Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 2022 yılında başladığı liste dışı bırakma uygulamasına 21 yeni kripto işlem çiftinin daha ekleneceğini açıkladı.

Son dönemlerde ABD’li düzenleyicilerle yaşadığı sürtüşmeler ile gündeme gelen ve regülasyon baskısı altında olan Binance, bu kez yeni bir liste dışı bırakma haberi paylaştı.

24 Mayıs tarihinde kripto para borsanın resmi internet sitesinde yapılan açıklamada 26 Mayıs tarihinde 3 ayrı zaman diliminde delist edilecek kripto işlem çiftleri şu şekilde sıralandı:

26 Mayıs TSİ 06.00: APT/BRL, AMP/BTC, BEL/ETH, FIS/BRL, GAL/ETH, GMT/BRL

26 Mayıs TSİ 08.00: APE/AUD, AVAX/AUD, AXS/AUD, DOT/AUD, FTM/AUD, LINK/AUD, SAND/AUD, SHIB/AUD

26 Mayıs TSİ 09.00: GMT/GBP, JASMY/BTC, KP3R/BNB, REI/BNB, SANTOS/BRL, STMX/BTC, XTZ/BNB

Binance, söz konusu işlem çiftlerinin liste dışı bırakılmış olmasına rağmen adı geçen kripto para birimlerinin borsada yer almaya devam edeceğini açıklamasına ekledi. Bir diğer deyişle yatırımcıların bu token’lerin yer aldığı farklı işlem çiftleriyle alım satım yapmayı sürdürebileceği ifade edildi.

Binance Borsasından İşlem Botları Uyarısı

21 kripto işlem çiftini delist edeceğini duyuran Binance borsası, açıklama metninde işlem botları kullanan kullanıcılara da uyarılarda bulundu.

Binance, olası kayıpları önlemek adına işlem botları hizmetinden faydalanan yatırımcıların delist işlemi öncesinde botlarını güncellemelerini ve/veya iptal etmelerini önerdi.

Delist kararından etkilenecek kullanıcıların belirlenen tarih ve saat diliminden önce açık pozisyonlarını kapatmak veya varlıklarını diğer işlem çiftlerine kaydırmak gibi gerekli işlemleri yapmalarının gerekli olduğu belirtilirken bu sayede geçişin sorunsuz bir şekilde sağlanacağı ve olası kayıpların azaltılabileceği ifade edildi.

Alım satım çiftlerini ve hizmetleri düzenli olarak gözden geçirdiği bilinen Binance borsası, daha önce de farklı zaman dilimlerinde çok sayıda işlem çiftinin delist edileceğini topluluk ile paylaşmıştı.

Binance, liste dışı bırakma kararına gerekçe olarak kullanıcılar için düzenli ve verimli bir alım satım ortamı sağlama yönündeki yol haritasını göstermiş ve bahsi geçen işlem çiftlerinin beklenen yüksek standardı karşılayamadığını ifade etmişti.

İlgili Haberler ve İçerikler

AiDoge (AI) - Meme Oluşturma Platformu

Puanımız

AiDoge
  • Yapay Zeka ile Meme Oluşturun & Paylaşın
  • AI Odaklı Kripto Sektörünün En Yeni Meme Coini
  • Ön Satış Başladı - aidoge.com
  • Token-Temelli Kredi Sistemi
  • Günlük Ödüller İçin $AI Tokeni Stake Edin
AiDoge
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.