Alman otomobil üreticisi Porsche, NFT pazarına girmeyi planladığını açıkladı. Lüks otomobil üreticisi Porsche’nin NFT atağı, devam eden ayı piyasasının ardından değiştirilemez tokenlerin cazibesini yitirdiği bir dönemde geldi.

Devam eden ayı piyasasına rağmen NFT sektöründeki gelişmeler dikkat çekiyor. Otomobil üreticisi Porsche, web sitesinden 1 Aralık 2022 tarihli açıklamasında, otomobil üreticisi yeni bir NFT koleksiyonu piyasaya sürme planlarını doğruladı. Porsche, NFT projesini tamamlamak için Almanya’nın Hamburg şehrinde yaşayan dijital varlık tasarımcısı ve 3D sanatçısı Patrick Vogel’in yanı sıra Vexx ve İskoç sanatçı Chris Labrooy ile iş birliği yaptı.

Otomobil üreticisi, yakın gelecekte Porsche 911 otomobil markasının yer alacağı yeni bir NFT koleksiyonunu tanıtmayı planlıyor. Miami’deki Art Basel’de merakla beklenen NFT marka deneyimi, NFT koleksiyonunun tanıtılmasından sadece birkaç saat sonra gerçekleşecek.

7 bin 500 özelleştirilmiş sanat eserinden oluşan sınırlı sayıda üretilecek olan NFT koleksiyonu, Ocak 2023’te Porsche NFT pazarında resmi olarak satışa sunulacak. Yeni NFT’lere sahip olanlar hem sanal hem de fiziksel dünyalara erişebilecek.

Porsche Metaverse Deneyimi Miami’de Başlatılacak

Buna ek olarak, yeni NFT koleksiyonları kullanıcıların Miami’deki Art Basel’de Metaverse deneyimine erişmelerine olanak tanıyacak. Porsche Cars Kuzey Amerika Başkanı Kjell Gruner yeni Metaverse projesi hakkında bir açıklamada bulundu.

Gruner yaptığı açıklamada, “Miami’deki lansman ve önümüzdeki aylar boyunca özel tasarlanmış sanat eserleri geliştikçe NFT sahiplerinin çalışmalarına tanık olmak adına oldukça heyecanlıyız.” ifadelerini kullandı.

Porsche’nin Kuzey Amerika Yöneticisi ayrıca sözlerine, “Porsche’nin yaratıcı sanatlarla uzun yıllara dayanan bağları var. Art Basel’de Porsche sanatının bir parçasının özel mülkiyetine izin vermek adına güzel ve elbette benzersiz bir NFT setinin lansmanında bir sonraki adımı atmaktan heyecan duyuyoruz.” şeklinde devam etti.

Porsche’nin Şu Anki Önceliği Arabalarını Simgeleştirmek

Porsche, yeni NFT koleksiyonunun şirketin modern lüksü ve dijital dünyadaki kendine özgü marka konumlandırmasını daha iyi anlamasına yardımcı olacağını iddia ediyor. Yeni NFT koleksiyonunun 2023 yılının Ocak ayında piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Porsche, daha önce Haziran 2021’de Fanzone isimli bir projenin parçası olarak futbol temalı NFT koleksiyonları piyasaya sürmüştü. Şirketin şu anki önceliğinde ise arabalarını simgeleştirmek bulunuyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

Dash 2 Trade - Ön Satış Sona Erdi, Şimdi Borsalarda!

Puanımız

dash2trade-site
  • Ön Satış Sona Erdi - Borsalarda Listelendi!
  • Cointelegraph'ta Çıktı
  • Solidproof ve CoinSniper Onaylı
  • 70,000+ Alım-Satım Topluluğu
  • Bitmart, Changelly, Gate.io, LBank CEX Listelemesi
dash2trade-site
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.