Dogecoin ve Shiba Inu rakipleri arasında gösterilen ve işlemlere açıldıktan sonraki dört günde yüzde 650’den fazla artış yaşayan Bonk Inu coin rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. An itibarıyla en popüler meme coinler listesinde yerini alan Bonk Inu coin nedir? Bonk Inu coin nasıl satın alınır?

Kripto endüstrisi uzun süren kripto kışı ve FTX kripto para borsasının çöküşü sonrasında zorlu günler yaşarken 2021 yılında Dogecoin ile başlayan meme coin çılgınlığı Solana blok zincirinde de karşılık buldu. Ciddi düşüş yaşanan kripto paraları sektörüne yeni giriş yapan bir meme coin olan Bonk Inu (BONK) coin, blok zincirini canlandırdı.

Solana tabanlı bir meme coin projesi olan Bonk Inu coin, performansı ile Elon Musk’ın desteğiyle popülerlik kazanan Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi fenomen token devlerini adeta gölgede bırakıyor.

29 Aralık tarihinde işlemlere açılan ve 4 gün gibi kısa bir süre içerisinde yüzde 650’den fazla artış yaşayan Bonk Inu coin kripto topluluğu tarafından büyük ilgi görüyor. İşlem hacmindeki artışın yüzde 1800’ü aştığı görülen Bonk Inu, an itibarıyla en çok konuşulan ve merak edilen meme coinler arasında gösteriliyor.

BONK Inu Coin Nedir?

Bonk Inu coin (BONK) topluluk tarafından çıkarılan ilk Solana tabanlı köpek temalı meme coin olarak tanımlanıyor. 29 Aralık günü işleme açılan Bonk Inu (BONK), bir anda yoğun ilgi ile karşılaşması sonucu sürekli kendi rekorunu kırmaya devam devam ediyor. CoinMarketCap verilerine göre Bonk Inu an itibarıyla 0.000001515 dolardan işlem görüyor.

Sürekli kendi ATH’sini (Tüm zamanların en yüksek seviyesi) oluşturmaya devam eden Bonk Inu işlem hacminin son 24 saat içerisinde yüzde 115.22 oranında arttığı görülüyor.

Bonk Inu coin fiyatı 5 gün önce kaydedilen 0.00000009197 seviyesinden bu yana yüzde 1556.68 oranında artmış görünüyor. CoinMarketCap verilerine göre Bonk Inu coin’in son ATH’sini 28 dakika önce yaşadığı kaydediliyor.

BONK coinin an itibarıyla 99,867,657,417,668 adet token arzı bulunuyor ve bu arzın 56 trilyonunun dolaşımda olduğu ifade ediliyor.

Bonk Inu satın almak için gösterilen yoğun ilginin arkasında gerçekleştirilen airdropların etkili olduğu düşünülüyor. Her hafta kullanıcılarına token arzının yüzde 50’sini airdrop yoluyla ücretsiz şekilde dağıtacağını belirten Bonk Inu coin’in bu sebeple de ilgi gördüğü belirtiliyor.

Tüm bu artışa rağmen Bonk Inu ile ilgili projenin kendi internet sitesinden çok detaylı bilgi bulmak mümkün olmuyor. Proje sayfasındaki teknik analiz dokümanının bağlantı linkinin halen çalışmadığı belirtiliyor.

BONK Inu Coin Nasıl Satın Alınır?

Kullanıcılara dağıttığı airdroplar sonucu ralli yaşayan ve henüz 29 Aralık tarihinde piyasaya sürülen Bonk Inu coin, an itibarıyla MEXC Global, Huobi, Jupiter, Raydium ve Orca borsalarında listeleniyor.

Bonk Inu coin satın almak isteyen yatırımcılar, ilgili borsalar üzerinden işlem yapabiliyor.

Bonk Inu coin fiyatı ile ilgili önümüzdeki günlerde ne tür bir hareket yaşanacağı kripto topluluğu tarafından yakından takip ediliyor.

Binance, Gate.io ve Kucoin gibi başka borsalarda da listelenmesi durumunda Bonk Inu fiyatında ciddi bir yükseliş olabileceği düşünülüyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

FightOut - Geleceğin 100x Hareket-Et-Kazan Projesi

Puanımız

FightOut
  • LBank Labs ve Transak Destekli
  • Spor Yaparak Ödüller Kazan
  • Seviye Atla ve Metaverse'de Mücadele Et
  • Ön Satış Başladı - $1M+ Toplandı
  • Gerçek-Dünya Topluluğu - Spor Salonu Zinciri
FightOut
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.