Binance kullanıcılarının merakla beklediği yeni Launchpad projesi olan Arkham (ARKM) token satışı başlıyor.

Gerçek dünya varlıkları ve zincir üstü kripto piyasası faaliyetlerinde bulunan kullanıcılar hakkında veri sağlayan bir blok zinciri analitik platformu olarak konumlanan Arkham, Binance Launchpad’de satışa açılıyor.

Kripto para borsası devinin resmi internet sitesinde geçtiğimiz hafta yayımlanan açıklamada, Binance Launchpad üzerindeki 32. proje olan Arkham (ARKM) tokenin ön satışına katılmak isteyen kullanıcılar için BNB bakiyelerinin ekran görüntülerinin 11 Temmuz 2023 tarihinde TSİ 03.00’de alınmaya başlayacağı belirtilmiş ve sürecin 6 gün devam edeceği ifade edilmişti.

Dün yani 17 Temmuz’da TSİ 03.00’de sonlandırılan BNB bakiye kaydetme sürecinin ardından yapılan yeni bir açıklamada Arkham (ARKM) token satışı için katılımların açıldığı ve kullanıcıların katılmak için 24 saatinin olduğu belirtildi.

Kullanıcıların uygun olup olmadıklarını kontrol ederek son 6 günlük ortalama BNB bakiyelerine göre BNB’lerini Arkham token satışı için tahsis edebileceği duyurulurken katılım süresi, bugün TSİ 09.00’da sona erdi.

Binance Launchpad’de 114 bin 454 katılımcının olduğu görülürken nihai token dağıtımının TSİ 10.00 itibarıyla başladığı ifade ediliyor.

Arkham Token Satışı Bugün Başlıyor

Katılım sonrası hesaplama işlemlerinin tamamlanması ile Binance, inovasyon kategorisinde Arkham (ARKM) tokeni listeyecek ve ARKM token, 18 Temmuz TSİ saat 15.00 itibarıyla ARKM/BTC, ARKM/USDT, ARKM/TUSD, ARKM/BNB ve ARKM/TRY alım satım çiftlerine açılmış olacak.

 

Yatırımcıların büyük gelirler elde ettiği “Launchpad” projesi olarak seçilen Arkham tokenin toplamda 1 milyar adet arzı bulunuyor ve Launchpad için 50 milyon adet Arkham token ayrılıyor.

Duyuruda, kullanıcı başına en fazla 300 bin adet Arkham’a denk gelen 15 bin dolarlık token verileceği ve 1 ARKM’nin genel satış için başlangıç fiyatının 0,05 dolar olacağı ifade ediliyor.

Ön Satış Coinleri Dikkat Çekiyor

100 binden fazla katılımcının bulunduğu Arkham token ön satışı Binance kullanıcıları arasında heyecan yaratırken kripto meraklıların ön satış coinlerine gösterdiği ilgi gün geçtikçe artıyor.

Ön satış coinleri arasında dikkat çeken projelerden biri de Elon Musk’ın etkileşime girdiği Wall Street Memes olarak konumlanıyor.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

GameStop olayının temsili niteliğindeki Wall Street Memes projesinin ön satışında toplanan fonların 15 milyon doları aştığı görülüyor.

Kripto meraklısı ünlü milyarder Musk’ın projenin Twitter hesabından yapılan paylaşımlara yanıt vermiş olması, yatırımcıların WSM token ön satışına katılımını destekliyor.

Yatırımcılar, ETH, BNB veya USDT (ERC-20 veya BEP-20) kullanarak hem Ethereum blok zinciri hem de BNB Akıllı Zinciri aracılığıyla 0,0319 dolar karşılığında 1 WSM token satın alabiliyor.

İlgili Haberler ve İçerikler