Yeşil sahaların Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ile anlaştı.

Anlaşmaya göre, Ronaldo’nun ilk NFT koleksiyonu, dünyanın önde gelen blok zinciri ekosistemi ve kripto para altyapısı sağlayıcısı Binance ile yapılan uzun vadeli bir ortaklığın parçası olarak bugün satışa sunuldu.

Google Aramalarında Ronaldo NFT Patlaması

Ronaldo ile Binance anlaşması gündeme bomba gibi düştü. Google aramalarında, ‘Ronaldo NFT’ için yapılan çevrimiçi aramaların dünya çapında yüzde 206 arttığı ortaya çıktı.

Bu bilgi, Cristiano Ronaldo’nun Binance ile iş birliği içinde 18 Kasım Cuma günü tanıtılacak olan ilk NFT koleksiyonunun piyasaya sürülmesi haberinin ardından ortaya çıktı.

CoinGecko tarafından yapılan yeni analizler, lansmanın Ronaldo tarafından Twitter üzerinden duyurulmasının hemen ardından, efsanevi futbolcunun takipçilerinin Binance ile yeni ortaklığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için internette bir arama patlamasına neden olduğunu ortaya koyuyor.

Lansman, Ronaldo’nun yer aldığı ve hayranlarına NFT dünyası aracılığıyla Web3’ü tanıtmayı amaçlayan küresel bir pazarlama kampanyasıyla destekleniyor.

“Yıllarca Destek Veren Hayranları Ödüllendirecek Anlaşma”

Binance Kurucu Ortağı ve Pazarlama Müdürü He Yi, Metaverse ve blok zincirinin internetin geleceği olduğuna inandıklarını bildirdi. Dev borsanın Pazarlama Müdürü yaptığı açıklamada ayrıca, “Daha fazla insanın blok zinciri anlamasına yardımcı olmak, spor ve eğlence sektörü için nasıl Web3 altyapısı oluşturduğumuzu göstermek adına Cristiano ile iş birliği yapmaktan onur duyuyoruz.” dedi.

Ronaldo, “Başarımın büyük bir parçası oldukları için hayranlarım adına unutulmaz ve benzersiz bir şey yaratmak benim için önemliydi.” dedi. Futbolun yaşayan efsanesi yaptığı açıklamada ayrıca, “Binance ile birlikte sadece oyunun tutkusunu yakalamakla kalmayıp aynı zamanda taraftarları yıllarca verdikleri destek için ödüllendirebilecek bir şeyi başardım.” şeklinde konuştu.

Ronaldo NFT Koleksiyonunun Özellikleri

Açılış Cristiano Ronaldo NFT koleksiyonu bugün Türkiye saati ile 12.00’de piyasaya sürüldü. Koleksiyon dört nadirlik seviyesine sahip yedi animasyonlu heykel içeriyor. Bunlar; Super Super Rare (Süper Süper Nadir – SSR), Super Rare (Süper Nadir – SR), Rare (Nadir – R) ve Normal (N) olarak adlandırılıyor. Her bir NFT heykeli Ronaldo’nun kariyerini belirleyen unutulmaz röveşatalarından Portekiz’deki çocukluğuna kadar hayatının ikonik anlarından oluşuyor.

Yapılan lansmanda en yüksek değere sahip CR7 NFT’lerinden 45’i Binance NFT pazar yerinde açık artırmaya çıkarıldı. Açık artırma, 24 saat boyunca devam edecek ve en yüksek teklifi veren NFT’lerin sahibi olacak.

Teklif fiyatları, en nadir NFT’ler (SSR) için 10 bin BUSD’den başlayacak. NFT’ler yukarıda belirtildiği üzere nadirliklerine göre SSR, SR, R ve N olmak üzere kategorilere ayrıldı. Başlangıç fiyatı SR için bin 700 BUSD, N için 77 BUSD olacak.

Her nadirlik seviyesi, aşağıdakiler arasında değişen kendi özel avantajlarıyla birlikte gelecek:

  • Cristiano Ronaldo’dan kişisel mesaj
  • İmzalı futbol formaları da dahil olmak üzere imzalı Ronaldo & Binance ürünleri
  • Gelecekteki tüm CR7 NFT airdrop’ları için garantili erişim
  • CR7 Gizemli Kutu Ödülleri (gelecekteki NFT koleksiyonlarından)
  • İmzalı ürünler ve ödüller içeren çekilişlere giriş

Ek olarak, Binance.com’a kaydolan ve kimlik doğrulamasını tamamlayan yeni kullanıcılar sınırlı sayıda Ronaldı NFT’si içeren bir Cristiano Ronaldo Gizemli Kutusu alacak. CR7 Gizemli Kutuları, RONALDO referans kimliğiyle veya özel CR7 sayfası aracılığıyla kaydolan ilk 1,5 milyon yeni Binance kullanıcısı için mevcut olacak.

İlgili Haberler ve İçerikler

Dash 2 Trade - Ön Satış Sona Erdi, Şimdi Borsalarda!

Puanımız

dash2trade-site
  • Ön Satış Sona Erdi - Borsalarda Listelendi!
  • Cointelegraph'ta Çıktı
  • Solidproof ve CoinSniper Onaylı
  • 70,000+ Alım-Satım Topluluğu
  • Bitmart, Changelly, Gate.io, LBank CEX Listelemesi
dash2trade-site
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.