Geçtiğimiz günlerde Coffeezilla isimli Youtube muhabirinin kendisi hakkındaki iddialarına tepki gösteren ve içerik üreticisini dava etmekle tehdit eden ünlü dövüşçü ve YouTuber Logan Paul, CryptoZoo yatırımcılarından özür diledi ve Coffeezilla’ya yanıt niteliğindeki videoyu sildi.

27 yaşındaki kripto girişimcisi Logan Paul’un CryptoZoo projesi, geçtiğimiz günlerde Coffeezilla olarak bilinen Stephen Findeisen tarafından bir dolandırıcılık projesi olmakla itham edilmişti. Coffeezilla’nın yayınladığı ve 3 bölümden oluşan iddialara kendi YouTube kanalından yanıt veren Paul, Coffeezilla’yı kendi adını kullanarak para kazanmaya çalışmakla suçlamış ve mahkemede görüşeceklerini söylemişti.

Çok geçmeden yaşanan en büyük U dönüşlerinden biri gerçekleşti. Logan Paul, Discord üzerinden özür diledi ve Coffeezilla’ya yanıt niteliğinde paylaştığı videoyu kanalından sildi. Silinen videoda Paul, projenin halen geliştirme aşamasında olduğunu belirtirken yaşanan aksaklıkların kötü işe alım tercihlerinden kaynaklandığını ifade etmişti.

Paul, “Sorumluluk alacağım ve yakın gelecekte yeni bir plan ile karşınıza çıkacağım. Özür diliyorum. Coffeezilla ile bir sorunum yok, hatta ona bu sorunu ortaya çıkardığı için teşekkür ederim. Yaptığım video düşüncesizceydi ve gerçeklerden uzaktı. Coffeezilla’yı aradım ve ondan özür diledim. Engellerle karşılaştık ancak yolumuza devam edeceğiz. Desteğiniz benim için önemli…” ifadelerini kullandı.

Logan Paul’un yatırımcılara geri ödeme yapmayı planlayıp planlamadığı veya CryptoZoo projesini yeniden başlatmayı nasıl başaracağına dair daha fazla ayrıntıya ise yer verilmediği kaydedildi.

CrytptoZoo İnternet Sitesi Güncelleme Moduna Alındı

CryptoZoo ile ilgili dolandırıcılık iddiaları yatırımcıları hayal kırıklığına uğratmaya devam ederken projenin internet sitesinin de güncelleme moduna alındığı aktarıldı.

2021’de piyasaya sürülen projesinin internet sitesinde “Ekosistemin temel altyapısında güncellemeler gerçekleştiriliyor” uyarısının devreye alındığı ve projenin tanımı ve yol haritasının erişiminin kaldırıldığı kaydedildi.

Değişiklik öncesindeki proje açıklama metninde “ZooKeepers’ın egzotik hayvanları ve melezleri satın almasına, satmasına ve ticaretine izin veren otonom bir ekosistem. CryptoZoo, kripto para birimini ve NFT’leri bilindik mekaniklere sahip basit ve eğlenceli bir oyunda birleştirir.” ifadeleri yer alıyordu.

Siteden kaldırılan proje yol haritasında ise 2022’de hayvan NFT’leri görüntülerini içeren bir dizi oyunun vadedildiği ancak oynanabilir özelliklerin sunulmadığı belirtildi.

CryptoZoo’nun an itibarıyla kaç yatırımcısı olduğu bilinmiyor ancak projenin Discord sunucusunda yaklaşık 500 üye bulunuyor.

Milyonlarca dolar değerinde NFT ve kripto para sattıktan sonra CryptoZoo hakkında konuşmayı bırakan Logan Paul2un projeden vazgeçtiği yorumları gündemi meşgul ediyor.

Video paylaşım platformu Vine’e yüklediği videolarla ünlenen ve sonrasında dövüşlere ve YouTube’a odaklanan Logan Paul’un bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği kripto topluluğu ve proje yatırımcıları tarafından merak ediliyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

FightOut - Geleceğin 100x Hareket-Et-Kazan Projesi

Puanımız

FightOut
  • LBank Labs ve Transak Destekli
  • Spor Yaparak Ödüller Kazan
  • Seviye Atla ve Metaverse'de Mücadele Et
  • Ön Satış Başladı - $1M+ Toplandı
  • Gerçek-Dünya Topluluğu - Spor Salonu Zinciri
FightOut
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.