ankr coin yorum

Business2Community olarak Ankr coin yorum analizi yaparak yatırım kararlarınıza yardımcı olmaya çalışacağız. 2024 güncel verilere göre Ankr coin ekosistemiyle ilgili tüm detayları paylaşacağız.

Ethereum tabanlı bir token projesi olan ANKR, kolay ve uygun fiyatlı blok zinciri düğümleri barındırmaya odaklanır. Merkeziyetsiz uygulamalar (dApp), düğüm barındırma veya staking ile verimliliği artırmayı amaçlar.

Gelin, hep birlikte detaylı bir şekilde popüler kripto projeleri arasında olan Ankr Network ve Ankr coin’i inceleyelim. Ankr coin ile ilgili bilmeniz gerekenler ile başlayarak Ankr coin yorumu ve fiyat analizi, ANKR coin geleceği ve teknik bilgiler başlıklarına odaklanalım.

ANKR Coin Nedir?

Ethereum blok zincirinde çalışan Ankr coin, zincir üzerindeki düğümleri ekonomik bir şekilde barındırma hizmeti vermeyi amaçlayan protokoldür. Protokolün native tokeni yani yerel kripto para birimi ANKR sembolüne sahip Ankr coin’dir.

Ağda dağıtılan uygulamalarda ödeme, erişim ve yönetim tekliflerine oy verme gibi konularda ANKR coin kullanılır. Ankr coin yorum yaparken karşımıza çıkan projenin temel amacı, daha özel ve güvenli bir merkeziyetsiz internet olan Web3 ekosisteminin geliştirilmesidir.

ANKR Coin Nedir?

ANKR projesi, kolay kurulum ve uygun fiyatlı çözümler ile dikkat çeker. Kaynakların paylaşımlı kullanılmasına imkan veren bir altyapıya sahiptir. Kurulum, senkronizasyon ve yedekleme konularında avantaj sağlar.

Ethereum ağında kurulan ANKR token, Proof of Work (İş Kanıtı) mekanizmasını kullanır. Geleneksel anlamda ANKR madenciliği yapmak mümkün değildir. Capital tarafından 2021 yılında izlenmesi gereken coinler arasına girmiştir.

Tüm kripto para projeleri gibi ANKR coin için de bir takım avantajlar ve dezavantajlar söz konusudur. İlgi gören bir kripto para birimi olan ANKR Network artıları ve eksileri şu şekilde sıralanır:

ANKR Coin Avantajları

  • Düğüm dağıtımı yüksek hızda ve basittir.
  • Geliştiricilerin zincirler arası geliştirmelerden faydalanması mümkündür.
  • 50’den fazla Proof of Stake staking düğümünü destekler.
  • Zincirler arası staking platformudur.
  • Staking özelliği, pasif gelir elde etme imkanı sunar.
  • Ethereum Katman 2 hizmetlerine sahiptir. Ethereum ağının ölçeklenebilirliği üzerinde etkilidir.

ANKR Coin Dezavantajları

  • Web3 projeleri arasındaki rekabet, ANKR coin’e olan talebi azaltabilir.
  • Yüksek volatilite sebebiyle ANKR coin, riskli yatırım araçları arasındadır.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Ankr Ne Zaman Kuruldu?

ANKR Network, Kasım 2017’de Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Berkeley Üniversitesi’nde kuruldu. Ağın kurucuları olan Chandler Song ve Ryan Fang, üniversitedeyken oda arkadaşıydı. 

Song, ANKR Network kuruluşundan 3 yıl önce 2014 yılında, Fang’i 22 Bitcoin satın almaya ikna etti. Ortaklar, lider kripto para birimi Bitcoin’in değeri düşük iken alınan BTC’leri, ANKR coin projesinin finansmanı için kullandı. ANKR ana ağı (Mainnet) 2019 yılında devreye alındı. 

Ankr’ın Kurucuları Kimdir?

Web3 dünyasını geliştirmeyi amaçlayan ANKR kurucuları, Chandler Song ve Ryan Fang’dir. Chandler Song, eskiden Amazon Web Hizmetlerinde (AWS) çalışan bir mühendistir. Fang ise Morgan Stanley isimli ünlü yatırım bankasının eski bir çalışanıdır. 

Ankr kurucuları arasında Song ve Fang’in yanı sıra Stanley Wu da bulunur. Eski bir Amazon yazılımcısı olan Wu, Song’un staj yaptığı AWS’deki yöneticisidir.

Ankr coin Kurucuları

İşten çıktıkları bir gece üç arkadaş, Faydalı İş Kanıtı mekanizması üzerinde bir makale ile ilgili tartıştı. Tartışma sonucunda Song’un CEO, Fang’in COO ve Wu’nun CTO olduğu ANKR Network projesi ortaya çıktı. 

ANKR Token Arzı Ne Kadar?

ANKR coin yorum analizlerine geçmeden önce tokenomiklere bakmak gerekir. Ethereum tabanlı kripto coin Ankr token arzı 10.000.000.000 (10 milyar) adettir. Token, sınır arza sahiptir. 

Proje ekibi, token sahiplerinin kesirli matematik işlemleri yapmasına gerek olmaması için 10 milyar token miktarı seçti. Dünya çapında 25 milyon geliştirici olduğu tahminine dayanarak ANKR’ın Web3 ekosistemine 1 milyon geliştirici getirmesi planlandı.

ANKR proje ekibinin planlarına göre ANKR coin eşit olarak dağıtıldığında 1 milyon geliştiricinin her biri için maksimum 10 bin token tahsis edildi. Bu dağılım ile ekip, tokenin tam sayılarla daha iyi kullanılmasını amaçladı. 

ANKR Token Arzı Ne Kadar?

Ağ katılımcıları değişiklik önermedikçe ve oylamadıkça, toplam arz tükendikten sonra yeni token basımı gerçekleşmez. Sınır arz, ANKR coin için enflasyon karşıtı bir önlemdir. Anti-enflasyon özelliğine sahip token, uzun vadede gelir getirecek tokenler arasındadır.

CoinMarketCap 2024 Şubat verilerine göre dolaşımdaki ANKR token arzı, 10.000.000.000 (10 milyar) adettir. Blok zinciri işlevlerine erişmek için ANKR token gerekir. Tokenler, ağ üzerinde staking mekanizması ile kilitlenir. Staking protokolünün adı Stkr’dir.

STKR Nedir?: Stkr, ANKR projesinin staking protokolüdür. Kullanıcılar, Stkr ile gelecek kazançları temsilen aETH karşılığında Ethereum stake eder. Stkr protokolü, tokenlerini stake eden katılımcıları ödüllendirmeyi sağlar. 

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Ankr Network (ANKR) Nasıl Çalışır?

Yeni nesil merkeziyetsiz internet yaratma ve geliştirme misyonuna sahip Ankr Network, küresel olarak dağıtılmış bir şirkettir. Şirket, DLT tarafından desteklenen bilgi işlem gücü kullanarak merkeziyetsizleşme, Web3’ü destekleme ve maliyeti düşürme amacıyla çalışır.

Protokol, zincir üstü ve dışı verileri birbirine bağlamak için “Native Oracle System” kullanır. Blok zinciri üzerinde bulunan düğümleri uygun fiyatlarla kolay bir şekilde bandırmayı sağlayan bir bulut hizmeti sunar. 

Ankr Coin yorum meraklıları için ağın temelde 2 fonksiyonu vardır: Düğüm altyapısı ve StakeFi özelliği. Düğüm altyapısı, her kullanıcının düğüm başlatacak veya doğrulama sürecine katılacak kaynaklara sahip olmadığını bilerek bu süreçleri basitleştirir.

2020’de devre alınan Stkr protokolü ile Ankr Network’te ETH karşılığında ETH stake etmek mümkündür. StakeFi özelliği, kullanıcıların 0,5 ETH kadar küçük bir miktarı stake etmesine olanak tanır. 

Staking ile katılımcılar aETH isimli Ankr platformunda ETH’nin değerini yansıtan sentetik bir token elde eder. Staking protokolü ile tokenlerini kilitleyen katılımcılar, pasif gelir kaynağı olarak ek ödül kazanır.

Ankr Network (ANKR) Günlük İşlem Hacmi Nedir? 

Günlük işlem hacmi, 24 saatlik işlem hacmini gösterir. Son 24 saat içinde işlem gören kripto para biriminin toplam hacmini ölçer. Ankr Network günlük işlem hacmi, sürekli değişen bir parametredir. Piyasanın Ankr coin’e olan ilgisini ölçer.

Ankr coin yorum yaparken günlük işlem hacmi önemlidir. Analiz yazılarında günlük işlem hacmi bilgisi yer alsa da yatırım yapmadan önce bilgiyi güncellemek gerekir. 5 Şubat 2024 CoinMarketCap verilerine göre Ankr Network (ANKR) günlük işlem hacmi, 8,430,774 dolardır.

Ankr (ANKR) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri 

Kripto para birimlerinin fiyatı, yatırımcılar için birincil bilgidir. Yatırım yapmadan önce güncel fiyat bilgisi almak elzemdir. Ethereum tabanlı Ankr (ANKR) fiyatı da diğer kripto para birimlerinde olduğu gibi sürekli değişir. 

ANKR yatırımı yapmadan önce fiyat ve grafikleri doğru okumak gerekir. Sadece fiyata bakarak ANKR satın almak doğru değildir. Tokenin grafiklerdeki yükseliş veya düşüş trendini incelemelisiniz.

5 Şubat 2024 verilerine göre Ankr (ANKR) piyasa değeri, 238,955,954 dolardır. Söz konusu piyasa değeri ile ANKR coin, CoinMarketCap listesinde 179. sıradadır. ANKR piyasa değeri sürekli değişir. Güncel piyasa değerini incelemeden yatırım yapmamalısınız.

Ankr (ANKR) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri 

Ankr coin yorum analizlerinde grafikler büyük önem taşır. Tüm zamanların en düşük ve yüksek seviyelerini incelemek önemlidir. Analiz ekranlarında, tüm zamanlar, 1 günlük, 7 günlük, 1 aylık ve 1 yıllık grafik görmek mümkündür.

ANKR tüm zamanların en yüksek değeri, 28 Mart 2021 tarihinde gerçekleşti. Token bu tarihte, 0,2252 dolara kadar yükseldi. Tüm zamanların en düşük değeri ise 13 Mart 2020’de kaydedildi. ANKR coin tüm zamanların en düşük seviyesinde 0,0007111 dolardı.

5 Şubat 2024 tarihinde ANKR coin fiyatı, 0,02391 dolar oldu. Bu fiyat, tüm zamanların en yüksek değerinin yüzde 89,4 altında ve en düşük değerinin yüzde 3258,01 üstünde konumlandı. 

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Ankr Network (ANKR) İçin Tüm Zamanların En Yüksek Noktası Nedir? 

ANKR Network, tüm zamanların en büyük değerini (ATH) CoinMarketCap verilerine göre 28 Mart 2021’de kaydetti. Bu tarihte Ankr coin fiyatı, 0,2252 dolara yükseldi. 3 yıl önce gerçekleşen ATH’den bu yana ANKR, 5 Şubat 2024 verilerine göre yüzde 89 değer kaybetti.

ANKR Network (ANKR) tüm zamanların en düşük değerini (ATL), 13 Mart 2020’de yaşadı. Bu tarihte tokenin fiyatı 0,0007111 dolar oldu. 5 Şubat 2024 verilerine göre ANKR coin, ATL’den bu yana yüzde 3258 değer kazandı.

Ankr Network (ANKR) Piyasa Değeri Nedir? 

Ankr coin yorum analizinde bulunmak için tokenin piyasa değeri önemlidir. Piyasa değeri, bir kripto para biriminin hakimiyetinin ve popülerliğinin göstergesidir. İlgili kripto coinin piyasa değerini ölçer ve takip eder.

ANKR satın almak için piyasa değeri incelemesi yapmak gerekir. Alım-satım kararı öncesinde piyasa değeri analizine göz atmak elzemdir. Yaygın bir metrik olan piyasa değeri, sürekli değişir.

Ankr Network (ANKR) Piyasa Değeri Nedir? 

5 Şubat 2024 CoinMarketCap verilerine göre Ankr Network (ANKR) piyasa değeri, 238,955,954 dolar bandındadır. Bu piyasa değeri ile ANKR coin, tüm kripto coinler arasında 179. sıradadır. Volatilite sebebiyle güncel piyasa değerini bilmeden yatırım yapmamalısınız.

Ankr’ın Diğer Teknik Verileri

ANKR ağına katılmak için katılımcıların üç seçeneği vardır: Kendi düğümlerini çalıştırıp stake etmek, uygulama geliştirmek ve dağıtmak veya kurumsal çözümlere erişmek. Protokol, merkeziyetsiz internetten faydalanmak isteyen işletmelere ve geliştiricilere hitap eder.

ANKR  staking protokolü olan Stkr ile ETH 2.0 staking imkanı vardır. Katılımcılar, stake ettikleri bakiyelere göre pasif gelir elde etme fırsatı bulur. Ağ, madencilik düğümleri, veri merkezi düğümleri ve bilgi işlem düğümlerinden oluşur.

Önemli bir merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü olan ANKR, merkeziyetsiz ağın gelişiminde etkilidir. ANKR’nin teknolojisi, teknik kapasitesi ve kullanım durumu, ANKR projesinin gerçek değerini belirler. 

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Ankr’ı Benzersiz Kılan Nedir? 

Merkeziyetsiz finans (DeFi) projeleri arasında öne çıkan ANKR’ı benzersiz kılan şey nedir? ANKR coin yorum yaparken öncelikle şunu belirtmek gerekir. Ağ, interneti merkeziyetsizleştirmeyi ve Webe ekosistemini geliştirmeyi amaçlayan tek proje değildir. 

Ankr’ı benzersiz kılan şeyler arasında, değişken bir piyasanın parçası olması ilk sırada yer alır. Protokolün değeri, trendlere veya diğer faktörlere göre hızla değişme esnekliğine bağlıdır. Merkeziyetsiz, daha güvenli ve özel internet için ANKR, Intel SGX kullanır.

Intel SGX teknolojisi, sistemin ana bileşenidir. Teknoloji, merkeziyetsiz uygulamaların (dApp) donanım sistemi ile yürütülmesini mümkün kılar. ANKR Network bu sayede geliştiriciler ve işletmeler için uygun maliyetli çözüm sunar.

Ankr Ağı Nasıl Güvende Tutuluyor?

Güvenlik, ANKR coin yorum yapmak için önemli parametrelerdendir. 2017 yılından beri benzersiz bir organizasyon ve Web3 operasyonu yürüten ANKR ağı için güvenlik ön plandadır. Geliştiriciler, stakerlar ve topluluktan gelen geri bildirimler, ağın çalışmasına yön verir. 

Ankr ağı, kendi açıklamalarına göre “geliştiriciler tarafından, geliştiriciler için” prensibi ile çalışır. Temel bir altyapı sağlayıcısı olarak blok zinciri ve Web3 değerlerine sadık kalmayı vadeder. Güvenlikle ilgili sık sık bildiri yayımlayan ANKR, şeffaflığı önemser.

Blok doğrulama sürecinde ANKR, doğrulama düğümlerini kullanır. Ağın kalitesini korumak ve herhangi bir kötü amaçlı katılımcıyı sistemden kaldırmak mümkündür. Protokol, itibara dayalı bir sistem kullanır. Katılımcılar, düğüm katkılarına göre filtreden geçer.

ankr coin yorum

ANKR’ın kullandığı Intel SGX teknolojisi, belirli donanım ve yazılım saldırılarına karşı ekosistemi korur. Intel SGX teknolojisi, ANKR Network için yüksek düzeyde güvenlik katmanı sağlar. 

Protokol, zincir üstü ve zincir dışı verileri birbirine bağlamak için “Native Oracle System” yani Yerel Oracle Sistemi kullanır. Kısaca NOS olarak bildiğimiz bu sistem, güvenlidir ve kimlik doğrulaması olmadan çalışmaz.

ANKR ekosisteminde Veri Kaynağı Güvenliği, TLS 1.2,1.3 ve Perfect Forward Security veya PFS ile işlenir. Ekosistemin güvenliği, düğüm havuzundan rastgele seçilen doğrulayıcı düğümler ile korunur. 

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

ANKR Coin Fiyat Grafiği Yorumu 

Kripto para yatırımcıları için en ucuz kripto paralar listesinde yer alan ANKR coin analizi yapmak için fiyat grafiğini incelemek gerekir. Kripto analiz platformlarının gelecek tahminlerine bakmak, karar vermek için önemlidir. 

Önde gelen kripto platformlarından CoinGecko 2024 Şubat verilerine göre ANKR coin fiyat grafiğinde kırmızı renk hakimdir. ANKR coin yorum analizine göre, son 1 yılda yüzde 17 üzerinde değer kaybı yaşadı.

Son 30 günlük analizlere baktığımızda ANKR coin, yüzde 4,5 değer kaybetti. Son 14 günü kapsayan ANKR coin fiyat grafiğine yine kırmızı renk hakim. ANKR coin son 14 günde yüzde 0,5 düşüş yaşadı.

5 Şubat 2024 verilerine göre son 7 günde ANKR coin yüzde 1’in üzerinde düştü. 7 günlük zaman diliminde Ankr coin fiyat grafiği, yüzde 1,1 düşüş kaydetti. ANKR coin son 24 saatlik verilere göre çok hafif bir toparlanma yaşasa da bu yükseliş, yüzde 0,3 seviyesinde kaldı. 

Ankr Network Fiyat Performansı Denk Tokenlere Kıyasla Nasıl Görünüyor? 

Kıyaslama yapmak, kripto para ekosistemi için önemli olduğu kadar zordur. Her kripto para projesi, farklılaşmak için çalışır. SourceForge’a göre ANKR coin alternatiflerine baktığımızda karşımıza aşağıdaki listedeki coinler çıkar.

ANKR Network Alternatifi Tokenler

  • Stellar (XLM)
  • Venly (TBA)
  • Blockdaemon
  • MindCloud
  • Tatum

Alternatif 5 projenin ilk sırasında yer alan Stellar ile ANKR coin yorum karşılaştırması yapalım. Projelerin karşılaştırmalı olarak özelliklerine ve yatırımcılara sunduklarına detaylı bir şekilde bakalım.

HİZMET ANKR STELLAR
Sembol: ANKR XLM
Toplam Arz: 10 milyar 50 milyar 1 milyon 807 bin
Dolaşımdaki Arz: 10 milyar 27 milyar 409 milyon 387 bin
Güncel CMC Sıralaması: 179 28
ATH: 0,2252 0.9381 USD
ATL: 0,0007111 0,001227 USD
Desteklenen Platform: SaaS / Web  SaaS / Web 
Hedef Kitle: Hızlı çok zincirli altyapı çözümü arayan Bilgi Teknolojileri ekipleri Para saklamak ve taşımak için açık bir ağ arayan herkes
Müşteri Hizmetleri Desteği: Telefonla destek

Online destek

Topluluk desteği
API: Var Var
Eğitim: Dokümantasyon Dokümantasyon

Webinar

Tabloda kıyaslamasını gördüğümüz Stellar (XLM) tokene göre Ankr Network (ANKR) listelemelerde token fiyatına göre daha düşük sıradadır. Boğa koşusunu bekleyen yatırımcılar için düşük fiyattayken ANKR coin satın almak mantıklı olabilir.

Boğa piyasası öncesinde indirimli fiyatlardan yatırım yapmak isteyen yatırımcılar, Boğa piyasası coinleri yazısına göz atabilir.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

ANKR Coin Geleceği ve Fiyat Tahmini 2024 – 2025 – 2030 

Yeni nesil işletmeler için merkeziyetsiz ortam yaratmayı amaçlayan projeler arasındaki ANKR coin, dikkat çeken kripto coinlerdendir. Ankr coin yorum yazıları, bu tür bir hizmet arayan geliştiriciler ve token sahipleri için önemlidir.

Changelly verilerine göre ANKR coin geleceği, 2024, 2025 ve 2030 yılları için fiyat tahmini detaylarını araştırdık. Gelin hep birlikte detaylı bir şekilde ANKR coin fiyat tahminleri ve projenin geleceğini seneler bazında inceleyelim.

ANKR coin geleceği ve fiyat tahmini 2024

2024 yılının Ankr coin yorum analizlerine baktığımızda, potansiyel yatırım getirisi ibrelerinin “Satın Al” uyarısı verdiğini görürüz. Şubat 2024 için Ankr fiyat tahmini minimum 0,0228 dolar iken bu fiyat Aralık 2024’te minimum 0,0279 dolara yükselir.

Uzmanlar, ANKR coin geleceği ile ilgili iyimser bir tablo çizer. Şubat 2024 için maksimum ANKR fiyat beklentisi 0,0259 dolardır. Aralık 2024’te ise ANKR coin maksimum fiyat tahmini, 0,0322 dolara çıkar. 2024 yılı için ANKR coin ortalama fiyatı, 0,0341 dolardır.

ANKR coin geleceği ve fiyat tahmini 2025 

Geçmiş yıllardaki performansına göre ANKR coin 2025 fiyat tahmini minimum 0,0477 dolar bandındadır. Maksimum ANKR coin fiyatı 2025 için 0,0571 dolar iken ortalama ANKR coin fiyatı 0,0491 dolara çıkar.

ankr coin yorum

Ocak 2025 ANKR coin fiyat tahmini 0,0341 dolardır. Aralık 2025 ANKR coin yorum analizine göre fiyat beklentisi, minimum 0,0477 ve maksimum 0,0571 dolardır. Analistler 2025 yılı için ANKR coin yatırım getirisini yüzde 138,9 olarak hesaplar. 

ANKR coin geleceği ve fiyat tahmini 2030

Tahminlere göre 2030 ANKR coin geleceği için oldukça parlak bir yıl. ANKR coinin 2030 fiyat tahminlerinde 0’dan sonraki ilk sıfırdan kurtulduğunu görürüz. 2030 ANKR coin yatırım getirisi beklentisi yüzde 1602’nin üstündedir.

2030, herhangi bir kripto para birimi ve varlık için yatırım tahmini yapmak için oldukça uzak bir zaman dilimidir. Kripto paraların volatil trendini düşündüğümüzde bu tahminlere bel bağlamamak gerektiğini hatırlatalım.

Changelly verilerine göre ANKR coin geleceği, 2030 yılında epey parlak. ANKR coin’in 2030 yılında 0,3386 dolar ile 0,4069 dolar arasında işlem göreceği tahmin ediliyor. 2030 yılında yıl boyunca ortalama maliyetinin ise 0,3503 dolar civarında olması bekleniyor.

Ocak 2030 ANKR coin fiyat tahmini, minimum 0,236 dolar iken Aralık 2030 ANKR coin fiyat tahmini minimum 0,339 dolara yükselir. Maksimum beklenti Ocak 2030’da 0,280 dolar iken Aralık 2030 ANKR coin maksimum fiyat beklentisi, 0,407 dolardır. 

Binance ANKR Coin Fiyat Tahmini 2024 – 2030

ANKR coin satın almak için tercih edilebilecek en güvenilir ve hızlı borsalardan olan Binance’in ANKR fiyat tahmini tablosuna bakalım. Tabloya göre 2030’a kadar ANKR coin değerinin yüzde 5’in üzerinde artma ihtimali söz konusu.

YIL FİYAT TAHMİNİ (USD)
2024 0.023922
2025 0.025118
2026 0.026374
2027 0.027693
2030 0.032058

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Nereden Ankr Network Satın Alabilirsiniz? 

Uygun fiyatlı blok zinciri düğümü barındırma çözümleri sağlamak için paylaşımlı kaynak kullanan ANKR Coin, pek çok borsada listelenir. Ankr coin (ANKR) coin satın almak için başvurabileceğini en popüler borsalar Binance ve OKX borsalarıdır.

Ankr coin yorum analizlerine yer verdiğimiz yazımızın bu bölümünde, Binance ve OKX borsası ile ANKR satın almayı anlatacağız. Adım adım Binance ve OKX’te ANKR satın alma işlemini aktaracağız.

1. Binance Borsasında ANKR Satın Alma

En hızlı ve güvenilir kripto para borsalarından biri olan Binance ile ANKR coin satın almak için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekir. Adım adım ANKR satın alma rehberi ile işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Binance Borsasında ANKR Satın Alma

  • ✅ Adım 1: Binance Hesabı Açın
    Binance borsasında hesap oluşturmak için gerekli tüm kişisel ve iletişim bilgilerini doldurun. Cep telefonu numaranızı doğrulamadan önce kullanıcı adı ve yüksek güvenlikli bir şifre belirleyin.
  • 🔎 Adım 2: KYC Doğrulama
    Binance borsasında ANKR alım satımı yapmak için kişisel bilgilerinizi doğrulamanız (KYC) gerekir. KYC doğrulama yönergesini takip ederek profilinizi doğrulayın. Bu işlemi yapmadan alım satım yapmanız mümkün değildir.
  • 💳 Adım 3: Para Yatırın
    ANKR coin satın almak için Binance borsasında bir bakiyeniz olmalıdır. Kullanıcı kontrol panelinde “Para Yatır” butonuna basın. Borsanın desteklediği ödeme seçeneklerinden birini seçin, yatıracağınız nakit miktarını belirtin ve transferi tamamlayın.
  • 🛒 Adım 4: ANKR Coin Ara ve Satın Al
    Kullanıcı panosundaki “Keşfet” bölümünden ANKR sembolü ile arama yapın. Satın almak istediğiniz ANKR coin miktarını ilgili alana yazın. İşlemi tamamlamak için “Alım Yap” / “Satın Al” butonuna tıklayın.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

2. OKX Borsasında ANKR Satın Alma

100’den fazla ülkede 20 milyondan fazla kullanıcısı bulunan OKX borsası, güvenilir bir kripto para borsasıdır. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan OKX’te ANKR satın almak için aşağıdaki adımları takip edin.

OKX Borsasında ANKR Satın Alma

  • ✅ Adım 1: OKX Hesabı Açın
    OKX borsasında hesap oluşturmak için gerekli kişisel ve iletişim bilgilerini girin. Telefon numaranızı, e-posta adresinizi ve hesap şifresini yazın. Bilgileri doldurduktan sonra “Kayıt Ol” butonuna basın ve e-posta ya da SMS ile gelen kodu onaylayın.
  • 🔎 Adım 2: KYC Doğrulama
    OKX borsasında ANKR alım satımı yapmak için kişisel bilgilerinizi doğrulamanız (KYC) gerekir. KYC doğrulama yönergesini takip ederek hesabınızı doğrulayın. KYC doğrulaması için tam adınız, ülkeniz, doğum tarihiniz ve kimlik numaranız gereklidir.
  • 💳 Adım 3: Para Yatırın
    ANKR coin satın almak için OKX borsasında bir bakiyeniz olmalıdır. Kullanıcı kontrol panelinde para yatırma alanına gelin. Borsanın desteklediği ödeme seçeneklerinden birini seçin, yatıracağınız nakit miktarını belirtin ve para transferini tamamlayın.
  • 🛒 Adım 4: ANKR Coin Ara ve Satın Al
    Kullanıcı panosundan ANKR sembolü ile arama yapın. Satın almak istediğiniz ANKR coin miktarını ilgili bölüme yazın. İşlemi tamamlamak için “Alım Yap” / “Satın Al” butonuna tıklayın.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Sonuç

Detaylı kripto para rehberimiz ile ANKR coin yorum ve analizlerine yer verdik. Kapsamlı bilgiler sunarak ANKR coin geleceği ve fiyat tahminleri ile ilgili merak ettiklerinizi yanıtlamayı amaçladık.

Binance ve OKX gibi önde gelen borsalarda listelenen ANKR coin, yüksek riskli ancak uzun vadede kazanç getirme ihtimali olan kripto coinler arasındadır. ANKR coin, gelecekte değeri artması beklenen projelerden biridir.

ANKR coin avantajları, dezavantajlarına göre oldukça fazladır. Staking gibi özellikler ile pasif gelir sağlaması, uzun vadeli yatırımlar için seçenek sunar. ANKR coin, merkeziyetsiz internet hedefindeki yatırımcılara uygun projelerden biridir.

Sık Sorulan Sorular

ANKR coin ne işe yarar?

ANKR en yüksek kaç TL oldu?

ANKR coin uzun vadede ne olur?

ANKR arzı sınırlı mı?