Hacim bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kripto para ve işlem çiftlerini delist etme uygulamasına kaldığı yerden devam ediyor. Borsa yaptığı açıklamada, 19 Ocak günü 12 kripto çiftini kaldıraçlı işlemlerden çıkaracağını duyurdu. Binance ayrıca 14 altcoin işlemini durdurdu.

Dev kripto borsası Binance, 9 Ocak 2023’te Türkiye saatiyle 09.00’dan itibaren çeşitli kripto para birimlerini listeden çıkaracağını duyurdu. Binance’in duyurusu özellikle 12 işlem çiftini kapsıyor. İşte ayrıntılar…

Borsanın web sitesinden yaptığı açıklamada AGLD, DATA, ERN, FIO ve TROY’un borç alınabilir çapraz marjin işlemlerden, KEY’in ise izole marjin işlemlerden 19 Ocak günü Türkiye saati ile 09.00’da çıkartılacağı bilgisi verildi.

Söz konusu delist işlemine tabi olan işlem çiftleri şu şekilde sıralandı: AGLD/BTC, AGLD/BUSD, AGLD/USDT, DATA/BUSD, DATA/USDT, ERN/BUSD, ERN/USDT, FIO/BUSD, FIO/USDT, TROY/BUSD, TROY/USDT. Liste dışı bırakılacak izole marjin işlem çiftinin ise KEY/USDT olduğu görüldü.

Borsa ayrıca 9 Ocak 2023’te Türkiye saati ile 09.00’da, AGLD/BTC, AGLD/BUSD, AGLD/USDT, DATA/BUSD, DATA/USDT, ERN/BUSD, ERN/USDT, FIO/BUSD, FIO/USDT, TROY/BUSD, TROY/USDT çapraz marjin çiftlerinin yanı sıra KEY/USDT izole marjin çifti için kullanıcı pozisyonlarını kapatacak, otomatik tasfiye gerçekleştirecek ve bekleyen tüm emirleri iptal edecek.

Kullanıcılara Lidikasyondan Kaçınmak İçin Uyarılar

Bu arada web sitesinde yazılana göre, Portföy Marjı kullanıcılarının yukarıda belirtilen tokenleri Teminat Cüzdanlarından Spot Cüzdanlarına aktarmaları ve gerekirse 19 Ocak 2023 saat 09.00’dan önce teminat bakiyelerini tamamlamaları tavsiye ediliyor. Kullanıcıların ayrıca, söz konusu tokenlerin Marjin Cüzdanından çıkarılmasından kaynaklanabilecek olası bir likidasyondan kaçınmak için Birleşik Sürdürme Marjin Oranını (Uni-MMR) yakından izlemesi gerektiği belirtildi.

Yapılan açıklamada, kullanıcılara olası kayıpları önlemek için marjin işlemleri durdurulmadan önce pozisyonlarını kapatmaları şiddetle tavsiye ediliyor.

14 Altcoin İşleminde Bazı Çiftler Delist Edildi

Bu arada Binance, bugün için spot ve vadeli piyasalarda işlem gören bazı altcoin’lerle ilgili de açıklama yapmıştı.. Borsa tarafında yapılan açıklamada 14 altcoin’de belirli çiftler liste dışı edildi.

Binance, 6 Ocak 2023 tarihinde Türkiye saati ile 06.00 ile 07.00 arasında; ALPHA/BNB, ASTR/ETH, CELR/ETH, DAR/ETH, DOT/BIDR, FTM/BIDR, SAND/BIDR, SLP/BIDR, APE/GBP, BLZ/ETH, CAKE/GBP, ICX/ETH, SHIB/GBP, ZEN/BNB işlem çiftlerini spot işlemlerden kaldırdığını açıkladı.

Kullanıcıların yukarıdaki varlıkları Binance’te mevcut olan diğer alım satım çiftlerinde alıp satmaya devam edebileceği söylendi.

Binance’ten Alım Satım Stratejileri İçin Tavsiye

Kullanıcıların, olası kayıplardan kaçınmak için strateji alım satım hizmetlerinin durdurulmasından önce alım satım stratejilerini güncellemeleri veya iptal etmeleri özellikle tavsiye edildi.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, destek sunduğu altcoin çiftleri konusunda oldukça hareketli günler geçiriyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

FightOut - Geleceğin 100x Hareket-Et-Kazan Projesi

Puanımız

FightOut
  • LBank Labs ve Transak Destekli
  • Spor Yaparak Ödüller Kazan
  • Seviye Atla ve Metaverse'de Mücadele Et
  • Ön Satış Başladı - $1M+ Toplandı
  • Gerçek-Dünya Topluluğu - Spor Salonu Zinciri
FightOut
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.