Amerikalı seslendirme sanatçısı Justin Roiland ile kripto odaklı yatırım şirketi Paradigm‘in merakla beklenen NFT koleksiyonu Art Gobblers, başarılı bir şekilde piyasaya sürüldü. NFT koleksiyonu, devam eden ayı piyasasına rağmen NFT meraklıları tarafından hızlı bir şekilde kabul gördü.

NFT dünyası bugün, Rick And Morty”nin ortak yaratıcısı Justin Roiland ile kripto yatırım firması Paradigm’in Ethereum tabanlı projesi Art Gobblers’ın pazartesi günkü lansmanı nedeniyle çalkalanıyor.

Art Gobblers NFT koleksiyonu 31 Ekim’de önde gelen NFT pazar yeri OpenSea’de viral oldu. Dijital varlığın fiyatı dakikalar içinde 20 bin doların üzerine fırladı. Yeni NFT koleksiyonu, lansmanından bu yana 11 milyon dolardan fazla işlem hacmi elde etti.

Art Gobblers NFT’leri Nedir?

Art Gobblers, son yılların fenomen haline gelen Amerikalı animasyon dizisi Rick and Morty serisinin ortak yaratıcısı Justin Roiland’ın kripto yatırım firması Paradigm ile ortaklaşa gerçekleştirdiği bir NFT projesi. NFT koleksiyonu, 10 bin NFT’den oluşan sabit bir arza sahip.

Web sitesinden aktarılana göre, NFT projesi ilk bin 700 NFT’yi 1 Kasım’da piyasaya sürdü. Önümüzdeki haftalarda 300 NFT’lik bir set daha çıkaracak. Projenin benzersiz mint etme mekanizması sayesinde 10 yıl içinde 8 bin NFT’nin daha piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Art Gobblers, free-to-mint bir NFT koleksiyonu. Yani, free-to-mint NFT’lerde ücretleri NFT oluşturucusu yerine NFT alıcısı karşılıyor. Dolayısıyla, NFT’leri satın almak için gaz ücreti dışında başka bir ücret alınmıyor. Art Gobblers’ın arkasındaki ekip, aylar süren çalışmalarının ardından eylül ayında NFT’lerinin piyasaya sürüldüğünü duyurmuştu.

Art Gobblers Dakikalar İçinde 20 Bin Doların Üzerine Çıktı

Art Gobblers NFT koleksiyonu önceki gün büyük bir beklenti ve coşkuyla piyasaya sürüldü. Dijital varlığın fiyatı dakikalar içinde katlanarak 20 bin doların üzerine çıktı. NFT koleksiyonu, ilk çıkışından sadece iki saat sonra 10 milyon dolarlık bir işlem hacmi yarattı.

Bu haber yazıldığı sırada en ucuz Art Gobblers, OpenSea’de yaklaşık 19 bin 572 dolara karşılık gelen 12,43 ETH’den işlem görüyor. Bu arada bazı parçalar lansmandan kısa bir süre sonra 15 ETH’ye yakın fiyattan işlem gördü. Blur NFT pazar yerine göre, proje 925 benzersiz ürününün satışını gerçekleştirdi. 11.25 ETH taban fiyata ulaşan NFT koleksiyonu, 7 bin 480 ETH‘lik bir hacim kaydetti.

Öte yandan, bu hafta manşetlerde yer alan ve çok konuşulan diğer NFT koleksiyonları arasında avril15 ile Silk Genesis Avatars da yer aldı.

İlgili Haberler ve İçerikler

Dash 2 Trade - Ön Satış Sona Erdi, Şimdi Borsalarda!

Puanımız

dash2trade-site
  • Ön Satış Sona Erdi - Borsalarda Listelendi!
  • Cointelegraph'ta Çıktı
  • Solidproof ve CoinSniper Onaylı
  • 70,000+ Alım-Satım Topluluğu
  • Bitmart, Changelly, Gate.io, LBank CEX Listelemesi
dash2trade-site
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.