Dogecoin topluluğunun hayranları tarafından çıkarılmış bir kripto para projesi olan Baby Doge Coin fiyatı bir haftada yüzde 120 yükseliş kaydederek dikkat çeken bir gelişmeye imza attı.

Meme coinler son birkaç yılda dünyayı adeta kasıp kavurdu. Meme coinlerin başarısı sayesinde milyoner olan yatırımcılara şahit olan kripto para dünyası, meme coinlere büyük ilgi gösterdi.

Dogecoin, Shiba Inu ve Baby Doge gibi meme coinler, yatırımcısına kazanç getiren kripto para birimleri arasında yer aldı ve Dogecoin ile başlayan meme coin hareketi diğer meme coinleri de beraberinde sürükledi.

2021 Haziran ayında piyasaya sürülen bir meme coin olan Baby Doge Coin’in 1 hafta içerisinde kaydettiği yükseliş ise kripto para dünyasının dikkatini çekti.

8 Şubat tarihli CoinGecko verilerine göre BABYDOGE 7 gün içerisinde yüzde 120.6 artış gösterdi.

Baby Doge Coin Fiyatı Yükselişe Geçti

2021 boğa koşusu sırasında oldukça popüler olan ve Ethereum’dan daha uygun gaz ücretleri ile ön plana çıkan Baby Doge Coin, tüm kripto para birimlerinin zor zamanlar yaşadığı 2022 yılında yaşanan kripto kışından nasibini aldı.

Ancak Dogecoin ve Shiba Inu’nun öncülük ettiği meme coin aleminde Baby Doge Coin, kaydedilen son fiyat artışı ile de onların hemen ardından geldiğini göstermeyi başardı.

CoinGecko verilerine göre Baby Doge Coin, piyasa değeri açısından 89. sıraya kadar yükseldi ve yatırımcısını heyecanlandırdı.

Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0.000000003325 dolardan işlem gören Baby Doge Coin’in, son 7 gün içerisinde yüzde 111 yükseliş kaydetmiş olduğu görüldü. Veriler ayrıca BABYDOGE’nin son 30 gün içerisinde yüzde 225.6 oranında arttığını gösteriyor.

BNB üzerine inşa edilmiş olan projenin kendine ait bir NFT pazar yeri de bulunuyor.

Baby Doge Coin BABYDOGE Fiyatı Şubat Ayında Ne Kadar Yükselir?

Son zamanlarda kaydettiği yükseliş ile kripto topluluğu arasında bekleyişe neden olan Baby Doge Coin, CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde yüzde 5.8 değer kaybetmiş görünüyor.

Kaydedilen yükselişin kısa bir ralli mi yoksa uzun soluklu bir yükseliş trendi mi olduğu konusu gündemde kalmaya devam ediyor.

Baby Doge Coin fiyatı ile ilgili inceleme yapan Cryptopredictions, meme coinin fiyatının en yüksek 0,000000004419571 ve minimum 0,000000003005085 dolara ulaşacağını tahmin ediyor.

Bu tahminler gerçekleşir mi bilinmez ancak CoinMarketCap verilerine göre an itibarıyla Baby Doge Coin, 4 Temmuz 2021’de kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.00000002 doların yüzde 83.45 altından işlem görüyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

Meta Masters Guild - Geleceğin Kripto Oyunu

Puanımız

memag token
  • Popüler Oyun Stüdyoları Tarafından Destekleniyor
  • Erken Ön Satış Turu Başladı
  • Düşük Üst Limit, Vesting Yok
  • Oynanabilir NFT'ler, Ödüller, Staking
  • Solid Proof & CoinSniper Onaylı
memag token
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.