Kripto para borsası CoinFLEX, şirket maliyetlerini yüzde 60’a kadar azaltmak için önemli sayıda çalışanını işten çıkarmaya karar verdiğini açıkladı.

ConinFLEX şirketin maliyetlerini yüzde 50 ile yüzde 60 oranında azaltmak için konum fark etmeksizin bütün bölümlerdeki çalışanlarından bazılarını işten çıkardığını açıkladı. Tam olarak kaç kişinin işten çıkarıldığı belirtilmedi. Ekipte kalan çalışanların çoğunluğu ise ürün ve teknoloji alanlarına odaklanacak. CoinFLEX, ölçeklenmeyi hacim getirisi olarak değerlendireceklerini belirtti.

Coinflex’in Personel Azaltma Nedeni

Bütçe kesintilerinin şirketin verimliliğini artıracağına inanan borsa şirketi, ortaklıklar kurabileceği veya başka bir şirketten teklif alabileceği bir seviyede kalmayı ümit ediyor. Bu, daha yüksek hacimlerle karşılaşılırsa belirli bir oranda büyüyebileceğini gösteriyor.

Coinflex için Kurtarma Planı

CoinFLEX, anonim bir kuruluşun 47 milyon dolarlık marj (teminat tamamlama) çağrısını karşılayamamasının ardından para çekme işlemlerini 23 Haziran’da askıya aldı. Şirketin 30 Haziran’da para çekme işlemlerinin yeniden açma planları da suya düştü.

CEO Mark Lamb, 28 Temmuz’da Twitter’dan yaptığı paylaşımda CoinFlex ve Bitcoin Cash (BCH) destekçisi Roger Ver’in 47 Milyon USDC borcu olduğunu iddia etti. Lamb ayrıca, Roger Ver ile aralarında, CoinFLEX hesabındaki herhangi bir negatif öz sermayeyi kişisel olarak garanti etmesini ve düzenli olarak marjı tamamlamasını zorunlu kılan yazılı bir sözleşmelerinin olduğunu belirtti. Roger Ver ise iddiayı yalanladı.

Şirket daha sonra, 14 Temmuz’da para çekme işlemlerine kısmen yeniden başlayarak müşterilerinin bakiyelerinin yüzde 10’una kadar para çekmelerine izin verdi.

CoinFlex ekibi yatırımcıları ayrıca, şirketin rvUSD ve FLEX Coin’i içeren CoinFlex bileşiminin ayrıntıları için hukuk müşaviri ve önemli alacaklılar grubuyla düzenli temas halinde oldukları hakkında bilgilendirdi.

Ekip bu hafta, fikri en kısa sürede tüm yatırımcıların oylamasına sunmak için dağıtım konusunda net bir yön bulmayı beklediklerini belirtti. Ayrıca çok önemli hukuki ve mali süreçlerin tamamlanması gerektiğini de ifade ederek sabırlı olunmasını istediler.

Pazar Stratejisi Açıklaması

CoinFlex, önümüzdeki hafta plana dair ortalama rakamlara sahip olmayı umduklarını belirterek kompozit pazarlama stratejisini gelecek hafta oylamaya sunacağını bildirdi.

Şirket, ek dağılımların aralığını ve kompozit kullanıcıları elde etme olasılığını da hesaba katıyor.

Yatırımcıların kilitli paraları kilitli olmayan bakiyelerle takas edebilecekleri yeni bir pazarın var olması da bu bilgilerle mümkün olacaktır. Anında likidite isteyen yatırımcılar, CoinFlex ile fonlarını elinde tutmak isteyen diğer yatırımcılara satış yapabilecek. Şirket önümüzdeki hafta bu pazara girmeyi planlıyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

Battle Infinity - Yeni Metaverse Oyunu

Puanımız

  • PancakeSwap and LBank'ta Listelendi - battleinfinity.io
  • Fantezi Sporları Metaverse Oyunu
  • Oyna-Kazan Oyunu - IBAT Token
  • Unreal Engine ile Geliştirildi
  • Solidproof ve CoinSniper Onaylı
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.