Kripto para borsası Binance, Binance Card ürünündeki kripto para birimleri için desteğini genişlettiğini duyurdu. Şirket, kart ürünü BinanceCard’a Ripple (XRP), Shiba Inu (SHIB) ve Avalanche (AVAX) olmak üzere üç kripto para birimini daha ekledi.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kripto paralarla anlık harcama yapılmasına imkan sunan kartı Binance Card’a SHIB, XRP ve AVAX desteğini de ekledi.

Binance Card, farklı kripto para birimi sahiplerinin kripto para varlıklarını 60 milyondan fazla çevrimiçi ve fiziksel mağazada dönüştürmesine ve harcamasına olanak tanıyan bir araç. Ancak bu kart sadece Avrupa Ekonomik Alanı’na dahil olan ülkelerde kullanılabiliyor. Bu bölgeler içinde yaşayan Ukraynalı göçmenler de bu kartı kullanabiliyor.

Bu yılın başlarında Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinden önce Binance, kartın erişimini yıl sonundan önce Ukrayna’ya genişletmeyi planlamıştı. Ancak Rusya’nın işgalinden sonra Binance’ten kartın kullanımını Ukrayna’ya genişletme planını devam ettirip ettirmeyeceğine dair net bir işaret gelmedi.

Binance Card 14 Kripto Para Birimini Destekliyor

Binance kartı, bu üç tokenin eklenmesinin ardından bugünden itibaren artık 14 kripto para birimini destekliyor. Desteklenen kripto para birimleri arasında; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), Binance Coin BNB, Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Avalanche (AVAX), Shiba Inu (SHIB), FC Porto Fan Token (PORTO), S.S. Lazio Fan Token (LAZIO), Santos FC Fan Token (SANTOS) ve Swipe (SXP) yer alıyor.

Kullanıcıların kartta en az 6 adet öncelik verdiği kripto para olması gerekiyor. Toplam 14 adet kripto para olmasına rağmen, bir kartta kullanılabilecek maksimum kripto para sayısı da 12 ile sınırlandırılıyor.

Yeni kripto para birimlerinin eklenmesi, kartı kullanmaya başlayanların mevcut ödeme tercihlerini etkilemeyecek. Binance Card, kripto paralarını ödeme aracı olarak kullanmanın uygun bir yolunu arayan kullanıcılara sunduğu kolaylık nedeniyle benimseniyor.

Binance, Mastercard ile Ortak Oluyor

Bu üç yeni kripto para biriminin Binance Card’a eklenmesi, Binance’ın Mastercard ile yaptığı bir ortaklık açıklamasının ardından geldi. Ortaklık, Binance’ın ön ödemeli kartlarını Arjantin pazarından aktif hale getirmesini sağlayacak.

Binance ve Mastercard yapılan ortaklık çerçevesinde Arjantin’deki Binance kullanıcılarına sunulan ödeme seçeneklerini artırmak için birlikte çalışacak. Arjantinli müşteriler, Bitcoin, BNB ve diğer kripto para birimlerini kredi kartı ile satın alma ve Mastercard’ın kabul edildiği her yerde ATM’den para çekme işlemi yapabilecek.

Wirex bu yılın başında, kripto kartında desteklediği kripto para birimleri listesine AVAX’ın eklendiğini duyurmuştu. Wirex, kullanıcılara fiat para (itibari para) ve kripto dahil 61 farklı dijital varlık kullanarak ödeme yapma imkânı sağlayan bir platform.

Binance, Mastercard ile ortak olan tek kripto şirketi değil. Nexo da 2019’da Mastercard ile bir ortaklık duyurmuştu. Yapılan iş birliği, Nexo’nun Avrupa ülkesinde yaşayan birçok kişinin erişebileceği bir kripto para kartını piyasaya sürmesinden bu yana başarılı oldu.

İlgili Haberler ve İçerikler

Tamadoge 100x Olacak Mı? OKX'teki Borsa Arzına Katılın

Puanımız

tamadoge
  • '10x Potansiyelli' - CNBC Raporu
  • Deflasyonal, Düşük Arz - 2 Milyar
  • Move to Earn (M2E), Metaverse Entegrasyonu
  • Evcil Doge NFT'leri - Kitlesel Adopsiyon Potansiyeli
  • ICO Yolda (Tier One Borsalarında)
tamadoge
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.