Kripto endüstrisi genişlemesiyle birlikte kripto eğitiminin de temel hale gelmesi kaçınılmaz oldu. Çünkü yeni gelişen kripto sektörüne yatırım yapmak isteyen tüm bireylerin, sektörün nasıl işlediğini derinlemesine anlaması gerekiyor.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, temel kripto para eğitimini kapsayan kısa, ücretsiz çevrimiçi kurslar sunmaya başlayarak yatırım konusundaki iyi niyetini genişletti. Bu kurslar, kripto para birimlerinin faydaları ve bunlara yapılan yatırımlarla ilişkili riskler gibi konuları kapsıyor.

Binance, dünya çapında milyonlarca insana blok zinciri teknolojisi, kripto para birimi ve Metaverse gibi konuları içeren ücretsiz çevrimiçi kurslara erişim sağlayacak akademik bir eğitim platformunu piyasaya sürdü.

Yeni kripto eğitim programı, kripto, blok zinciri merkezsizleştirme, metaverse ve yatırım stratejilerinin temellerini açıklayacak olan başlangıç kursu da dahil olmak üzere altı modül içerecek.

Binance Academy NFT’leri Sertifika Olarak Çıkaracak

Binance’in blog sitesinden aktarılan bilgilere göre, giriş kursu olan ‘Blockchain Fundamentals’ı orta ve ileri seviyelerin yayınlanması takip edecek. Binance, kursun her seviyesinin tamamlanmasının ardından, sertifika olarak NFT’ler verecek.

Binance Academy başlangıçta tüm dersleri İngilizce olarak verecek. Ancak şirket önümüzdeki birkaç hafta içinde ek diller için destek eklemeyi de taahhüt etti. Binance Pazarlama Müdürü He Yi, ücretsiz çevrimiçi kripto kurslarının kurulmasıyla ilgili bir yorum yaparken şunları söyledi;

“Blok zinciri sektörü bu noktada henüz emekleme aşamasında. NFT ve Metaverse gibi çok sayıda yeni fikir ortaya atılıyor. Sektörümüzün geleceğini etkileyecek olanların yaratıcı ve geliştiriciler olacağına inanıyoruz. Bu nedenle bilgiye erişimi olan yaratıcı ve geliştiricilerin sayısının artırılması büyük önem arz ediyor.”

Harvard, Oxford, MIT Gibi Kurumların Desteği

Yeni başlatılan çevrimiçi kripto eğitim programı, Harvard, Oxford ve MIT gibi prestijli eğitim kuruluşlarının sponsorluklarını içeriyor. Bu arada, program şimdiden dünyanın her yerinden milyonlarca insanın dikkatini çekmiş durumda.

Önümüzdeki haftalarda, kripto eğitim programının genel olarak yaygın bir şekilde benimsenmesi bekleniyor. Ekim 2021 itibarıyla, Binance’in 185’ten fazla ülkeye yayılan ve 28,6 milyondan fazla kişiden oluşan bir kullanıcı tabanına sahip olduğu tahmin ediliyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

Dash 2 Trade - Ön Satış Sona Erdi, Şimdi Borsalarda!

Puanımız

dash2trade-site
  • Ön Satış Sona Erdi - Borsalarda Listelendi!
  • Cointelegraph'ta Çıktı
  • Solidproof ve CoinSniper Onaylı
  • 70,000+ Alım-Satım Topluluğu
  • Bitmart, Changelly, Gate.io, LBank CEX Listelemesi
dash2trade-site
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.