Sosyal medya devi Twitter, kripto para birimlerinin fiyatlarının takip edilmesine olanak tanıyan Cashtags özelliğine 30 yeni token eklendiğini duyurdu.

Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra gerçekleştirilen bir dizi yenilikle gündemden düşmeyen Twitter, 21 Aralık 2022’de başlatılan Cashtags özelliğine içinde Bitcoin ve Ethereum’un da bulunduğu pek çok finansal ürünün fiyat endekslerini eklemeye devam ediyor.

Yeni gelen bilgilerde, Twitter kripto fiyat endeksi Cashtags’e Bitcoin ve Ether’in aralarında bulunduğu listeye piyasa değerine göre en iyi 50 tokenden 30’unun eklendiği belirtildi.

Cashtags’e katılan tokenler arasında Tether (USDT), XRP, Binance USD (BUSD), Cardano (ADA), Solana (SOL), Poligon (MATIC), Litecoin (LTC), Dai (DAI), Avalanche (AVAX), Uniswap (UNI), Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi tokenler yer alıyor. Dahil edilen diğer tokenler ise Wrapped Bitcoin (WBTC), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Cash (BCH), Stellar (XLM), Internet Computer (ICP), Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni tokenlerin Cashtags fiyat endeksine katılmasının kripto topluluğu tarafından takdir edildiği görüldü. Dogecoin’in Twitter topluluğunun, Elon Musk tarafından sık sık desteklenen kripto para biriminin Cashtags’e eklenmesinden memnun olduğu gözlemlendi.

Ancak şirketin, tokenlerin seçimi sırasında mevcut olan tüm dijital varlıkları seçmediği ve BNB, USD Coin, OKB, Lido Staked Ether (STETH), Polkadot ve Tron’u elediği kaydedildi.

Twitter, Cashtags’e Yeni Kripto Para Birimleri Eklemeye Devam Edecek

Twitter Business hesabından yayımlanan yeni token ekleme duyurusunda gelecekte daha fazla kripto para biriminin endekse ekleneceği ve kullanıcı deneyiminin iyileştirileceği belirtilirken henüz eklenecek tokenler hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapılmadı.

Cashtags fiyat endeksi yalnızca TradingView’dan gelen verileri yansıtmıyor, aynı zamanda söz konusu kripto para biriminin Robinhood’daki sayfasına giden doğrudan bir bağlantı da içeriyor. Ancak ikisi arasındaki ortaklık anlaşmasının henüz kamuoyuyla paylaşılmadığı biliniyor.

Uzun süre müzakereler sonucunda Twitter’ı satın alan CEO Elon Musk’ın Dogecoin ilgisi tüm çevreler tarafından biliniyor. Kripto topluluğu önümüzdeki günlerde Twitter ödeme sistemleri için kripto para birimlerinin benimsenip benimsenmeyeceğini ise büyük bir merakla bekliyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

Meta Masters Guild - Geleceğin Kripto Oyunu

Puanımız

memag token
  • Popüler Oyun Stüdyoları Tarafından Destekleniyor
  • Erken Ön Satış Turu Başladı
  • Düşük Üst Limit, Vesting Yok
  • Oynanabilir NFT'ler, Ödüller, Staking
  • Solid Proof & CoinSniper Onaylı
memag token
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.