız başlayan Bitcoin oldukça sığ fiyat aralığında seyrediyor. Aşırı yükseliş olmamasına rağmen kısa vade Stochastic yorulma göstererek hafif aşağı yöneldi ancak satış sinyali üretmedi. Gün içi reaksiyonlara göre şekil alabileceğini düşünüyoruz. MACD pozitif bölgede stabil durumda. 1H-4H grafikler yatay 19.225-19.400 fiyat aralığına sıkışmış görünüyor. Göstergeler ise negatif yönlü. BTC/USD çiftinde hacim şu ana kadar satış ağırlıklı gerçekleşti. Haftalık grafikte Bollinger Band daralması yakın gelecekte hareketin başlayabileceğini teyit ediyor.

Kripto Para Bitcoin Ne Zaman Yükselir?

Destek Seviyeleri 19.195 – 18.866 – 18.584

Direnç Seviyeleri 19.710 – 19.925 – 20.370

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Ethereum Yorum ve Teknik Analizi – ETH/USD

4saatlik grafikte 200 günlük MA seviyesi 1.340 dolarda takılan Ethereum Pazartesi gece yarıısndan bu yana kırmaya çalışmaktadır. Teknik göstergeler aşırı alım bölgesinde düzeltme yapmaktadır. Bu seviye kırlamazsa 1.310 dolara geri çekilebilir. 1H grafikte de yatay sıkışık görünüm mevcuttur. Günlük grafik 1.380doları işaret etmekte ve indikatörlerde net bir yön tayini olmamıştır. İşlem hacmi şimdilik normal seyirde ve para girişi yönünde gerçekleşmektedir. ETH/USD çiftinde olumlu görünüm devam etmektedir.

Ethereum Fiyat Analizi

Destek Seviyeleri 1.310 – 1.265 – 1.210

Direnç Seviyeleri 1.340 – 1.390 – 1.465

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Terra Luna Classic Yorum ve Teknik Analiz – LUNC/USD

Haftalık teknik görünümde pozitif yönlü iyileşme izlediğimiz LUNC/USD çiftinde Stochastic alıma doğru yönelmiştir, MACD güçlenmektedir. Olası 0.0002160-0.0002120 fiyat aralığı alım fırsatı olabilir. Bu seviye aynı zamanda 100 günlük MA’ya denk gelmektedir. Teknik göstergeler ışığında tepki alımlarının gelebileceği seviyedir. Saatlik ve grafikler fiyatı alttaki yakın desteğe ilerlemektedir. Hacim görev tamamlamak üzere desteğe geri çekilirken sembolik düzeyde kalmaktadır. Satışa istekli bir piyasa görünümünden uzaktır.

Terra Luna Classic Fiyat Analizi

Destek Seviyeleri 0.0002160 – 0.0002160 – 0.0001875

Direnç Seviyeleri 0.0002615 – 0.0002915 – 0.0003095

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Nuls Coin Yorum ve Teknik Analizi – NULS/USD

Uzun vadeli düşüş trendini sonlandıran NULS/USD çifti 0.2420 dolar önemli direnç üzerindeki tutunma çabasındadır. Yarın da bu seviye üzerinde kalması durumunda haftalık direncini test ettiği 0.3700 dolar aralığına kadar olan bölgede güçlenme dönemine girecektir. Hareket kazanmasıyla birlikte hacimde kısa süreli kıpırdanma yaşanmıştır. Yükseliş için hacmin bu düzeyde seyri önemlidir. MACD pozitif bölgede düzeltme yaşarken, kısa vade Stochastic risk iştahının devam ettiğini gösteriyor. Düzeltme bölgelerinden risk alınabilecek olan NULS/USD çiftinde yükseliş çabaları sürecektir. Teknik açıdan ılımlı pozitif ilerlemektedir.

Nuls Coin Fiyat Yorum

Destek Seviyeleri 0.2540 – 0.2415 – 0.2175

Direnç Seviyeleri 0.3700 – 0.4545 – 0.4815

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

İlgili Haberler ve İçerikler

Dash 2 Trade - Ön Satış Sona Erdi, Şimdi Borsalarda!

Puanımız

dash2trade-site
  • Ön Satış Sona Erdi - Borsalarda Listelendi!
  • Cointelegraph'ta Çıktı
  • Solidproof ve CoinSniper Onaylı
  • 70,000+ Alım-Satım Topluluğu
  • Bitmart, Changelly, Gate.io, LBank CEX Listelemesi
dash2trade-site
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.