Ripple (XRP) yatırımcıları tarafından uzun yıldır beklenen Flare Network (FLR) airdrop’unun ilk aşaması en sonunda gerçekleşti.

2 yıllık bekleme süresi sonunda gerçekleşen token dağıtımı, nihayet 10 Ocak’ta Türkiye saati ile 02:59’da devreye alındı ve milyarlarca token milyonlarca alıcıyla buluştu.

İlk etapta 2020’de dağıtılması planlanan Flare tokenlerin iki yıllık gecikmenin ardından dün gece alıcılarıyla buluştuğu airdrop etkinliğinde, Aralık 2020’de satın alım yapan ve o esnada en az 1 XRP token bulunduran cüzdanlardan seçilen nitelikli alıcılar arasında 4,28 milyar adet Flare tokenin dağıtıldığı öğrenildi.

Kullanıcılara dağıtılan 4,28 milyar Flare tokenin, projenin ilk airdrop etkinliği olduğu ve bu miktarın tokenlerin toplam arzının yüzde 15’i oluşturduğu belirtildi.

Geçtiğimiz pazartesi günü yapılan duyuruda, kalan yüzde 85’lik token arzının önümüzdeki üç yıl içerisinde dağıtılacağı ifade edildi. Dağıtımların sonraki aşamalarının Flare Geliştim Teklifi 01 oylamasıyla topluluk tarafından belirleneceği belirtilirken oylamanın ilk airdrop dağıtımından sonra düzenleneceği öğrenildi.

Teklifin topluluk tarafından kabul edilmesi durumunda, token dağıtımının yüzde 85’lik bölümünün (her 1 XRP için 0.8562 FLR token) zincir üstünde dağıtılacağı aktarıldı.

Talep döneminin, tüm Flare tokenler talep edildiğinde veya yakıldığında sona ereceği belirtilirken talep edilmeyen tokenlerin otomatik olarak yakılacağı bilgisi paylaşıldı.

Flare Token Dağıtımı 3 Yılda Tamamlanacak

2 yıldan beridir yatırımcılar tarafından büyük bir heyecanla beklenen Flare token dağıtım programının, her 1 XRP için toplamda 1,0073 FLR token olacak şekilde 36 ayda tamamlanacağı ifade edildi. Ayrıca borsaların diğer airdropları desteklemeye karar vermesi durumunda Flare tarafından duyuru yapılacağı belirtildi.

An itibarıyla cüzdanında XRP bulunduran yatırımcıların Flare token airdropunu destekleyen borsalar şu şekilde sıralanıyor:

1- Binance

2- BTCTurk

3- OKX

4- KuCoin

5- Kraken

6- Gateio

7- CryptoCom

8- Okcoin

9- MEXC Global

10- Uphold

11- Coinbase

12- Paribu

13- Bitexen

14- Icrypex

15- Bybit

16- Huobi

17- Bitexen

Flare Token (FLR) Nedir?

Eski adı Spark token olan Flare (FLR) token, Flare Network’ünün native tokeni olarak konumlanıyor ve bir Ripple (XRP) utility forku tarafından oluşturulmuş bir token olarak karşımıza çıkıyor. Flare token, ağ üzerinde spam kontrolü yapmak, merkeziyetsiz uygulamalarda teminat olarak ve Flare ağında bir yönetim yöntemi olmak gibi amaçlarla kullanılabiliyor. Ayrıca kullanıcılar, ağ için merkeziyetsiz veri çalışmasına destek olduklarından enflasyonist ödüllerden kazanmaya başlayabiliyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

FightOut - Geleceğin 100x Hareket-Et-Kazan Projesi

Puanımız

FightOut
  • LBank Labs ve Transak Destekli
  • Spor Yaparak Ödüller Kazan
  • Seviye Atla ve Metaverse'de Mücadele Et
  • Ön Satış Başladı - $1M+ Toplandı
  • Gerçek-Dünya Topluluğu - Spor Salonu Zinciri
FightOut
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.