Sam Bankman-Fried’in kurucusu ve CEO’su olduğu FTX borsasının çöküşünün yankıları sürüyor. FTX hesabı olanlar parasını nasıl geri alabileceğini araştırırken “FTX yatırımcıları ne yapabilir?” sorusu halen tam olarak cevaplandırılmış değil. Kripto para yatırımcısı Sean Taggart’ın Bankman-Fried hakkındaki görüşleri ise son günlerde 180 derece değişti.

İki yıldan uzun bir süredir FTX hesabı olan ve bu hesabı piyasadaki yüzlerce yatırım platformu arasında “en güvenilir” olduğunu düşündüğü için açtığını söyleyen yatırımcı Sean Taggart, “Vegan olduğunu söylediğinde ona güvenmemem gerektiğini anlamalıydım.” diye konuştu.

37 yaşındaki İrlandalı yatırımcı, FTX platformunu diğerlerinden daha meşru görünmesinin nedenlerini de açıkladı. Taggart bunları; Bankman-Fried’in Washington’da daha fazla düzenleme yapılması çabalarına öncülük etmesi, Amerikan futbolunun yıldız ismi Tom Brady’nin yer aldığı televizyon reklamları ve belki de en önemlisi FTX’in ünlü destekçilerinden oluşan uzun listesi şeklinde sıraladı.

Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca insan ya değişken yerel para birimlerinden kaçma arzusuyla ya da çoğu durumda pandemi sırasında evde sıkıldıkları için kripto para birimlerine yöneldi. Elbette aralarında, merkez bankaları ve hükümetlerle hiçbir ilgisinin kalmasını istemeyen, merkezsizleşmeye gerçek anlamda inananlar da var.

FTX Kullanıcıları Paralarını Geri Alabilecek Mi?

Kripto borsalarına katılanların bir milyondan biraz fazlası FTX’i seçti ve şimdi borsanın feci çöküşünde muhtemelen her şeylerini kaybettiler. Yakın zamanda paralarını geri alabilecek gibi de görünmüyorlar. Diğer finansal krizler göz önüne alındığında mağdurların neredeyse hiçbir şeyi geri alamadıkları görülüyor.

Bu bağlamda FTX borsası kullanıcıları ve FTT token yatırımcılarına dünyanın dört bir yanından tavsiyeler ve yorumlar geliyor. Kripto para araştırma şirketi CoinMetrics, FTX’in iflas etmesi halinde bireysel yatırımcıları da beraberinde götüreceğini bildirmişti. Bitcoin Vakfı, FTX’in müşterileri korumadığını, ABD’nin önde gelen finans şirketi LevelField Financial da müşterilerin ciddi kayıplar yaşayabileceğini kaydetmişti

Kripto para vergi bildirimi hizmetleri sunan Koinly’de vergilerden sorumlu Izzat-Begum Rajan, “FTX.com kullanıcılarının kripto para kazançları ile sermaye kazançlarını doğru ve gelir vergisi kurallarına uygun bir şekilde bildirmek için vergi dairelerine alım satım geçmişlerini içeren bir beyan vermeleri gerekecek. Tüm FTX.com kullanıcılarının, vergi beyannamelerini Kanada, Avustralya, Birleşik Krallık veya FTX.com’un mevcut olduğu herhangi bir yerde sunmuş olmalarına bakılmaksızın, vergi zamanında FTX yatırım geçmişlerinin eksiksiz kayıtlarına sahip olmaları gerekecek.” dedi.

Ön Satışı Devam Eden Dash 2 Trade Yatırımcıların İmdadına Yetişiyor

Kripto para piyasasının değişken doğasında her yeni gün farklı gelişmeler yaşanabiliyor. FTX iflası da amiral kripto parayı 16 bin doların altına düşürmüş ve piyasaya fazlasıyla zarar vermişti. Piyasa bu anlamda, FTX fiyaskosundan sonra piyasanın sorunlarını ayıklayabilecek ve yatırımcılara erken uyarılar sağlayabilecek bir analitik, araştırma ve sinyal platformuna her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Dash 2 Trade de işte tam da böyle bir sırada oyuna giriyor.

Kurumsal düzeyde bir gösterge paneli ve yeni coin lansmanları için paha biçilmez insan zekasıyla desteklenen otomatik puanlama sistemi gibi yenilikçi özelliklere sahip olan Dash 2 Trade, bireysel yatırım dünyasında devrim yapmayı amaçlıyor. Dash 2 Trade’in piyasaya uygunluğu, FTX borsasının yarattığı kederin ışığında bugün daha da önemli olduğunu gösterdi.

Dash Trade platformu, yatırımcılara kârlı işlem yapma şanslarını artırmalarına yardımcı olacak işlem sinyallerine erişim sunarak kripto işlemlerini desteklemek için tasarlanmış bir kripto platformu. Platform, zincir üstü analiz, işlem araçları, sosyal duyarlılık verileri ve sosyal ticaret gibi çeşitli araçlara erişim sunuyor.

Buna ek olarak plaftormda, en güncel piyasa istihbaratı için gerçek zamanlı veri, haber akışları ve son teknoloji sosyal duyarlılık analizleri yer alıyor.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Dash 2 Trade ile Kripto Para Yatırımı Kolaylaşıyor

Yatırımcılar ilk araştırmalarını ve durum tespitini yaptıktan sonra, stratejilerini favori broker’larına bağlamak için otomatik işlem API özelliğini kullanabiliyor. Böylelikle işlemler tamamen kontrol edilebilir bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Dash 2 Trade’in native tokeni D2T, platform tarafından sunulan alım satım sinyallerine abonelik satın almak için kullanılacağından önemli bir hizmet sağlayacak. Şu anda ön satış aşamasında olup 6 milyondan fazla fon toplayan ERC-20 tokeni borsalarda listelenir listelenmez önemli kazançlar elde etme potansiyeline sahip.

Platform şimdiden Lbank ve BitMart borsalarında listelenmek için anlaşma yaptı. Şu anda 3. aşamasında 0,0513 dolar olan 1 D2T tokeninin fiyatı ön satışı boyunca artış kaydedecek. Toplam 9 aşamadan oluşan ön satış etkinliğinin son aşamasında fiyat 0,0662 dolara kadar çıkacak. Bu da erken yatırımcılar için iyi kâr getirisi anlamına geliyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

Dash 2 Trade - Ön Satış Sona Erdi, Şimdi Borsalarda!

Puanımız

dash2trade-site
  • Ön Satış Sona Erdi - Borsalarda Listelendi!
  • Cointelegraph'ta Çıktı
  • Solidproof ve CoinSniper Onaylı
  • 70,000+ Alım-Satım Topluluğu
  • Bitmart, Changelly, Gate.io, LBank CEX Listelemesi
dash2trade-site
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.