En popüler dijital yayın servisleri arasında yer alan Netflix, Nike ile yapılan iş birliği kapsamında platform üzerinden Nike Training Club dersleri yayınlayacağını duyurdu.

Netflix, kullanıcıların hareket etmesini ve sağlıklı bir yaşam sürmesini desteklemek amacıyla dünyaca ünlü spor devi Nike ile iş birliği yapıldığını duyurdu.

Paylaşılan duyuruda, Netflix üyelerinin Nike Training Club spor içeriğine erişebileceği belirtilirken derslerin 30 Aralık tarihinde platforma ekleneceği açıklandı.

İki ayrı grup olarak planlanan toplam 30 saatlik egzersiz seansının yayınlanacağının açıklandığı duyuru metninde, tüm kullanıcılara hitap edecek şekilde her seviyeden antrenmanların yer alacağı belirtildi.

Netflix, fitness içeriklerinin tüm üyelik modellerinde ve birden çok dilde kullanıma sunulacağını duyurdu.

İlk grupta 45 bölümlük egzersiz seansına yer verileceği ifade edilirken 2023 yılında yeni programların da platform üyelerinin beğenisine sunulacağı belirtildi.

Netflix Nike Training Club Programları

30 Aralık tarihinde yayınlanacak egzersiz içeriklerinin 5 ana başlığa ayrılmış olduğu bilgisi paylaşıldı.

Bu başlıklar,

  1. Kickstart Fitness with the Basics (13 bölüm)
  2. Two Weeks to a Stronger Core (7 bölüm)
  3. Fall in Love with Vinyasa Yoga (6 bölüm)
  4. HIT & Strength with Tara (14 bölüm)
  5. Feel-Good Fitness (6 bölüm) olacak şekilde sıralandı.

Programlar arasında yogadan yüksek yoğunluklu antrenmanlara kadar farklı seviyedeki kullanıcılara hitap eden bir seçki yaratılması dikkat çekti.

Duyuruda, Netflix kullanıcılarının Nike Training Club içeriklerine arama çubuğuna “Nike” yazarak ulaşabileceği bilgisine de yer verildi.

Özellikle COVID-19 pandemisi ile önemi ve popülerliği artan online spor derslerini içeriklerine eklemek isteyen Netflix’in bu alanda hizmet veren en popüler uygulamalardan olan Nike Training Club ile yaptığı iş birliğinin egzersiz ve sağlıklı yaşam tutkunlarından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Sağlık ve Fitness Kripto Sektörünün De Gündeminde

Sağlık ve fitness endüstrisi, en popüler endüstriler arasında üst sıralarda gösteriliyor. Statista verilerine göre bu endüstrinin 2022 yılında 96 milyar dolarlık hacme ulaştığı ifade ediliyor.

En popüler alanlardan biri olan fitness bu sebeple yalnızca Netflix gibi yayın devlerinin değil kripto dünyasının da dikkatini çekiyor.

Her gün bir yenisinin eklendiği kripto projeleri arasında ön satış etkinliği henüz başlayan FightOut projesinin, aynı hedef kitleye hitap etmek üzere yola çıktığı görülüyor.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Gerçek hayattaki antreman kültürünü Metaverse ile birleştiren bir Web 3.0 fitness uygulaması ve spor salonu zinciri olan FightOut’un native tokeni FGHT tokenin ön satış etkinliği, spor ve kripto tutkunu yatırımcıların beğenisine sunuluyor.

Toplamda 100 milyon dolar yatırım toplamayı amaçlayan proje ekibi kullanıcılara yalnızca daha uzun ve sağlıklı bir yaşam değil aynı zamanda finansal yatırım alternatifi de sunmayı amaçladığını belirtiyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

FightOut - Geleceğin 100x Hareket-Et-Kazan Projesi

Puanımız

FightOut
  • LBank Labs ve Transak Destekli
  • Spor Yaparak Ödüller Kazan
  • Seviye Atla ve Metaverse'de Mücadele Et
  • Ön Satış Başladı - $1M+ Toplandı
  • Gerçek-Dünya Topluluğu - Spor Salonu Zinciri
FightOut
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.