NFT’ler son 3 ay içinde birçok NFT’nin taban fiyatının yüzde 70 oranında değer kaybetmesine neden olan sert düşüşler yaşadıktan sonra yeniden popülerliğini kazanıyor gibi görünüyor. 2022 yılında her ne kadar NFT’lerin toplam satış hacminde düşüş yaşansa da sektördeki heyecan durmaksızın devam ediyor. Buna istinaden bu hafta en çok satan on NFT’den bazılarını aşağıda listeledik.

1 – Terraforms

Terraforms NFT’ler bu hafta en çok satan on değiştirilemez token arasındaki NFT koleksiyonu olarak liderlik koltuğuna oturdu. Terraforms (TERRAFORMS) Mathcastles’ın 11 bin NFT’den oluşan sınırlı sayıda ürettiği bir NFT koleksiyonu. Terraforms son 24 saat içinde 1.757,32 Ethereum’luk bir satış hacmi kaydetti. Şu anda, 2 bin 52 benzersiz kişi tarafından tutulan 9 bin 999 NFT basılmış durumda. Terroforms’un, bu yazı yazıldığı sırada yaklaşık 8 milyon 600 bin dolar piyasa değerine sahip olduğu görülüyor.

2 – CryptoPunks (PUNK)

CryptoPunks NFT koleksiyonu, 534,69 Ethereum’luk 24 saatlik bir satış hacmi kaydedip lideri biraz uzaktan takip ederek ikinci sırada yerini aldı. 2017’de piyasaya sürülen CryptoPunks, 10 bin NFT ile sınırlı sayıda üretilen NFT koleksiyonları arasında yer alıyor.

Bugün, CryptoPunks NFT koleksiyonu 96 bin 763 dolar taban fiyata ve 658 bin 934 dolar toplam piyasa değerine sahip. Halihazırda basılmış olan ve 3 bin 580 benzersiz kişinin elinde tuttuğu 9 bin 999 PUNK bulunuyor.

3 – Otherdeed For Otherside (OTHR)

Otherdeed NFT’leri de bu hafta en çok satan NFT’ler listesine girerek üçüncü sıradaki yerini aldı. Otherdeed, Bored Ape Yacht Club’ın ana şirketi Yuga Labs’in Metaverse projesi olan Otherside’ın bir NFT koleksiyonu.

Otherdeed NFT’leri son 24 saat içinde 431,85 Ethereum’luk bir satış hacmi kaydetti. Son verilere göre taban fiyatı 2 bin 559 dolar olan Otherdeed NFT koleksiyonunun piyasa değeri ise yaklaşık 256 milyon dolar civarında.

4- Bored Ape Yacht Club (BAYC)

Bored Ape Yacht Club (BAYC) bir süredir en çok satan NFT’ler listesini domine eden bir başka NFT koleksiyonu olarak göze çarpıyor. NFT koleksiyonundaki hafif bir değişime rağmen, BAYC bu hafta en çok satan dördüncü NFT olarak karşımıza çıkıyor. BAYC, son 24 saat içinde 291 Ethereum topladı.

Yuga Labs’ın Bored Yacht Club NFT koleksiyonu, 10 bin adet Bored Apes NFT’den oluşan sınırlı sayıda bir koleksiyona sahip. Şu anda 105 bin 394 dolar taban fiyata sahip olan BAYC’nin piyasa değeri 1 milyar dolardan biraz fazla.

5 – RENGA Black Box (BOX)

RENGA Black Box NFT koleksiyonu, Ethereum blok zincirinde gizemli bir şekilde bu hafta en çok satan 10 NFT arasında yer alıyor. RENGA NFT koleksiyonu son 24 saat içinde 325,64 Ethereum’luk bir satış hacmi kaydetti. RENGA Black Box bugün, 2 bin 784 dolar taban fiyata ve yaklaşık 8, 5 milyon değer piyasa değerine sahip.

6 – Mutant Ape Yacht Club (MAYC)

Mutant Ape Yacht Club da en çok satan ilk 10 listesinde uzun süre kalan bir diğer ürün olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Bu NFT koleksiyonu geçen haftaya kıyasla biraz değişim yaşamış olsa da MAYC bu hafta altıncı sırada yer alıyor. MAYC, Bore Ape Yacht Club (BAYC) NFT koleksiyonunun yaratıcısı Yuga Labs’ın bir NFT koleksiyonu olan BAYC, 24 saatlik 233 Ethereum satış hacmine sahip.

Bugün, taban fiyatı 17 bin 175 olan BAYC’nin ve toplam piyasa değeri ise yaklaşık 334 milyon doları buluyor.

7 – Ethereum Name Service (ENS)

Ethereum Name Service NFT koleksiyonu geçen hafta ikinci sıradayken bu hafta yedinci sıraya kadar geriledi. ENS NFT, 24 saatte 192 Ethereum’luk satış hacmi ve 1,33 dolarlık bir taban fiyat kaydetti.

8- The Art Of Season (TAOS)

The Art Of Season, bu hafta en çok satan ilk on NFT listesine giriş yapan bir NFT koleksiyonu. TAOS NFT koleksiyonu 24 saatte 168 Ethereum’luk bir satış hacmi kaydetti. Piyasa değeri son 24 saat içinde yüzde 130 artarak 2 milyon 900 dolara kadar yükseldi.

9 – MoonBirds (MOONBIRD)

Geçtiğimiz nisan ayında lansmanı yapılan Moonbirds de en çok satan ilk on NFT listesinde de yer alıyor. Moonbirds, nadirlik destekli özellikler havuzuna sahip 10.000 yardımcı program özellikli PFP’nin sınırlı sayıda üretildiği bir NFT koleksiyonu.

MoonBirds NFT’lerinin 24 saatte 103 Ethereum’luk bir satış hacmi kaydettiği ve bu yazı yazıldığı sırada yaklaşık 147 milyon dolar piyasa değerine sahip olduğu görülüyor.

10 – Jadu AVA (AVA)

Jadu AVA, bu hafta en çok satan ilk on NFT listemizin son sırasında yer alan bir NFT koleksiyonu. AVA NFT koleksiyonu, artırılmış gerçeklik için tasarlanmış 11 bin 111 avatar içeriyor. AVA, 24 saatte 100 Ethereum’luk bir satış hacmi kaydetti.

Listenin sonunda hatırlatmak gerekirse bir başka NFT bağlantılı token Tamadoge (TAMA) da bu hafta iyi satış yapanlar arasında yer alıyor. Beta lansmanından bu yana TAMA, ön satışta 16 milyon dolardan fazla fon topladı.

İlgili Haberler ve İçerikler

Tamadoge 100x Olacak Mı? OKX'teki Borsa Arzına Katılın

Puanımız

tamadoge
  • '10x Potansiyelli' - CNBC Raporu
  • Deflasyonal, Düşük Arz - 2 Milyar
  • Move to Earn (M2E), Metaverse Entegrasyonu
  • Evcil Doge NFT'leri - Kitlesel Adopsiyon Potansiyeli
  • ICO Yolda (Tier One Borsalarında)
tamadoge
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.