Conflux token CFX fiyatı, Çin’in en büyük telekom şirketlerinden biriyle iş birliği yaptığını duyurmasının ardından yüzde 40’ın üzerinde yükseliş gösterdi.

2018 yılında kurulan ve İş Kanıtı sistemine dayalı olarak faaliyet gösteren Conflux, Çin’in ikinci en büyük telekom şirketi olan China Telecom ile iş birliği yaptığını duyurdu. Blok zinciri özellikli SIM kartlar geliştirilmesine olanak tanıyacak olan ortaklığın kamuoyu ile duyurulmasının ardından Conflux token fiyatı ciddi yükseliş kaydetti.

Conflux Network, konuya ilişkin paylaştığı Twitter gönderisinde, telekom devinin bu yılın sonlarında Hong Kong’da ilk pilot programı başlatacağını belirtti.

Paylaşımda, “Bu Web3 ürünü, en çok kullanıcıyı ve uygulamayı içeren, dünya çapında şimdiye kadar görülen en büyük blok zinciri donanım ürünü olacak.” denildi. Conflux ayrıca bu girişimle Web3 ve Metaverse ekosistemine girişin önündeki engellerin aşılmasını dört gözle beklediklerini belirtti.

Conflux ayrıca China Telecom ile yapılan ortaklık kapsamında Hong Kong’da başlatılacak pilot programın detaylarına ilişkin bir YouTube videosu da yayınladı. Videoda blok zinciri destekli SIM kart teknolojisiyle ilgili bilgi verildi.

China Telecom şirketinin 400 milyona yakın cep telefonu kullanıcısının olduğu biliniyor.

Conflux Token CFX Fiyatı Yüzde 40’tan Fazla Arttı

China Telecom ile Conflux Network arasında yapılan iş birliği anlaşması duyurusunun hemen ardından Conflux CFX token fiyatında ciddi yükseliş kaydedildi ve Conflux token yüzde 40’ın üzerinde değer artışı yaşadı.

Anlık CoinGecko verilerine göre CFX token fiyatının son 24 saat içerisinde yüzde 104.7 ve son 7 gün içerisinde yüzde 85.2 oranında arttığı gözlemlendi.

Conflux Network native tokeni Conflux CFX token an itibarıyla 0,120524 dolar bandından işlem görüyor.

Diğer bir taraftan tüm bu yükselişe rağmen Conflux token fiyatı, tüm zamanların en yüksek değeri olan ve 27 Mart 2021 tarihinde kaydedilen 1,70 doların yüzde 92,91 oranında altında oturuyor.

Conflux, Çin’in Instagram’ı Little Red Book İle Anlaşmıştı

Hatırlanacağı üzere Conflux, geçtiğimiz ay Çin’in Instagram’ı olarak da bilinen Little Red Book ile ortaklık yaptığını duyurmuştu. Bu ortaklık kapsamında kullanıcılara NFT’lerini profillerinde gösterme imkanı sunulmuştu.

Konuya ilişkin Conflux CTO’su Ming Wu, Conflux’un Web3’ü benimseme çabalarını başlatan Çin’deki önde gelen internet endüstrisi paydaşlarını bir araya getiren bir köprü haline geldiğini ifade etmişti.

Ayrıca son yıllarda açık ara en ileri düzeyde merkez bankası dijital para birimi denemelerinde bulunan Çin, dijital yuan testlerini de Conflux Network aracılığıyla hayata geçirmişti.

İlgili Haberler ve İçerikler

Meta Masters Guild - Geleceğin Kripto Oyunu

Puanımız

memag token
  • Popüler Oyun Stüdyoları Tarafından Destekleniyor
  • Erken Ön Satış Turu Başladı
  • Düşük Üst Limit, Vesting Yok
  • Oynanabilir NFT'ler, Ödüller, Staking
  • Solid Proof & CoinSniper Onaylı
memag token
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.