Açık kaynak teknolojileri, Web3 ve NFT’leri kullanarak herkesin kendi yaratıcılığından para kazanmasını ve topluluklarını büyütüp onlarla etkileşim kurmasını sağlayan Galaxis plaftormu NFT alanında yeni bir hamle yaptı.

Dijital gelişim platformu Galaxis, kısa süre önce yeni bir değiştirilemez token (NFT) platformunun lansmanını duyurdu. Bu platform, teknik olmayan kullanıcıların sorunsuz bir şekilde dinamik hizmet odaklı NFT’ler tasarlamasını, oluşturmasını ve topluluklarını token geçişli güvenli bir ortamda yönetmesini mümkün kılıyor.

Galaxis’in uçtan uca, açık kaynaklı, sıfır platform ücreti çözümü, herkesin kitlesini büyütmesine, etkileşim kurmasına ve para kazanmasına olanak tanıyan, esasen sınırsız bir merkeziyetsiz topluluk araçları paketi sağlıyor.

Galaxis, 28 Kasım tarihli basın açıklamasında NFT’ler oluşturmak ve merkeziyetsiz toplulukları yönetmek için NFT araç setini piyasaya sürdüğünü doğruladı. Yalnızca davetiye ile erişilebilen bu yeni son teknoloji, kullanıcıların yeni NFT’ler tasarlamasına ve geliştirmesine olanak tanıyacak.

Galaxis NFT Araç Setine Genel Bakış

Galaxis NFT araç seti, içerik oluşturucular ile içinde çalıştıkları topluluklar arasında var olan ilişkiyi dönüştürmek ve geliştirmek için tasarlanmış bir protokol. Yeni araç seti sayesinde NFT’ye yeni kullanım özellikleri, sahiplik avantajları ve etkileşimli iletişim fırsatları veriliyor.

Hiçbir ücret talep etmeyen ve kapsamlı bir merkeziyetsiz topluluk araçları paketi sunan bir platform olan Galaxis NFT araç setinin yardımıyla herkes; kitlesini büyütme, etkileşim kurma ve para kazanma olanağına sahip olacak.

Galaxis’in kurucusu Andras Kristof, yeni araçla ilgili yorum yaparken, “İnsanların bu platformu kullanarak oluşturdukları muhteşem toplulukları görmek için sabırsızlanıyoruz. Bunun yanı sıra NFT’leri bu topluluklarla etkileşim kurmak için kullanmaya karar verdikleri yaratıcı yaklaşımları da merak ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Galaxis’in Önceki NFT Projeleri

Galaxis daha önce Val Kilmer, Mike Tyson ve Steve Aoki gibi önemli ünlülerle başarılı projeler gerçekleştirmek için yeni NFT oluşturma işlevini kullanmıştı. Galaxis’in kurucusu konuyla ilgili ayrıca, “Şimdiden birkaç önemli ünlünün platformu başarıyla kullandığını gördük ve proje ivme kazanmaya devam ettikçe daha fazlasının geleceğini tahmin ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Kristof’a göre yeni araç seti; eğlence dünyası, sporcular, ünlüler, hayranlar, sanat yaratıcıları, müzeler, koleksiyonerler, patronlar, start-up’lar ve onlara katkıda bulunanlar, toplumsal davalar ile destekçiler arasında pek çok fırsat yaratacak.

Galaxis, NFT’lerin oluşturulması için platformunun yeteneklerini geliştirmek amacıyla Chainlink, Crossmint, Polygon ve Ethereum Name Service (ENS) dahil olmak üzere diğer birçok tanınmış blok zinciri protokollerini de bünyesine kattığını duyurdu.

Bu arada sınırlı sayıdaki proje, yalnızca davetiye ile katılınabilen beta programında yeni NFT araç setine erişebilecek. Galaxis tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni NFT araç setinin beta sürümünün lansmanının 1 Aralık 2022 tarihinde yapılması planlanıyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

Dash 2 Trade - Ön Satış Sona Erdi, Şimdi Borsalarda!

Puanımız

dash2trade-site
  • Ön Satış Sona Erdi - Borsalarda Listelendi!
  • Cointelegraph'ta Çıktı
  • Solidproof ve CoinSniper Onaylı
  • 70,000+ Alım-Satım Topluluğu
  • Bitmart, Changelly, Gate.io, LBank CEX Listelemesi
dash2trade-site
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.