sand coin hakkında

Business2Community olarak, SAND coin hakkında detaylı bir inceleme ve değerlendirme sunarak yatırım kararlarınıza rehber olmaya çalışacağız. 2024‘e dair güncel verilerle, Ethereum tabanlı bir metaverse projesi olan Sandbox’ın ekosistemiyle ilgili tüm detayları paylaşacağız.

Bu analizde, The Sandbox işleyişini ve SAND coin’i detaylı bir şekilde inceleyeceğiz. SAND coin ile ilgili bilmeniz gereken temel konulardan başlayarak, SAND coin yorumu ve fiyat analizi, SAND coin’in geleceği ve teknik detayları ele alacağız.

Sizlere kapsamlı bir bakış sunarak, The Sandbox’ın yerel tokeni olan SAND’i popüler oyun kripto projeleri arasındaki konumunu daha yakından anlamaya çalışacağız.

SAND Coin Nedir?

SAND coin hakkında bilinmesi gereken en temel bilgi, Ethereum ağı üzerine inşa edilen ERC-20 tokeni olmasıdır. Coin, The Sandbox ekosistemini çalıştıran yardımcı bir simge olarak görev görür. 

Avantajları

  • Ethereum blockchain üzerinde bir metaverse oluşturma imkanı sunar.
  • Merkeziyetsiz protokolü, kullanıcıların Sandbox metaveri deposundaki çeşitli ürün ve hizmetlerden yararlanılmasını sağlar.
  • Kullanıcılara, Game maker ve VoxEdit gibi ürünler sunar.
  • Token sahipleri dilediklerinde platform yönetimine katılabilir.
  • Aktif bir sosyal medya ekibi bulunur.

Dezavantajları

  • Platform üzerinde oyun geliştiricileri ve oyuncular için SAND token kullanılması ekonomik kısıtlama getirir.
  • SAND coinin değeri, oyun içi tokenlere benzer bir değer taşır.
  • Protokolde kullanılacak kimlik doğrulama algoritmasında ve işlem süreci hakkında bilgi eksikliği bulunur.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

The Sandbox Nedir?

Oyuncular Ethereum blockchaindeki değiştirelemez token olan NFT’leri kullanarak sanal bir dünya inşa eder. Dolayısıyla, oynayarak kazanılan bir blockchain oyunudur.

The Sandbox metaverse evreninde, farklı oyunlar, ortamlar ve kendi avatar tasarımını yapma imkanları bulunur. Minecraft oynayan oyuncular, The Sandbox’ı blockchain üzerindeki DeFi versiyonu olarak tanımlar. 

SAND coin hakkında detaylı bir inceleme yaptığımızda The Sandbox’un, Pixowl tarafından 2011 yılında başlatıldığını görüyoruz. Başlangıçta, Minecraft’a rakip olmayı amaçlayan bir mobil oyun platformu olarak hizmet verdi.

Oyuncular tarafından büyük bir hit oldu ve global çapta 40 milyon+ indirmeye ulaştı. Japon mobil devi SoftBank liderliğindeki yatırımcılardan 93 milyon dolardan fazla fon topladı.

The Sandbox Nedir?

Metaverse’ün geliştirilmeye devam ettiği süreçte The Sandbox’ın kurucu ortakları Arthur Madrid ve Sebastian Borget, blockchain üzerinde 3B bir metaveri oluşturma potansiyelini keşfetmeye karar verdiler. 

Genel olarak amaç, kullanıcıların kendi yarattıklarına NFT olarak gerçekten sahip olmaları ve ekosisteme yeni katılanların da ödüller kazanmalarını sağlamaktır.

Sandbox projesi yeni versiyonu ile 2020 yılında piyasaya sürüldü. Kripto dünyanın en hızlı büyüyen oyunlarından biri haline geldi.

The Sandbox Nasıl İşler?

Sandbox, kullanıcıların oluşturduğu evrene sahip dinamik bir sanal dünyadır. Oyuncular çeşitli NFT’ler oluşturmak için VoxEdit ve Game Maker’ı kullanırlar. 

Sanal ürünler oyuncuların başka oyuncular ile etkileşimde bulunmasına ve Sandbox Marketplace’te işlem yaparak NFT’ler ile para kazanma imkanı sunar.

VoxEdit

VoxEdit, oyuncuların voksel tabanlı NFT’ler oluşturmalarını, düzenlemelerini ve canlandırmalarını sağlayan bir yazılımdır. Vokseller, 3 boyutlu kare piksellerdir.

VoxEdit kullanılarak kıyafet ve silah gibi avatar odaklı ekipmanlar oluşturulmasının yanı sıra, hayvanlar, yeşillikler ve oyun araçları tasarlanabilir. Ürünler Sandbox Marketplace’te NFT olarak ihraç edilebilir.

Game Maker

Game Maker, Sandbox metaveri deposunda 3D oyunların oluşturulmasına ve test edilmesine olanak tanır. Kullanımı için herhangi bir kodlama bilgisi gerekmez.

Kullanıcılar, LAND adı verilen ortamda oluşturulan NFT’ler ve farklı nesneleri tasarlayabilir. Özelliklerin arasında, arazi düzenleme, karakter ve bina yerleştirme gibi görevler bulunur.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

SAND’in Kurucuları Kimdir? Sandbox’ın Kısa Geçmişi

The Sandbox, Arthur Madrid ve Sebastien Borget tarafından 2011 yılında kurulmuştur. Pixowl adlı şirket tarafından geliştirilerek 2012 yılında yayınlanmıştır. SAND coin hakkında detaylı bir incelemesi sırasında görülüyor ki Pixowl, mobil oyun ve sanal dünya konusunda deneyime sahiptir.

sand coin kurucuları

Sandbox, 2018 ve 2019 yıllarında çeşitli token satışları (ICO) gerçekleştirdi. Bu süreçte SAND token adlı yerel kripto para birimini tanıttı.

2020 yılında, sanal varlıkların oluşturulmasını ve ticaretini sağlamak için blockchain teknolojisine odaklandı. ERC-20 tabanlı SAND token’ını oluşturarak platforma ekonomik destek sağladı.

2021 yılında birçok önemli marka ve şirketler ile iş birlikleri yaparak platform daha fazla geliştirildi. Takip edilmesi gereken en iyi kripto paralar arasında yer alan Sandbox projesi gelişmeye devam ediyor.

SAND Coin Hakkında Bilmeniz Gereken 5 Temel Özellik

  • SAND coin, The Sandbox projesinde metaverse evreninde ve oyun ekosistemine yönelik çalışmalarda kullanılır.
  • SAND token, dijital varlıkların alım-satımını ve ticaretini sağlamak için kullanılır.
  • Ethereum’un ERC-20 standardına uygun olarak oluşturulmuştur.
  • Toplam arz 3 milyardır ve bu miktarın üzerinde yeni token oluşturulamaz.
  • SAND, The Sandbox projesinin yerel ekosistemini güçlendirmek ve kullanıcıların platform içinde etkileşimde bulunmasını sağlamak amacıyla kullanılır.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

LAND Nedir?

LAND, The Sandbox metaverse içinde bulunan ve oyuncuların dijital emlak parçalarında deneyimler oluşturabildiği sanal arazilerdir.

Bir oyuncu bir LAND parçası edindiğinde, bu parçayı oyunlar ve diğer dijital varlıklarla doldurabilir. Ayrıca birden fazla LAND birleştirilerek ESTATE (arazi, mülk) oluşturabilir.

LAND Nedir?

SAND coin hakkında yapılan detaylı incelemeye göre toplamda 166.464 adet LAND, The Sandbox metaverse haritasında kullanılabilir durumdadır. Oyuncular, bir LAND satın aldıktan sonra bu parçaları kiralayabilir veya çeşitli içeriklerle doldurarak değerini artırabilir. Bu sayede kazanç elde edebilirler.

The Sandbox (SAND) Günlük İşlem Hacmi Nedir?

Günlük işlem hacmi, 24 saatlik işlem hacmini gösteren bir incelemeyi kapsar. Son 24 saat içerisinde işlem gören kripto para hakkında bilgi verir. The Sandbox’ın günlük işlem hacmi devamlı olarak değişir.

Piyasanın hareketlilik içerisinde olması, yatırım yapmadan önce kripto para biriminin güncel fiyatına bakılmasını gerektirir. 12 Şubat 2024 CoinGecko verilerine göre en iyi altcoinler arasındaki The Sandbox (SAND) günlük işlem hacmi $68.222.299 olarak belirtilmiştir.

SAND Coin Piyasa Bilgileri, Fiyatı ve Grafikler

Yatırımcılar için kripto para birimlerinin fiyat bilgisi büyük bir önem taşımaktadır. Birçok kripto para birimi gibi The Sandbox (SAND) fiyatı da değişkenlik gösterir.

ERC-20 tabanlı SAND coin’e yatırım yapmadan önce fiyat ve grafikleri doğru bir şekilde analiz etmek gerekir. Anlık fiyatlara bakmak yanıltıcı olmakla birlikte yeterli değildir. Tokenin grafiklerdeki yükseliş ve düşüş trendini detaylı bir şekilde incelemelisiniz.

sand coin grafik

14 Şubat 2024 CoinGecko verilerine göre The Sandbox (SAND) piyasa değeri $1.073.029.228 olarak belirtilir. SAND coin hakkında yapılan yorum analizlerinde grafikler son derece elzemdir.

Tüm zamanların en düşük ve en yüksek seviyelerini detaylı bir şekilde incelemek gerekir. Borsaların kripto para birimlerini analiz etmenize olanak tanıyan arayüzleri mevcuttur.

Analizlerdeki tüm zamanlar 1 günlük, 7 günlük, 1 aylık ve 1 yıllık şeklindedir. 1 günlük zaman analizi yanıltıcı olabilmektedir. Daha doğru sonuçlar için 1 aylık ve 1 yıllık gibi zamanlar tercih edebilirsiniz.

SAND coin tüm zamanların en yüksek değeri 25 Kasım 2021 yılında gerçekleşti. Belirtilen tarihte The Sandbox 8,40 doları gördü. Tüm zamanların en düşük değeri ise 04 Kasım 2020 yılında 0,02898 dolar olarak düşüş yaşadı.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

SAND Coin Hangi Ağda ve Blok Zincirinde Bulunuyor?

The Sandbox (SAND), Ethereum blok zinciri üzerinde ERC-20 tabanlı bir tokendir. SAND, tokenleri Ethereum ağında işlem görmektedir ve Ethereum blok zinciri üzerinde depolanır. 

ERC-20 standartları, Ethereum blok zincirindeki tokenların uyumlu ve etkileşimli bir şekilde çalışmasını sağlayan bir dizi teknik spesifikasyonu içerir. The Sandbox, bu standartlara uyarak Ethereum ekosistemine entegre olmuştur.

Dolaşımda Kaç Adet The Sandbox (SAND) Koini Var?

SAND koin arzı toplamda 3.000.000.000 (3 milyar) adet olarak belirlenmiştir. Dolaşımdaki arz sayısı CoinGecko’nun verilerine göre 2.237.731.926 adettir.

The Sandbox (SAND) tokenının tam olarak seyreltilmiş değeri (FDV), şu anda $1.438.549.295 olarak belirlenmiştir. Bu değer, mevcut dolaşımdaki 3 milyar SAND tokenının istatistiksel bir temsilidir. Bu hesaplama, mevcut piyasa değeri üzerinden yapıldığı için FDV’nin tam olarak gerçekleşmesi birkaç yıl sürebilir. 

SAND tokenları, belirli bir program dahilinde piyasaya sürülmüş olabilir ve tüm tokenlar hemen dolaşımda olmayabilir. Bu durum, projenin planlarına ve tokenların serbest bırakılma programına bağlı olarak değişebilir.

Sand Coin Hakkında 2024 Analizleri

The Sandbox (SAND) 133 milyon dolarlık token kilidini açmıştı. Toplamda 300 milyon adet SAND, piyasaya sürüldü. Böylelikle, metaverse platformu olan The Sandbox, mevcut dolaşımdaki arzının yaklaşık %16’sını kullanıcılarına sundu.

Token kilit açılımları, likiditeyi çözmesi ve açık piyasaya sunulması, kripto para biriminin fiyatta düşüş yaşamasına neden olur. En iyi kripto paralar arasındaki SAND coin hakkında yapılan analizlere göre, en son yapılan kilit açılımından önce fiyat düşüş eğilimindeydi.

Bir sonraki kilit açılımı Şubat 2024 olarak belirlendi. Yaklaşık olarak 90 milyon dolar değerinde 209 milyon token kilidi açılacak. Belirlenen tarihe kadar 205 milyon adet token dondurulacak ve ekibe, şirket rezervlerine ve danışmanlara tahsis edilmesi bekleniyor.

sand coin hakkında

The Sandbox (SAND) piyasa değeri $1.073.029.228 şeklindedir. CoinGecko’da 72. sırada, CoinMarketCap’de ise 62. sırada yer alır. 

2024 yılının SAND coin hakkında yapılan analizlere göre “Satın Al” uyarılarına denk gelmekteyiz. Şubat 2024 için SAND coin fiyat tahmini minimum 0.458633 dolar iken bu fiyat, Aralık 2024’te minimum 0.481565 dolara yükselecek.

Uzmanlar, SAND coin geleceği ile ilgili olumlu analizlere sahip. 2024 yılı için SAND coin ortalama fiyatı 0.459519 dolardır.

Sand Coin En Yüksek Ne Kadarı Gördü?

The Sandbox, tüm zamanların en yüksek değerini (ATH), CoinGecko verilerine göre 25 Kasım 2021 yılında gerçekleştirdi. Kayıtlara geçen tarihte SAND coin fiyatı, 8,40 dolara yükseldi. 2 yıl önce gerçekleşen ATH’den bu makalenin yayınlandığı tarihe kadar SAND, %94.3 değer kaybetti.

Sandbox, en düşük değerini (ATL), 4 Kasım 2020 yılında yaşadı. Bu tarihte token fiyatı 0,02898 dolar oldu. 14 Şubat 2024 verilerine göre ise SAND coin, ATL’den bu yana %1550.9 değer kazandı.

SAND Coin Piyasa Bilgileri

Piyasa değeri, kripto para biriminin hakimiyet ve oluşan popülerliğinin göstergesidir. Her bir kripto para değerini ölçen ve takip eden önemli bir gelişmedir.

Yatırımcılar alım-satım yapmadan önce piyasa değerini kontrol etmelidir. SAND coin piyasa değeri incelemesi ve yorum analizinde bulunmak için tüm zamanların verilerine göz atmak gerekir. Piyasa değeri, tüm kripto para birimlerinde devamlı olarak değişkenlik gösterir.

SAND Coin Piyasa Bilgileri

14 Şubat 2024 CoinGecko verilerine göre The Sandbox (SAND) piyasa değeri, $1.073.029.228’dir. Tamamen seyreltilmiş değerleme (TVL) ise $1.438.549.295 şeklindedir. SAND coin hakkında yapılan detaylı incelemedeki verilere göre, tüm kripto para birimleri arasında SAND coin 72. sıradadır.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

The Sandbox’ı Benzersiz Yapan Şey Nedir?

The Sandbox, dijital dünyaların, blockchain teknolojisi ve NFT’ler aracılığıyla bir araya geldiği yenilikçi bir platformdur.

  • Kullanıcı Merkezli Yaratıcılık: The Sandbox, metaverse dünyasında kullanıcılarına kendi dijital varlıklarını, oyunlarını ve sanal dünyalarını oluşturabilme imkanı sunar. Platformun metaverse konseptindeki benzersiz yaratıcılığı vurgular.
  • Dijital Varlık Ticareti ve NFT’ler: SAND token, NFT (Non-Fungible Token) standardına uygun olarak oluşturulmuş olup, kullanıcılar dijital varlıkları NFT’ler aracılığıyla ticaret edebilirler. Kullanıcıların benzersiz dijital varlıklarını, özellikle oyun içi karakterleri ve arazileri alıp satmalarına olanak tanır.
  • Marka ve İş Birlikleri ile Zenginleştirilmiş Deneyim: The Sandbox, metaverse içinde ünlü markalar ve şirketlerle iş birlikleri yaparak, kullanıcılara tanıdık ve çeşitli içeriklerle etkileşim olanağı sunar. Dolayısıyla, metaverse deneyimini zenginleştirir.
  • Kripto Ekonomik Yapı: SAND token, The Sandbox ekosistemini canlı tutan kripto ekonomik birimdir. Kullanıcılar, dijital varlıklarını alıp satarken SAND token kullanır ve bu tokenlar aracılığıyla ekosistem içinde değer alışverişi yaparlar.
  • Topluluk Katılımı ve Etkileşim: The Sandbox, NFT’lerin ve blockchain teknolojisinin avantajlarından faydalanarak bir topluluk oluşturur. Kullanıcılar, NFT’leri üzerinden birbirleriyle etkileşime geçer ve platformun gelişimine katkı sağlarlar, böylece metaverse deneyimini birlikte şekillendirirler.
  • SAND Coin Fiyat Grafiği Yorumu

Kripto para yatırımcıları için SAND coin fiyat grafiği analizi büyük bir önem taşır. Kripto paraların analizleri için ilgili platformların gelecek tahminlerine bakmak, sonraki süreç için gereklidir.

Fiyat grafik analizi içi basit kullanım sunan arayüzü ile önde gelen kripto platformu CoinGecko verilerini baz aldık. 2024 Şubat verilerine göre SAND coin fiyat grafiğinde kırmızı renk hakimdir. SAND coin hakkında analizlere göre son 1 yılda %28.6 düşüş yaşandığı belirtilmektedir.

Son 30 günlük verilere baktığımızda ise SAND coin %6.2 değer kaybetti. Son 14 günlük veriler, SAND coin için %3.5 değer kazandığını göstermektedir.

14 Şubat 2024 verilerine göre son 7 gün içerisinde SAND coin %10.2 değer kazanmıştır. SAND coin son 24 saatlik verileri %3.1 değer kazandığını göstermektedir.

The Sandbox Fiyat Performansı Denk Tokenlere Kıyasla Nasıl Görünüyor?

Kripto para birimleri arasında kıyaslama yapmak detay gerektirmektedir. Dolayısıyla, kıyaslama zor olduğu kadar önem de arz etmektedir. SourceForge’a göre SAND coin’in birçok alternatifi mevcuttur. Makalemizde birkaç alternatifi ele aldık.

The Sandbox Alternatif Tokenler

  • Venly
  • OpenSea
  • Blockparty
  • Rarible
  • Tokhun
  • Leda

Alternatif 6 projenin 4. sırasında yer alan Rarible ile SAND coin hakkında karşılaştırma yapalım. 

HİZMET The Sandbox Rarible
Sembol: SAND RARI
Toplam Arz: 3 milyar 25 milyon
Dolaşımdaki Arz: 705 milyon 11.578.869 
Güncel CoinGecko Sıralaması: 72 1035
ATH: $8,40 $46,70
ATL: $0,02898 $0,2649 
Desteklenen Platform: Windows, Mac, Linux SaaS / Web 
Hedef Kitle: Kendi NFT’lerini oluşturmak, donatmak ve canlandırmak için bir çözüm arayan sanatçılar ve bireyler Blockchain ile güvence altına alınan dijital öğeler oluşturmak, satmak veya toplamak için içerik oluşturucu merkezli bir NFT pazarıyla ilgilenen herkes
Müşteri Hizmetleri Desteği: Online Destek                                                 

Online Destek 

API: Yok Var
Eğitim: Dokümantasyon Dokümantasyon

Canlı Eğitim

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

The Sandbox Haberleri ve Anlaşmaları

Şubat ayında Avalanche, Aptos, The Sandbox, Optimism ve Sui gibi kripto projeleri, milyonlarca dolar değerindeki dijital varlıkları piyasaya sürülecek. Bu projeler, dijital varlık sahiplerinin belirli bir süre boyunca varlıklarını kilitli tutmalarını sağlayan “vesting” sürecini uygulayarak, tokenlarını hızla elden çıkarmalarını önlemeyi ve uzun vadeli bağlılığı teşvik etmeyi amaçlamaktadır. 

Şubat ayında toplamda 900 milyon dolar değerinde token piyasaya sürüldü. Avalanche, Aptos, The Sandbox, Optimism ve Sui projeleri, kilit açılımlarıyla birlikte belirli tarihlerde tokenlarını piyasaya sürecekler. Token Unlocks verilerine göre, Avalanche, en büyük kilit açılımını gerçekleştirecek ve 22 Şubat’ta 9.5 milyon tokenın kilidini açması bekleniyor. 

The Sandbox Haberleri ve Anlaşmaları

Aptos, 11 Şubat’ta 24.8 milyon dolar değerinde tokenını piyasaya sürdü. The Sandbox, 14 Şubat’ta 209 milyon dolar değerinde tokenın kilidini açtı. Optimism, 29 Şubat’ta 70 milyon dolar değerinde token dağıtımı yapacak. Sui ise topluluk erişim programı için 53 milyon dolarlık tokenını kilidini açacak. Bu token kilit açılımlarının, fiyatlar üzerinde olumsuz bir etki yapabileceği biliniyor.

Analistlerin SAND Coin Geleceği 2025, 2026, 2030 Fiyat Tahminleri Ve The Sandbox Yorumları SAND Calculator

Oyuncular için metaverse sunan ve NFT’ler sayesinde etkileşimleri artıran The Sandbox, dikkat çeken öncü kripto para birimleri arasındadır. SAND coin hakkında yorumlar, yatırımcılar için önemlidir.

Changelly verilerine göre satın alınabilecek en iyi kriptolar listesinde yer alan SAND coin geleceğini detayları ile ele aldık. Araştırmalar arasında 2025, 2026 ve 2030 fiyat tahminleri bulunmaktadır. Yıllarına göre sırası ile analiz ve yorumları inceleyelim.

SAND coin hakkında 2025 fiyat tahminleri

Geçmiş yıllardaki performansını baz alan uzmanlar, SAND coin 2025 fiyat tahmini minimum 0.481565 dolar olarak belirtmektedir. SAND coin fiyatı 2025 yılında maksimum 1.11 olacağını tahmin edilmektedir.

Ocak 2025 yılı için SAND coin fiyat beklentisi minimum 0.6265 dolardır. Ocak ayı SAND coin maksimum fiyat beklentisi ise 0.7049 dolardır. 2025 sene sonu Aralık ayı için minimum fiyat 0.9597 dolar iken Aralık ayı maksimum fiyat 1.11 dolar seviyelerine ulaşması beklenmektedir.

SAND coin geleceği ve 2026 fiyat tahmini

Kripto yatırımcıları için 2026 yılı sonunda fiyat tahminleri merak konusudur. The Sandbox fiyatı 2026 yılında tekli rakamlara geçerek daha net fiyatları takip etmesi bekleniyor.

The Sandbox 2026 Ocak ayında minimum 0.9365 dolar, maksimum 1.06 dolar seviyelerinde olacağı tahmin edilmektedir.

sand coin fiyat tahmini

2026 Aralık ayında SAND coin fiyat beklentisi minimum 1.40 dolar, Aralık ayı maksimum fiyat beklentisi ise 1.68 dolar olacağı öngörülmektedir.

The Sandbox (SAND) coin fiyat tahmin analizlerine göre, 2026 yılı içinde SAND coin fiyat ortalaması 1.45 dolar seviyelerinde geçmesi beklenmektedir. Ayrıca SAND coin fiyatı 2026 yılı içinde maksimum 1.68 seviyelerine ulaşabilir.

SAND coin geleceği ve 2030 fiyat tahmini

The Sandbox 2030 fiyat tahminleri ve teknik analizlerine göre yatırımcıları sevindirecek haberleri mevcut. 2030 yılı kripto para birimlerine yatırım yapmak ve yüksek getiri sağlayacağından emin olmak için uzak bir zaman dilimidir. Kripto paralarda yaşanan devamlı değişkenlik, uzun vadeli tahminlerin sonuçlarını fazlasıyla etkiler.

SAND coin hakkında yapılan detaylı incelemeye ve uzmanlara göre SAND coin, 2030 yılında oldukça etki yaratacak gibi duruyor. 2030 Ocak ayında minimum fiyatı 4,47 dolar olması beklenen SAND coin’in Ocak ayında maksimum fiyat beklentisi 5,03 dolar olacağı tahmin edilmektedir.

Aralık 2030 SAND coin fiyat tahminleri minimum 6,67 dolar, maksimum da ise 7.97 dolar olarak yorumlanır.

The Sandbox 2030 fiyat tahminleri ve teknik analizlerine göre, 2030 yılında SAND coin ortalama 6,90 dolar seviyelerinde geçmesi bekleniyor.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Binance SAND Coin Fiyat Tahmini 2024-2030

The Sandbox (SAND) coin satın almak için en güvenilir borsalar arasında yer alan Binance’in fiyat tahmin tablosuna bakalım. Uzmanların yorumları ve teknik analizlere göre belirlenen fiyat tahmin tablosu tamamen yoruma dayalıdır ve kesinlik içermez.

En doğru sonuçlar için SAND coin’in güncel haberlerini takip etmelisiniz. Tabloya göre 2030 yılına kadar SAND coin fiyatı %55’in üzerinde artması beklenmektedir. 

Yıl Fiyat
2024 $ 0.458633
2025 $ 0.720972
2026 $ 1.133368
2027 $ 1.781654
2030 $ 6.921193

SAND Coin Hangi Borsalarda Var?

The Sandbox, merkezi bulunan kripto para borsalarında işlem görmektedir. SAND coin almak için en popüler kripto para borsası Bitunix borsasıdır. Aşağıdaki listede SAND coin’in yayınlandığı birçok borsalardan sadece 5 kripto para borsası bulunmaktadır.

SAND Coin Yayınlandığı Borsalar

  • Bitunix
  • Binance
  • HitBTC
  • MEXC
  • DigiFinex

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

SAND Cüzdanı Nasıl Seçilir?

SAND coin hakkında yapılan detaylı incelemeye göre cüzdan seçerken dikkate almanız gereken bazı önemli faktörler vardır. Aşağıda, cüzdan seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini sırayla anlattık.

Cüzdan Türleri

Donanım cüzdanlar, daha yüksek güvenlik sağlar. Özel anahtarlar offline olarak saklanır. Özellikle büyük miktarlarda kripto paraları depolamak için tercih edilebilir.

Yazılım cüzdanlar mobil, masaüstü ve çevrimiçi olarak kullanılabilen yazılım tabanlı cüzdanlardır. Kullanım kolaylığı sağlar, ancak güvenlik açısından dikkatli seçilmelidir.

Güvenlik

Güvenlik, cüzdan seçiminde en önemli faktördür. Donanım cüzdanlar genellikle daha güvenli kabul edilir, ancak yazılım cüzdanları arasında da güvenilir seçenekler vardır. Two-Factor Authentication (2FA) gibi güvenlik özelliklerini destekleyen bir cüzdan seçmek önemlidir.

Kullanım Kolaylığı

Cüzdanın kullanıcı dostu bir arayüze sahip olması önemlidir. Kullanım kolaylığı, cüzdanı günlük işlemler için uygun hale getirir.

Desteklenen Varlıklar

The Sandbox cüzdanınızın, projenin desteklediği tokenları ve varlıkları yönetebilmesi önemlidir.

Topluluk ve İncelemeler

Diğer kullanıcıların ve topluluk üyelerinin cüzdan hakkındaki geri bildirimlerini kontrol edin. İncelemeler, cüzdanın güvenilirliği ve performansı hakkında bilgi sağlayabilir.

Yedekleme ve Geri Yükleme

Cüzdanınızın yedekleme ve geri yükleme özelliklerini anlamak ve kullanmak önemlidir. Böylece önemli bilgilerinizi kaybetmezsiniz.

The Sandbox cüzdanı seçerken bu faktörleri göz önünde bulundurmak, güvenli ve kullanışlı bir cüzdan seçmenize yardımcı olacaktır.

SAND Coin Nereden ve Nasıl Alınır?

Detaylı bir metaverse evreni sunan ve blok zinciri odaklı SAND Coin, pek çok borsada listelenir. SAND coin satın almak için başvurabileceğiniz en güvenilir ve popüler borsalar Binance ve OKX borsalarıdır.

SAND coin fiyat tahmini yorumları ve teknik analizlerine yer verdiğimiz yazımızın bu bölümünde, Binance ve OKX borsası ile Sandbox satın almayı adım adım anlatacağız. 

1. Binance Borsasında SAND Coin Satın Alma

Kripto para borsaları arasında basit arayüzü ve hızlı işlemleri ile bilinen Binance ile SAND coin satın almak için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekir. Adım adım Sandbox satın alma rehberi ile işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

binance ile sand coin satın al

  • Adım 1: Binance Hesabı Açın
    Binance borsasında hesap oluşturmak için gerekli tüm kişisel ve iletişim bilgilerini doldurun. Cep telefonu numaranızı doğrulamadan önce kullanıcı adı ve yüksek güvenlikli bir şifre belirleyin.
  • 🔎 Adım 2: KYC Doğrulama
    Binance borsasında SAND alım satımı yapmak için kişisel bilgilerinizi doğrulamanız (KYC) gerekir. KYC doğrulama yönergesini takip ederek profilinizi doğrulayın. Doğrulama işlemi yapmadan alım satım yapmanız mümkün değildir.
  • 💳 Adım 3: Para Yatırın
    SAND coin satın almak için Binance borsasında bir bakiyeniz olmalıdır. Kullanıcı kontrol panelinde “Para Yatır” butonuna basın. Borsanın desteklediği ödeme seçeneklerinden birini seçin, yatıracağınız nakit miktarını belirtin ve transferi tamamlayın.
  • 🛒 Adım 4: SAND Coin Ara ve Satın Al
    Kullanıcı panosundaki “Keşfet” bölümünden SAND sembolü ile arama yapın. Satın almak istediğiniz Sandbox coin miktarını ilgili alana yazın. İşlemi tamamlamak için “Alım Yap” / “Satın Al” butonuna tıklayın.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

2. OKX Borsasında SAND Satın Alma

100’den fazla ülkede kullanıcı olan ve sevilen OKX borsası, güvenilir bir kripto para borsasıdır. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan OKX’te SAND coin satın almak için aşağıdaki adımları takip edin.

okx ile sand coin satın al

  • Adım 1: OKX Hesabı Açın
    OKX borsasında hesap oluşturmak için gerekli kişisel ve iletişim bilgilerini girin. Telefon numaranızı, e-posta adresinizi ve hesap şifresini yazın. Bilgileri doldurduktan sonra “Kayıt Ol” butonuna basın ve e-posta ile gelen kodu onaylayın. 
  • 🔎 Adım 2: KYC Doğrulama
    OKX borsasında SAND coin alım satımı yapmak için kişisel bilgilerinizi doğrulamanız (KYC) gerekir. KYC doğrulama yönergesini takip ederek hesabınızı doğrulayın. KYC doğrulaması için tam adınız, ülkeniz, doğum tarihiniz ve kimlik numaranız gereklidir. Doğrulama adımı işlemlere devam etmek için gereklidir.
  • 💳 Adım 3: Para Yatırın
    Sandbox coin satın almak için OKX borsasında bir bakiyeniz olmalıdır. Kullanıcı kontrol panelinde para yatırma alanına gelin. Borsanın desteklediği ödeme seçeneklerinden birini seçin, yatıracağınız nakit miktarını belirtin ve para transferini tamamlayın.
  • 🛒 Adım 4: ANKR Coin Ara ve Satın Al
    Kullanıcı panosundan SAND sembolü ile arama yapın. Satın almak istediğiniz Sandbox coin miktarını ilgili bölüme yazın. İşlemi tamamlamak için “Alım Yap” / “Satın Al” butonuna tıklayın.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Sonuç

Detaylı bir şekilde kripto para birimi olan SAND coin hakkında yorum ve teknik analizleri yaptık. Kapsamlı ve derin araştırmalara dayanan rehberimiz ile SAND coin geleceği hakkında fiyat tahminlerinde bulunduk. Yatırımcıların merak ettikleri konuları dikkatli bir şekilde yanıtlamaya çalıştık.

SAND coin, Binance ve OKX gibi popüler ve güvenilir kripto para borsalarında yayınlanmaktadır. Uzun vadeli yatırımlarda detaylı ve derin bir araştırma gereklidir. Yıllar uzaklaştıkça fiyat tahminleri de etkilenir ve doğru sonuçlar vermeyebilir. 

Sandbox coin fiyatı düşük seviyelerde olsa da gelecek vadeden bir proje olarak görülür. SAND coin özellikleri ve ilgili ekip sayesinde avantajları artan bir projedir. Uzun vadeli yatırımlar ve pasif gelir kaynağı olarak uygun olabilir.

Sık Sorulan Sorular

Sand Coin amacı nedir?

Sandbox Coin hangi ülkenin?

Sandbox arzı sınırlı mı?