Bitcoin Yükselir Mi? JP Morgan çarpıcı bir tahminle, Fed’in PPK’da değişikliğe gideceğini ve piyasaların faiz indirim beklentisinde haklı çıkacağını ifade etti. Dün ABD Temsilciler Meclisi Başkanı McCarthy, önümüzdeki hafta içinde ivedilikle borç tavanına ilişkin anlaşmaya varılacağını beyan etti. ECB’’den Guindos ise parasal sıkılaşmanın büyük ölçüde tamamlandığını ifade etti. Japonya’da çekirdek enflasyon yıllık yüzde 3,4 artış gösterdi.

Bu sabah Asya Pasifik’te HK ve Çin’de kayıplar söz konusu, Japonya ve G. Kore ise yüzde 0.80 oranında artıda. Dün beklenenden iyi gelen işsizlik maaşı başvuruları, ABD endekslerinde yükselişi getirirken, vadeliler bu sabah alıcılı açıldı. Dolar endeksi 103.50 seviyesine yükseldi. Altın’da ise satışlar hakimdi. bin 950 dolara kadar gerileyen kıymetli metal şu sıralar bin 965 dolardan, Eurusd ise 1.0785’ten işlem görüyor. Brent Petrol 76.50 ve WTI 72.50 civarında.

Kripto varlıklar zayıf ve yatay seyirde. Bitcoin 26 bin 900, Ethereum bin 805 dolarla günü karşılıyor.

Bugün ECB Aylık rapor yayınlayacak, ECB’den Schnabel ve akşam saatlerinde Lagarde’ın, ABD’den ise FOMC üyeleri Williams ve Bowman’ın yanı sıra Fed Başkanı Jerome Powell’ın konuşmaları olacak.

Tüm bu gelişmeler ışığında 19 Mayıs 2023 için Bitcoin Yükselir Mi? sorusunun yanıtı şu şekilde görünüyor:

Bitcoin Yükselir Mi? – BTC/USDT

Bitcoin Yükselir Mi? Teknik görünümdeki kararsızlık göstergeleri negatif eğimli hareket etmesine neden oluyor. Bugünkü şartlar altında satış baskısının devam ederek ve 25 bin sınırının 2. kez test edilebileceğini söyleyebiliriz. Haftalık kısa-orta vade göstergelerdeki yukarı yönlü ılımlı görünüm ise değişiklik gösterdi. MACD’nin son iki günde ciddi ivme kaybetmesi, hacmin çok düşük ve gelen tepkilerin zayıf kalması nedeniyle Bitcoin sınırlı aralıkta kalarak, yatay hareketin dışına çıkamıyor. 1-4 saatlik grafiklerde zaman zaman gelen tepki alımları 27 bin dolar sınırını kırmak için yeterli olmuyor. Gün içerisinde 27.150’ye kadar tepki yükselişi görmemiz mümkün.

Bitcoin Yükselir Mi?

Destek Seviyeleri 26.250 – 25.615 25.215

Direnç Seviyeleri 27.525 – 28.440 29.600

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Ripple XRP Yorum – XRP/USDT

Ripple fiyatları birkaç gündür hareketlilik göstererek indikatörlerin tam uyumlu bir görünüm almasını sağladı. Hafta boyunca gerçekleşen para girişi 0.45 üzerinde oynaklığın artacağına işaret ediyor. Aylık grafikte ise içinde bulunduğumuz ay kripto genelinde satıcılı geçmesine rağmen satış hacminin gerilediğini gösteriyor. Stochastic orta vade gösterge aşırı satış bölgesinde alıma geçti. Çok uzun zamandır aşağı salınımda olan Bollinger Bandda olumlu bir değişim yaşanıyor. XRP/USDT çiftinin, piyasa beklentisi olan 0.55 direncinin kırma olasılığını bir adım öteye taşıdığını tahmin ediyoruz. Olası yükselişlerde kısa aralıklarla karşılaşacağı dirençleri kırması halinde ise iyi haber beklentisinin devreye girdiğini ifade edebiliriz.

Ripple XRP Yorum

Destek Seviyeleri 0.5570 – 0.67750.9270

Direnç Seviyeleri 0.4150 – 0.3520 – 0.3175

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Sonm Coin Yorum – SNM/BUSD

SONM/BUSD çifti, 4. dalgada sonra gelmek üzere, haftalık açıdan 0.35 tabanını 2. defa test ediyor. Öyle görünüyor ki bu seviyelerden yukarı harekete başlayabilir. Bir aylık satış dalgasının, bu hafta yerini alıma bıraktığı gözleniyor. Aşırı satıştan toparlanan göstergeler MACD’nin pozitif değer almasıyla birlikte 0.70 sınırına kadar kısa bir yükseliş söz konusu olabilir. İleriye dönük yükseliş için 0.86 seviyesini taban yaparak ilerlemesi gerekiyor. Olası geri çekilmeler alım fırsatı olarak değerlendirilebilir. Stop loss seviyesi 0.35 olarak baz alınabilir.

Sonm Coin Yorum

Destek Seviyeleri 0.4295 0.3475 – 0.2880

Direnç Seviyeleri 0.6075 – 0.6560 – 0.8095

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

İlgili Haberler ve İçerikler

AiDoge (AI) - Meme Oluşturma Platformu

Puanımız

AiDoge
  • Yapay Zeka ile Meme Oluşturun & Paylaşın
  • AI Odaklı Kripto Sektörünün En Yeni Meme Coini
  • Ön Satış Başladı - aidoge.com
  • Token-Temelli Kredi Sistemi
  • Günlük Ödüller İçin $AI Tokeni Stake Edin
AiDoge
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.