Bugüne kadar gerçekleşen en önemli olaylardan biri olarak kabul edilen Ethereum Merge güncellemesi sonrası ETHIstanbul topluluğu, İstanbul’da özel bir After Merge etkinliği düzenliyor.

15 Eylül’de gerçekleşen ve Ethereum’u İş Kanıtı (PoW) konsensüsünden Hisse Kanıtı (PoS) mekanizmasına taşıyan Ethereum Merge güncellemesi, tüm dünyadaki kripto topluluklarında olduğu gibi ülkemizde de büyük bir heyecanla karşılandı.

2019 yılında kurulan İstanbul merkezli Ethereum topluluğu ETHIstanbul, bu önemli güncellemeyi İstanbul’da düzenlenecek bir etkinlikle kutlayacağını açıkladı.

İstanbul After Merge Etkinliği’ne 100’ün Üzerinde İsim Katılacak

Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile ETHIstanbul, Ethereum Merge güncellemesini, “Ethereum için bir devrin kapanması ve blok zinciri tarihindeki en önemli olaylardan biri” olarak nitelendirdi.

ETHIstanbul, güncellemeyi kutlamak için 21 Eylül Çarşamba günü İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Lunapark Web3 Hub’da bir etkinlik düzenleyeceğinin müjdesini verdi.

After Merge Party etkinliğine Ethereum camiasından uzmanlar ve yatırımcılar başta olmak üzere 100’ün üzerinde ismin katılması bekleniyor.

Türk Ethereum çevrelerini bir araya getirecek olan After Merge Party etkinliğindeki konuşmacılar arasında Turan Sert, Efe Bulduk, Baki Er, Doruk İşmen, Ece Belgin ve Orientus Prime yer alacak.

Ethereum Merge Güncellemesi Nedir?

After Merge Party etkinliği, saat 18.00’de başlayacak.

Konuşmacılar, Ethereum Merge yükseltmesi başta olmak üzere güncellemenin kripto piyasaları üzerindeki etkilerini, DeFi ve NFT’lerin geleceğini ve blok zinciri teknolojisini tartışacak.

Ethereum Merge güncellemesinin, Ethereum ağındaki enerji tüketimini yüzde 99.95 oranında azaltması ve Ethereum kullanıcı tabanını büyük ölçüde genişletmesi olması bekleniyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

Tamadoge 100x Olacak Mı? OKX'teki Borsa Arzına Katılın

Puanımız

tamadoge
  • '10x Potansiyelli' - CNBC Raporu
  • Deflasyonal, Düşük Arz - 2 Milyar
  • Move to Earn (M2E), Metaverse Entegrasyonu
  • Evcil Doge NFT'leri - Kitlesel Adopsiyon Potansiyeli
  • ICO Yolda (Tier One Borsalarında)
tamadoge
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.