ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından yapılan son şikâyete yanıt olarak Binance US, tezgâh üstü işlem (OTC) portalını duraklattı. Binance’in ABD kolu onlarca kripto tokenini listeden çıkardı. Ancak borsa, kullanıcılarına bu süre zarfında para yatırma ve çekme işlemlerinin devam edeceği konusunda güvence verdi.

Duraklama, stablecoin Tether’i (USDT) içeren 90’dan fazla işlem çiftini etkiliyor. Ek olarak, sekiz Bitcoin (BTC) işlem çifti de bu askıya alma işleminden etkilenerek değerlerinde düşüş yaşadı.

Binance Delist Listesi – Onlarca İşlem Çifti Delist Ediliyor

Borsa tarafından yapılan duyuruya göre, aşağıdaki işlem çiftleri, 8 Haziran 2023 TSİ 19.00’da kaldırılacak:

USDT paritesi: 1INCH/USDT, AAVE/USDT, ALICE/USDT, ALPINE/USDT, ANT/USDT, APE/USDT, API3/USDT, ASTR/USDT, AUDIO/USDT, AXS/USDT, BAL/USDT, BAND/USDT, BAT/USDT, BCH/USDT, BICO/USDT, BNT/USDT, BOND/USDT, CELO/USDT, CELR/USDT, CHZ/USDT, CLV/USDT, COMP/USDT, COTI/USDT, CRV/USDT, CTSI/USDT, DAR/USDT, DGB/USDT, DIA/USDT, EGLD/USDT, ENJ/USDT, ENS/USDT, EOS/USDT, FLOW/USDT, FORTH/USDT, GAL/USDT, GLM/USDT, GTC/USDT, ILV/USDT, IMX/USDT, IOST/USDT, KDA/USDT, KNC/USDT, KSM/USDT, LAZIO/USDT, LOKA/USDT, LOOM/USDT, LPT/USDT, LRC/USDT, LSK/USDT, LTO/USDT, MANA/USDT, MKR/USDT, NEO/USDT, NMR/USDT, OGN/USDT, OMG/USDT, ONT/USDT, OXT/USDT, PAXG/USDT, POLYX/USDT, POND/USDT, PORTO/USDT, PROM/USDT, QNT/USDT, QTUM/USDT, RARE/USDT, REEF/USDT, REN/USDT, REQ/USDT, RLC/USDT, ROSE/USDT, SANTOS/USDT, SKL/USDT, SLP/USDT, SNX/USDT, STG/USDT, STMX/USDT, STORJ/USDT, SUSHI/USDT, SYS/USDT, T/USDT, TFUEL/USDT, TLM/USDT, VITE/USDT, VOXEL/USDT, VTHO/USDT, WAXP/USDT, XEC/USDT, YFI/USDT, ZEC/USDT, ZEN/USDT,ZRX/USDT.

BTC paritesi: ATOM/BTC, BCH/BTC, DOT/BTC, LRC/BTC, MANA/BTC, UNI/BTC, VET/BTC ve XTZ/BTC.

BUSD paritesi: HBAR/BUSD ve ONE/BUSD.

Binance Delist Listesi Dışında OTC Portalını Da Duraklattı

Binance US, dikkatli bir değerlendirmenin ardından seçilen Gelişmiş Alım Satım çiftlerini kaldıracağını söylerken “Ayrıca Al, Sat ve Dönüştür teklifimizi düzenlemeye karar verdik ve OTC İşlem Portalımızı duraklattık.” diye belirtti.

Binance ayrıca, desteklenen Dönüştürme işlem çiftlerini 226’ya düşürerek Al, Sat ve Dönüştür özelliğini düzene sokacak. Bu değişikliklere rağmen borsa USDT, USDC, BNB, ETH, BTC, FET, ATOM, APT, MATIC, LTC, DOGE, SHIB, FTM, APE, SOL, LINK, ADA, DOT, GALA, AVAX ve USD gibi popüler kripto para birimlerini desteklemeye devam edecek.

Nisan ayının başlarında, dünyanın en büyük kripto borsasının Amerikan kolu, muhtemelen kurucusuna yönelik son suçlamalardan sonra ABD düzenlemelerine uymak için ihtiyatlı davranarak Tron’un TRX tokenini listeden çıkarmıştı. Binance US ayrıca Spell (SPELL) adlı daha az bilinen bir tokeni de işlem platformundan kaldıracağını açıkladı.

Bu hamle, SEC’nin Amerika Birleşik Devletleri’nde Binance’e ait varlıkların dondurulması için resmi olarak bir kısıtlama emri talep etmesinin ardından geldi. ABD Columbia Bölgesi Bölge Mahkemesi’ne sunulan başvuru, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Binance ve CEO’su Changpeng Zhao’ya karşı dava açmasından sadece bir gün sonra yapıldı.

Binance US, kendisine karşı açılan davanın temelsiz olduğunu düşündüğünü ve sonuç olarak borsanın kendisini mahkemede savunmaya ve tüm asılsız iddialara meydan okumaya hazır olduğunu belirtti.

Wall Street Memes (WSM) - En Yeni Meme Coin

Puanımız

wall street memes
  • 1 Milyon Takipçili Topluluk
  • Deneyimli NFT Proje Sahipleri
  • Ön Satış Başladı - wallstmemes.com
  • Çıktığı Gün $300,000 Toplandı
wall street memes
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.