Kripto para ile blok zinciri teknolojilerinin popülerliği ve kabulü son yıllarda önemli ölçüde artmıştır. Oyun geliştirme için kaynak yaratmayı kolaylaştıran merkeziyetsiz bir ilk oyun teklifi (IGO) sistemi kullanan Cocos Coin de piyasada öne çıkmaktadır. Cocos Coin yorum araştırmaları da bu yüzden artış kaydetmiştir.  

Yeni ismiyle Combo Coin varlığı boyunca çeşitli dalgalanmalar yaşamış ve önemli fiyat dalgalanmaları öne çıkan özelliği olmuştur.

Bu yazımızda Cocos Coin fiyat tahmini edinmek, Cocos Coin görüşleri hakkında fikir edinmek isteyenler için kapsamlı fiyat tahminleri yer almaktadır. Yeni ismiyle Combo Coin yorum ve öngörüler hakkında yararlı bilgiler sunmayı amaçlamaktadır. 

Makalemiz hem mevcut hem de geçmiş performansı dikkate alınarak teknik göstergelerin kapsamlı bir analizinden türetilmiştir. Combo Coin fiyat tahmini ve daha fazlası için gelin detaylara göz atalım.

✏️ Coin adıCOMBO
💱 SembolCOMBO
💲 Fiyat (USD)$0,4407913
📈 Fiyat değişimi (1 saat)0.29%
📉 Fiyat değişimi (24 saat)2.52%
💵 Piyasa değeri$31.318.990
🏆 Sıralama661
🚀 24 saatlik hacim$2.381.110
💸 Dolaşımdaki arz71.051.748
💰 Toplam arz71.051.748

Cocos Coin Yorum Özet

2024: Bu yılda öngörülen, COMBO ile ilgili ek finansal hizmetlerin sunulması ve artan küresel kabul ile COMBO’nun yükseliş eğiliminin devam etmesidir. Analistlerin tahminlerine göre, Combo Coin’in 2024 yılında maksimum 4 ila 4,2 dolar fiyatına sahip olması bekleniyor.

2025: Topluluk yatırımcılarının ve trader’ların katılımı nedeniyle COMBO değerinin artması beklenmektedir. Bu nedenle, Cocos Coin’in fiyatının 2025 yılında olumlu bir eğilim göstereceği tahmin edilmektedir. Cocos Coin fiyatının 2025 yılına kadar 6,5 dolarlık bir zirveye ulaşması bekleniyor. COMBO’nun 2025 yılında öngörülen ortalama değerinin yaklaşık 6,3 dolar olması beklenmektedir.

2030: Uzun vadeli Cocos Coin sahiplerinin önemli bir potansiyel beklemesi gerektiği söylenmektedir. COCOS’un 2030 yılı için, en yüksek fiyatının 15 dolar vecivarında olacağı öngörülmektedir. Cocos Coin’in 2030 yılında öngörülen ortalama değerlemesi yaklaşık 15,12 dolardır. Düşüş eğilimli bir piyasa eğilimi sırasında, COMBO tokenlerinin fiyatı 2030 yılına kadar potansiyel olarak en az 14,66 dolara düşebilir. Tersine, olumlu bir eğilim olması durumunda, Cocos Coin’in fiyatı öngörülen tahmini aşma potansiyeline sahiptir.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Cocos Coin Fiyat Geçmişi

Cocos Coin, geçmiş dönemde çeşitli piyasa olaylarına bağlı olarak değişen fiyat hareketleri göstermiştir. Geçmiş dönemde adı Cocos-BCX olan kripto paranın fiyatı 20 Kasım 2021’de 6,04 doları aşarak benzersiz bir zirveye ulaşmıştı. Coinmarketcap verilerine göre, Cocos Coin tüm zamanların en düşük seviyesini 13 Mart 2020 tarihinde yaşamıştı. Combo Coin fiyatı o zamanlar 0,0001937 dolara kadar gerilemişti. 

Bu dönemde bir kişi Cocos-BCX satın almış olsaydı, Ocak 2024 sonu itibarıyla yüzde 354,263’lük olağanüstü bir getiri yaşıyor olacaktı.

Combo Coin ile ilgili en başta bilinmesi gerekenler şu şekilde:

Sembol COMBO
Blok Zinciri Ethereum (ERC-20)
Dolaşımda Olan Token Sayısı 71.051.748
Piyasaya Çıkış Tarihi  Nisan 2023
Maksimum arz: 100.000.000

Cocos Coin Nedir?

Bu bölümde diğer adıyla da merak edilen konu olan Combo Coin nedir sorusuna cevap vereceğiz. Web3 oyunlarının üreticileri için ölçeklenebilirlik sorunlarını ele almak üzere tasarlanan kripto para Cocos-BCX (COCOS), Nisan 2023’te yeniden markalaştı ve artık “COMBO” olarak bilinmektedir.

Eski ismiyle Cocos Coin, Cocos-BCX’in native tokenidir. Cocos-BCX, blok zinciri oyunlarının yapımcıları için kapsamlı bir ekosistem sunmak üzere tasarlanmış, herkese açık bir blok zinciri platformudur. Platform, kullanıcılara oyun içi sanal varlıkları üzerinde tam yetki ve görünürlük sağlar.

Oyun yaratıcılarının blok zinciri oyunları oluşturmaları için kullanıcı dostu bir arayüz sunar. Cocos-BCX, birçok zincir için standartlaştırılmış varlıklar ve alanlar arası işlemler için ağ geçitleri sağlar. Farklı blok zincirleri ve alanlar arasında varlık alışverişine olanak tanır.

Cocos Combo Coin

Cocos Coin Özellikleri

Diğer adıyla birlikte Combo Coin yorum ve öngörüleri merak edilmektedir. Cocos Coin yorum ve görüşlerine gelmeden önce özelliklerine odaklanmak önemlidir. Cocos Chain, Delegated Proof-of-Stake (DPoS) mutabakat yönteminin değiştirilmiş bir versiyonunu kullanan açık bir blok zinciridir. Cocos-BCX’in önemli bir unsuru olarak hizmet vermektedir. Ayrıca Bkz: En İyi Proof of Stake Coinler

NHAS-1808, proje tarafından oluşturulan değiştirilebilir ve değiştirilemez dijital varlıklar (NFT) için özel bir token standardıdır. Ayrıca Cocos-BCX, birden fazla sistemde uyumluluğu ve blok zinciri teknolojisiyle birlikte çalışabilirliği kolaylaştıran oyunlar için yerleşik bir çalışma zamanı ortamı içerir.

Combo Coin hem homojen hem de homojen olmayan varlıklar için zincirler arası işlemlere olanak tanıyan kapsamlı bir değişim ağ geçidi bulunur. Öte yandan hilelere karşı korumalı bir doğrulama mekanizmasına sahiptir. Aşağıda kısaca önemli nitelikleri bulunmaktadır:

COCOS Coin Hizmetleri:

  • Gaz ücretleri için ödeme
  • DPoS konsensüsüne katılım
  • Blok zinciri yönetişimine stake etme

Cocos-BCX’in Amaçları:

  • Oyuncuların erişebileceği oyun yelpazesini genişletmek
  • Sanal varlıkların etkin bir şekilde denetlenmesini sağlamak

Cocos-BCX’in Öne Çıkanları

  • Oyun merkezli veri yapısı
  • Çok zincirli birlikte çalışabilirlik
  • Varlık-sözleşme bölümlendirmesi
  • Hafif düğümlere odaklanma

Platformun Potansiyeli:

Blok zinciri oyunları geliştirmek için umut verici platform

Cocos Coin’in Diğerlerinden Farkı

COCOS’un ideolojisi, ağırlıklı olarak finansal yönleri vurgulayan Web3 oyunlarının çoğundan farklıdır. Aşağıda madde madde farklılıkları yer almaktadır.

  • Yeni ismiyle COMBO büyüleyici ve zevkli oyun deneyimleri yaratmaya daha fazla önem vermektedir,
  • COMBO cüzdanların oluşturulmasını, özel anahtarların yönetimini ve kripto para işlemlerinin yürütülmesini kolaylaştırarak kullanıcı deneyimini iyileştirmeye çalışmaktadır,
  • Kullanıcı merkezli strateji, Web3 oyunlarına daha fazla katılımı teşvik etmektedir,

Ayrıca COMBO, rakiplerine kıyasla dApp geliştiricileri için uygun maliyetli bir geliştirme ortamı sunmaktadır.

Cocos Coin Grafik

Diğer adıyla belirtmek gerekirse Combo Coin grafik analizi birçok kişi tarafından arama motorlarında aratılmaktadır. Cocos Coin kripto para piyasasının en önemli dönemi olan 2021 yılında boğa koşusundan nasibini alanlardandı. Cocos Coin, ATH’sini (tüm zamanların en yüksek seviyesi) 20 Kasım 2021’de elde etmiş ve 6,04 dolara kadar çıkmıştır. En düşük seviyeyi ise 12 Mart 2020’de yaşamış ve 0,0001937 dolardan işlem görmüştür.

30 Ocak 2024 tarihi itibarıyla ise teknik göstergelerde COCOS/COMBO’nun 200 günlük basit hareketli ortalaması (SMA) şubat ayı boyunca artacak gibi gözükmektedir. 28 Şubat 2024’e kadar 0,96 dolar değerine ulaşacağı öngörülmektedir. Uzmanlar, COMBO için kısa vadeli 50 Günlük Basit Hareketli Ortalamanın (SMA) 28 Şubat 2024’e kadar 1,47 dolara ulaşacağını tahmin etmiştir.

Combo Cocos Coin Fiyat Grafigi

Göreceli Güç Endeksi (RSI), bir kripto paranın aşırı satım (30’un altında) ya da aşırı alım (70’in üzerinde) durumunda olduğunu gösteren ve yaygın olarak kullanılan bir momentum göstergesidir. Bu makalenin yazıldığı tarih itibarıyla RSI değeri 39,86’dır ve COMBO piyasasının nötr bir durumda olduğunu göstermektedir.

Hareketli ortalamalar çeşitli finans sektörlerinde yaygın olarak kullanılan göstergelerdir. Hareketli ortalama (MA), fiyat hareketlerinin belirli bir zaman aralığında ortalamasını alarak volatiliteyi azaltmak için kullanılır.

Cocos Coin Fiyat Tahmini

Herhangi bir kripto para biriminin fiyatını tahmin etmek zorlu bir görevdir. Ancak titiz bir araştırma yaparak bilinçli bir tahmin oluşturmak mümkündür. Aşağıda 2024, 2025, 2026, 2027, 2028, 2029 ve 2030 yılları için Cocos (COMBO) Coin fiyat tahminleri yer almaktadır. Bunlar; piyasa eğilimleri, geçmiş veriler ve uzman görüşleri dahil olmak üzere çeşitli hususların dikkatli bir şekilde değerlendirilmesine dayanmaktadır.

Binance veya OKX’te ücretsiz bir hesap açıp kaydolarak COMBO’yu zahmetsizce satın alabilirsiniz. Şimdi, doğrudan uzmanlardan derlediğimiz tahminlere geçelim…

Cocos Coin Yorum 2024

Bitcoin’in 2024’te yarılanma yaşamasının, kullanıcı duyarlılığı ve yatırımcıların daha fazla coin’e ihtiyaç duyması nedeniyle piyasayı canlandıracağı öngörülmektedir. Uzmanlara göre, COCOS’un, Bitcoin trendinin diğer kripto para birimleri üzerindeki etkisi nedeniyle 2024 yılında kadar en az 4 dolarlık bir fiyatı sürdürmesi muhtemeldir.

Cocos Coin Yorum 2025

Bir önceki yıl Bitcoin’in yarıya inmesinin ardından diğer kripto para birimleri psikolojik direnç seviyelerini aşarak COCOS fiyatının 2024’ün üzerine çıkmasına neden olabilir. Böylece, 2025 yılına kadar COCOS’un değerinin 5,27 dolara ulaşabileceği öngörülmektedir.

Cocos Coin Yorum 2026

COCOS’un 2026 yılına kadar maksimum arza ulaşmasıyla birlikte, yükselişin ardından gelen düşüş piyasası, kurumsal yatırımcıların platforma girmesiyle geçmiş fiyatını etkileyebilir. COCOS fiyatı normal seyrinden çıkarak 2026 yılına kadar 6,5 dolara kadar ulaşabilir.

Cocos Coin Yorum 2027

Yatırımcılar, Bitcoin yarılanmasından (halving) sonra 2028’de olumlu bir eğilim bekliyor. Yatırımcıların iyimserliği nedeniyle, COCOS’un fiyatı artışları dengeleyebilir ve psikolojik bariyer seviyelerini aşabilir. Böylece, COCOS 2027 yılına kadar 8,17 dolardan işlem görebilir.

Combo Coin Yorum 2028

Bitcoin’de beşinci yarılanmanın 2028 yılında gerçekleşeceği bilinmektedir. Bitcoin ödülünün çıkarılan blok başına 1,5625 BTC’ye düşeceği tahmin edilmektedir. Dolayısıyla, 2027 piyasa konsolidasyonunu yükseliş faaliyeti takip edebilir. Bitcoin’in her yıl yarıya ineceği haberleri bunu açıklayabilir. Piyasa daha da yükselebilir. Bu minvalde Combo Coin’in 2028 yılına kadar 10,2 dolara ulaşabileceği söylenmektedir.

Combo Coin Yorum 2029

On yıllık istikrara sahip çoğu kripto para biriminin 2029 yılına kadar istikrarlı kalması gerekmektedir. Yatırımcıların projeye güvenmesini sağlamak için elde edilen içgörüleri kullanmasıyla bu gerçekleşebilir. Bu etkinin ve Bitcoin’in yarıya inmesinden bir yıl sonraki fiyat artışının birleşimi, Combo Coin’i 2029 yılına kadar 12,56 dolara kadar çıkarabilir.

Combo Coin Fiyat Tahmini 2030

İlk yatırımcılar gelecekteki fiyat kazançlarını kaybetmemek için varlıklarını ellerinde tutarak kripto para piyasasını istikrara kavuşturmuştur. Daha önceki yıllarda yaşanan volatiliteyi takip eden düşüş piyasasına bakılmaksızın Combo Coin’in 2030 yılına kadar 15,06 dolara ulaşması beklenmektedir.

Cocos Coin Geleceği Nasıl Gözüküyor?

Cocos Coin’in geleceği çoğunlukla Web3 oyunlarının benimsenmesine ve piyasa dinamiklerine bağlı olarak değişebilir. Web3 oyunlarının popülerlik kazanması durumunda COCOS’un geleceği de ona göre şekillenecek ve değeri artacaktır. Kripto paraya yatırım yapmak söz konusu olduğunda, doğru stratejinin kullanıldığından emin olmak gerekir. Bu tür bir yatırım, asimetrik risk profiline sahip olanlar için uygun değildir.

Öte yandan risk toleransı yüksek ve sağlam bir finansal pozisyona sahip olanlar için hâlâ iyi bir yatırımdır. COCOS, spekülatif yapısının yanı sıra küresel bir teknolojiye ve sürekli büyüyen bir ekosistemde doğrudan etkilenme olanağı da sunmaktadır.

Aşağıdaki tabloda bazı uzmanların yıl yıl Cocos Coin fiyat tahmini de yer almaktadır.

Yıl Minimum Fiyat Ortalama Fiyat Maksimum Fiyat
2024 2,48 $ 2,57 $ 2,92 $
2025 3,59 $ 3,69 $ 4,35 $
2026 5,45 $ 5,63 $ 6,33 $
2027 8,04 $ 8,26 $ 9,45 $
2028 11.95 $ 12.36 $ 13,96 $
2029 17,46 $ 17,96 $ 20,49 $
2030 25,45 $ 26,34 $ 30,31 $
2031 36,96 $ 38,28 $ 43,94 $
2032 55,35 $ 57,26 $ 64,61 $
2033 80,91 $ 83,20 $ 97,55 $
2040 1,367.88 $ 1,456.91 $ 1,695.70 $
2050 1,872.93 $ 1,978.60 $ 2,224.05 $

Cocos Coin Tokenomisi

Combo Coin olarak da bilinen Cocos Coin’in tokenomisi, hem üyeler hem de müşteriler arasında tokenlerin adil ve kişiselleştirilmiş dağıtımını sağlamayı amaçlar. Cocos Coin fiyat tahmini ve öngörülerinde tokenekonomik de öne çıkmaktadır. Aşağıda, çeşitli hedefler için sembolik uygulama ve tahsisler yer almaktadır.

  • Platformun kripto parasının ismi Combo Token (COMBO veya Cocos BCX Token) olarak değiştirilmiştir.
  • ERC-20 ve BEP-20 akıllı sözleşme adreslerini kullanarak çeşitli blok zinciri ağlarında çalışır. Bu, COMBO tokeninin birkaç blok zincirinde çalışmasını ve dolaşımdaki toplam token sayısının 100 milyonu aşmamasını sağlar.
  • Native token, kuruluşun faaliyetlerini denetler ve çeşitli topluluk teşvikleri sağlar.
  • Combo Organisation ortamı, operasyonları güçlendirmek ve kullanıcı katılımını teşvik etmek için buna güvenmektedir.
  • Cocos Coin tokenomiği, tüketicilere ve oyunculara adil token dağıtımı sağlar. COMBO token arzı 100.000.000’dir.
  • Saf token dağılımı yüzde 71 iken seyreltilmiş token dağılımı yüzde 29’dur.

Combo Cocos Coin Tokenomik

Combo Coin Geleceği

Web3 oyunları üç önemli sınırlama şeklinde sürekli engellerle karşılaşmıştır. Bunlar; ölçeklenebilirlik sorunları, aşırı yüksek işlem maliyetleri ve özel oyun üretim araçlarının azlığı. Eskiden Cocos-BCX olarak bilinen COMBO, DApp geliştiricileri için daha ekonomik ve kullanıcı dostu bir ekosistem sunmaktadır. Böylelikle bu zorlukların üstesinden gelmeyi amaçlamaktadır. COMBO, Ocak 2024 sonu itibarıyla tüm kullanıcıların kullanımına sunmak amacıyla oyun odaklı, merkeziyetsiz ve açık kaynaklı bir Layer2 platformu geliştirmektedir.

COMBO’nun kapsamlı özellik yelpazesi, oyun üreticilerinin karşılaştığı çeşitli engelleri etkili bir şekilde ele almaktadır. Bunlar şunları kapsar:

  • İşlemleri kaydetmek ve izlemek için kullanılan Katman 2 teknolojisi,
  • Blok sürelerinin hızlandırılmış doğrulaması,
  • İyimser toparlamalar, işlemleri bir araya getirmeyi ve gaz masraflarını en aza indirmeyi amaçlar,
  • Binance Smart Chain’in entegrasyonu, blokların daha hızlı onaylanmasını sağlar ve gaz ücretleriyle ilişkili maliyetleri azaltır.

Ayrıca COMBO, blok zinciri teknolojisiyle uyumlu oyunların geliştirilmesi için önceden oluşturulmuş Web3 oyun çözümleriyle birlikte ComboUp adlı kapsamlı bir geliştirme araç seti sunmaktadır.

COMBO ağı, farklı ağlar arasında sorunsuz işlemleri kolaylaştırmak için atomik takaslar, likidite havuzları ve aracılık sözleşmelerinin bir kombinasyonunu kullanmaktadır. Platformun amacı, hem oyunculara hem de geliştiricilere fayda sağlayan kendi kendine yeterli bir ortam yaratmaktır. Platform, oyuncular ve geliştiriciler arasındaki etkileşimleri kolaylaştırmak için akıllı sözleşmeler, ERC20 tokenleri ve diğer en son teknolojiyi kullanmaktadır.

Yol haritasında ilerleme kaydedip başarılı olur ve Web3 oyunları benimsenirse Combo Coin geleceği için iyimser görüşler mevcuttur. Burada şirketin ortakları da önem kaydetmektedir. 

Combo Coin Ortakları

Combo Coin yorum ve fiyat tahminlerinde iş birlikleri de göz önünde bulundurulduğundan önem arz etmektedir. COMBO, DappRadar, NodeReal, Celer Network, Galxe, Alibaba Cloud ve Cocos Engine IDE gibi önde gelen firmalarla önemli iş birlikleri kurmuştur. Bu iş ortakları, COMBO’nun çalışmalarında onu destekleme ve onunla iş birliği yapma konusunda hayati bir rol oynamaktadır.

Cocos Coin’in Fiyatını Hangi Faktörler Etkiler?

Cocos Coin’in fiyat hareketi, diğer tüm varlıklar gibi arz ve talep güçlerinden etkilenir. Bu dinamikler, blok ödülü yarılanmaları, hard fork’lar veya büyük protokol değişiklikleri gibi önemli olaylardan etkilenebilir. Ayrıca Web üzerindeki gelişmeler ile benimsemeler fiyat hareketlerini destekleyebilir. 

Yeni adıyla COMBO’nun fiyatı ayrıca şu durumlarda da etkilenebilir:

  • Düzenlemeler
  • Şirketler ve hükümetler tarafından kabul görme,
  • Kripto para borsası hack’leri
  • Birçok gerçek dünya olayları.

Bir Cocos Coin fiyat tahmini oluşturmaya çalışırken, çok sayıda yatırımcı aynı zamanda COCOS “balinalarının” hareketlerini de takip etmeye çalışmaktadır. “Balinalar” olarak bilinen önemli finansal güce sahip kişiler COMBO’nun fiyat dalgalanmaları üzerinde önemli bir etki yaratabilir.

Yükseliş ve Negatif Fiyat Hareketlerini Tahmin Etmeye Yönelik Modeller

Bazı trader’lar, kripto para fiyatları hakkında tahminlerde bulunurken rekabet avantajı elde etmek adına mum çubuğu formasyonlarını tanıma uygulamasını kullanır. Bazı mum çubuğu formları fiyatlarda beklenen bir artışın göstergesi olarak kabul edilirken, diğerleri fiyatlarda bir düşüşün göstergesi olarak kabul edilir. Combo Coin yorum ve fiyat araştırmaları yaparken bilinmesi gereken formasyonlar vardır.

İşte en sık takip edilen boğa mum çubuğu formasyonlarından bazıları:

  • Çekiç
  • Yutan Boğa
  • Delici
  • Sabah Yıldızı
  • Üç Beyaz Asker

İşte bazı yaygın ayı mum çubuğu formasyonları:

  • Harami Ayı
  • Kara Bulut
  • Akşam Yıldızı
  • Kayan Yıldız
  • Asılı Adam

Combo Coin Yorum – 100 Dolar Olur Mu?

Combo Coin’in 100 dolar değerine ulaşabilmesi için fiyatının 150 kat artması gerekmektedir. Cocos Coin’in 100 dolarlık bir değere ulaşması için piyasa değerinin de 7,1 milyar dolar olması gerekmektedir. Yıllık yüzde 25’lik tutarlı bir büyüme oranı varsayıldığında, Combo Coin fiyatının 100 dolara ulaşması için 20 yıldan fazla bir süre gerekecektir.

Cocos Coin Fiyat Tahmini ile ilgili olarak 100 dolara  yükselmesi makul bir olasılıktır. Arzı yarıya indirme programı gibi etkili bir deflasyon mekanizması, Cocos için 100 dolarlık bir fiyatın elde edilmesine yol açacaktır. Ayrıca Bkz: Yükselmesi Beklenen Kripto Paralar

Cocos Coin Kaç TL?

Bir diğer adıyla da sorulan Combo Coin kaç TL sorusunun cevabı günden güne değişim göstermektedir. Ancak 30 Ocak 2024 itibarıyla söylemek gerekirse Cocos Coin 0,68 dolardır. Bu da 20,90 Türk lirasına denk gelmektedir.

Cocos Coin Nereden Satın Alınır?

Cocos Coin yorum ve fiyat tahminleri araştırmalarının yanı sıra kripto paranın nereden satın alınacağını belirlemek de önemlidir. Merkezi kripto para borsaları Cocos Coin alım satımına izin vermektedir. İşlem hacmiyle en büyük kripto para borsası Binance, diğer adıyla COMBO alıp satmak isteyen kullanıcılar arasında en popüler seçenektir. 2017 yılında kurulan Binance, dünya çapında 100’den fazla ülkede milyonlarca kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılmaktadır.

Binance platformu, Türk lirası kullanarak çok çeşitli sanal varlıklara yatırım yapmayı kolaylaştırır. Böylece “Cocos Coin kaç TL?” gibi sorular hızlı ve kolay bir şekilde yanıt bulabilir.

Aşağıda kısa adımlarla COCOS/COMBO coin’in nasıl satın alınacağı anlatılmıştır:

1. Hesap Oluşturma ve Kimlik Doğrulama:

Binance platformunu kullanmadan önce bir hesap oluşturmalı ve kimlik doğrulama işlemi gerçekleştirmelisiniz. Binance mobil uygulamasını kullanarak kaydolabilirsiniz. Web sitesinde e-posta ve telefon numaranızı girerek kaydolma seçeneğiniz de bulunmaktadır.

binance kayit olma

2. Cocos Coin Satın Alma

Binance” web sitesinin üstünde bulunan “Kripto Satın Al” bağlantısına tıklayarak, ülkenizdeki COMBO satın alma seçeneklerini öğrenebilirsiniz. Daha uygun bir uyumluluk için USDT gibi sabit bir coin’i satın alıp ardından COMBO elde etmek için kullanabilirsiniz.

3. Çeşitli Ödeme Yöntemlerini Gözden Geçirme ve Doğrulama:

Kredi kartı veya banka kartı gibi çeşitli banka kartları Binance tarafından kabul edilir.

4. Maliyetleri ve Ödeme Bilgilerini Doğrulama:

Emrinizi mevcut fiyatla kilitlemek için sadece bir dakikanız var. Bir dakika sonra emirin toplamı güncellenir ve güncellenmiş sipariş toplamını görmek için “Yenile” butonuna tıklamanız gerekir.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Sonuç

Web3 oyun geliştiricileri için en iyi ölçeklenebilirlik çözümü olan Cocos-BCX yeniden markalaşarak COMBO ismini almıştır. Web3 oyunlarında ekosistem ortaklarıyla birlikte gelişmeyi hedefleyen yeniden tasarlanmış marka, güçlü bir “kombinasyon” hissini ve karşılıklı kazanç için ortak bir vizyonu simgelemektedir.

Genel olarak, fiyatı hala bir dizi değişkene karşı savunmasız olmasına rağmen, Cocos Coin geleceği hakkında umut verici öngörüler var. Gelecekteki Cocos Coin yorum fiyat tahminlerinin, pazar gelişip olgunlaştıkça daha da kesin ve güvenilir olması muhtemeldir.

Özetle, kripto para piyasasının son derece öngörülemez olduğunu ve aşırı oynaklığa maruz kaldığını unutmayın. Bu tahminleri yatırım tavsiyesi olarak kullanmayın. Bunlar yalnızca uzun vadeli öngörülerdir. Paranızı kripto para piyasasına yatırmadan önce kendiniz araştırmanızı yapmalı ve kripto para yatırım danışmanlarıyla görüşmelisiniz.

Referanslar

CoinMarketCap

COMBO (Medium)

COMBO Network (Twitter)

Sıkça Sorulan Sorular

Cocos coin nedir?

Cocos coin Binance ile satın alınabilir mi?

Cocos coin geleceği

Cocos coin iyi bir yatırım mı?

Combo coin yükselir mi?