en iyi uniswap coinleri

En iyi Uniswap coinleri, merkezi borsalarda listelenmeden önce popüler merkeziyetsiz borsalarda listelenir. Bu coinleri merkezi borsalarda listelenmeden önce keşfetmek yüksek kazanç getirebilir.

Uniswap, Ethereum blockchain üzerinde çalışan ve merkeziyetsiz finans (DeFi) ekosisteminin önde gelen borsalarından biridir. Kullanıcıların aracısız olarak kripto para takas etmelerine olanak tanır.

Uniswap, likidite havuzları sayesinde otomatikleştirilmiş işlemler gerçekleştirir. Bu yapı, işlemlerin hızlı ve güvenli bir şekilde yapılmasını sağlar. 

Uniswap’ın yeni sürümü V3, likidite verimliliğini artırarak kullanıcıların iyi fiyatlarla işlem yapmalarına imkan tanımaktadır.

Bu yazımızda, sizler için en iyi Uniswap coinleri listesini inceleyip analizini yapacağız. Yüksek potansiyeli olan bu projelere erkenden erişim sağlayabilirsiniz. Hadi öyleyse yazımıza geçelim.

En İyi Uniswap Coinleri – Özet Listesi

Sizler için bu bölümde, analizini yapacağımız projelere kısaca bir bakış sunacağız.

  1. Pepe Unchained — Çift staking ödülleri için ve %443’e varan getiri sunan proje
  2. The Meme Games – En popüler kripto meme coin karakterlerine sahip kripto para
  3. WienerAI — Uniswap’ta listelenmesi beklenen yapay zeka yükseltilebilir meme coini
  4. PlayDoge — Evcil hayvanlarla etkileşim kurarak ve oyunda başarılı olarak kripto para kazanabileceğiniz coin
  5. Shiba Shootout — Yönetişim kararlarına katılım sunan Shiba temalı proje
  6. Base Dawgz — Uniswap’ta başlatılacak yenilikçi blok zincir macerası
  7. 99Bitcoins — Kullanıcıları $99BTC ile ödüllendiren öğren kazan platformu ön satışta
  8. Sponge V2 — Yüksek staking ödülleri ve P2E oyunu birleştiren popüler meme coin
  9. Wrapped Ethereum — Uniswap’ta en yaygın kullanılan Ethereum standartlı token
  10. Uniswap — Uniswap ekosisteminin yerel tokeni

En İyi Uniswap Coinleri – Detaylı Analiz

Uniswap, kullanıcıların merkeziyetsiz finans (DeFi) ekosisteminde verimli ve güvenli işlem yapmalarına olanak tanır.

Borsa, likidite havuzları aracılığıyla kullanıcıların coinleri alıp satmalarını sağlar. Likidite sağlayıcıları, havuzlara fon ekleyerek işlem ücretlerinden kazanç elde eder.

Uniswap coinleri, Ethereum blockchain üzerinde çalışır ve ERC-20 token standardına uygundur. Uniswap’ın açık kaynak kodlu yapısı, herkesin kodu incelemesine ve doğrulamasına imkan tanımaktadır. Bu coinlerin detaylı analizlerine geçebiliriz.

1. Pepe Unchained — Layer 2 Çözümüyle Meme Coinlerinin Yeni Yüzü

Satın alınabilecek en iyi Uniswap coinleri arıyorsanız, Pepe Unchained listenizde almalıdır. Meme coin, Pepe the Frog’dan esinlenerek, meme coinlerin genel algısını kırmak istemektedir.

Pepe Unchained, daha hızlı ve daha ucuz işlemler sağlamak için Layer 2 çözümünü kullanır. Erken yatırımcılar, yıllık yüzde getirisi (APY) %21,110 olan staking ödüllerini ikiye katlayabilirler.

pepe unchained - en iyi uniswap coinleri

Projenin yerel tokenı $PEPU, tüm ekosistemini güçlendirir. Maksimum arzı sekiz milyar olup, bunun %20’si ön satışa, %30’u staking’e ve %10’u likiditeye tahsis edilecektir. 

Benzer şekilde, geliştiriciler Layer 2 zincirlerinin oluşturulmasına %10 tahsis edecekler. Bu da Ethereum’dan 100 kat daha hızlı olacağı anlamına gelir. Yatırımcılar, işlemlerini görmek için özel bir blok gezgini kullanabilecekler.

Proje, ön satıştan bu yana 2.1 milyon doların üzerinde fon toplamıştır. $PEPU, Uniswap ve diğer önemli DEX’lerde listelendikten sonra, fiyatı $0.016 ile $0.0256 arasında değişebilir. Sorularınız için Telegram kanalına göz atınız.

Token Adı Pepe Unchained ($PEPU)
Blok Zinciri Ethereum Layer 2
Maksimum Arz 8 milyar
Ön Satışa Ayrılan %20

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

2. The Meme Games ($MGMES) – Olimpiyat Ruhunu Blok Zinciriyle Buluşturan Kripto Projesi

The Meme Games, küresel bir etkinliğe katılmanın heyecanını, topluluğu ve rekabeti kutlayan yeni  meme coindir. Katılımcılar, Pepe, Doge, Brett, DogWifHat veya Turbo gibi beş popüler meme karakterinden birini seçebilirler.

İstediğiniz kadar oynayabilir ve ilk satın alma işleminizde %25 bonus alabilirsiniz. Tokenin fiyatı 0.009$’dır. Katılımcılar kredi kartları, ETH, BNB ve USDT kullanarak satın alabilirler. 

mgmes - en iyi uniswap coinleri

Proje şimdiye kadar 144,264 dolar topladı. Yol haritası üç aşamadan oluşur ve üçüncü aşama DEX borsalarında listelenmesi planlanmaktadır. Bu nedenle, satın alınabilecek en iyi Uniswap coinleri listesinde yer alabilir.

Staking ödülleri ETH blok başına 71.53 token dağıtılır. Toplam token arzı 2,024,000,000 olup, bunun %10’u staking için ayrılmıştır.

Token Adı The Meme Games ($MGMES)
Blok Zinciri Ethereum (ERC-20)
Maksimum Arz 2.024 milyar
Ön Satışa Ayrılan %20

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

3. WienerAI — En İyi Uniswap Coinleri Listesinde Yapay Zekaya Entegre Edilen Proje

WienerAI, Ethereum blok zincirinde oluşturulan bir meme coin projesidir. WAI, yapay zeka ve meme coin olmak üzere iki popüler alanı birleştiriyor.

$WAI, hype ve FOMO üzerine kurulu oyuncu bir köpek tabanlı meme coinidir. Amacı, en güçlü AI ticaret botunu yaratarak DOGE alanına hakim olmaktır.

wiener ai

MEV botu, kullanıcılarının DEX’lerdeki fiyat dalgalanmalarından kar etmelerini sağlayacak. Bu proje ayrıca yıllık %523 getiri sağlayan cömert staking ödülleri sunar. Proje, kripto piyasasında en iyi yapay zeka coinleri arasına girme potansiyeline sahiptir.

$WAI, 69 milyar token ile sınırlıdır ve bunun %30’u ön satışa, %10’u DEX/CEX likiditesine ayrılacaktır. Erken yatırımcılar, $WAI tokenlarını $0.000724 fiyatından satın alabilirler. Fiyat ilerleyen aşamalarda artacak şekilde planlanmıştır.

Token, büyük ölçüde yükseltilebilir doğası sayesinde ön satıştan bu yana 7 milyon doların üzerinde fon toplamıştır. WienerAI ticaret botu yıl sonunda kadar faaliyete geçtiğinde, Uniswap listemesi yapılacaktır.

Proje ile ilgili aklınıza takılan sorularınız ve güncel haberler için Telegram ve X hesaplarını takibe alabilirsiniz.

Token Adı Wiener AI
Blok Zinciri Ethereum (ERC-20)
Maksimum Arz 69 milyar
Ön Satışa Ayrılan %30

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

4. PlayDoge — Tamagotchi Konseptiyle Meme Coin Dünyasına Giriş Yapan Doge Kriptosu

PlayDoge, mobil cihazlarda oynanabilen, “oyna-kazan” (P2E) konseptine dayalı bir oyun olarak tasarlanmıştır. Bu oyun, ikonik Doge memeni sanal bir evcil hayvan olarak canlandırıyor. Ayrıca oyunculara Tamagotchi tarzı bir deneyim sunuyor. 

Kullanıcılar, PlayDoge adlı sanal evcil hayvanlarına bakım yaparak kripto para kazanabilirler PlayDoge, bu konsepti blockchain teknolojisiyle güncellemektedir.

play doge - en iyi uniswap coinleri

Oyuncular, Doge’yi mutlu ve sağlıklı tutmak zorundadırlar. Aksi takdirde köpek kaçar veya ölür, bu da oyunu sıfırlanmasına sebep olmaktadır. 

$PLAY, oyun ekonomisinin merkezindedir. Coin, işlemler ve staking için kullanılır. Sağlıklı tutarak ve mini oyunları tamamlayarak $PLAY tokenlerini ödül olarak alabilirsiniz.

Devam eden ön satıştan sonra, PlayDoge Google ve Apple mağazalarında yayınlanacaktır. $PLAY tokenı Uniswap’ta listelenebilir. PlayDoge, ön satış aşamasında büyük ilgi görmüştür ve kısa sürede $5 milyon fon toplamıştır. 

Gelecekte daha fazla merkeziyetsiz borsa (DEX) ve merkezi borsa (CEX) listelemeleri planlanmaktadır. Ayrıca, en iyi kripto airdropları ve mini oyunların tam sürümleri de gelecekteki planlar arasında yer almaktadır.

Token Adı PlayDoge ($PLAY)
Blok Zinciri Binance Smart Chain
Staking Ödülleri %2,719 APY
Ön Satışa Ayrılan %50 (4.7 milyar)

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

5. Shiba Shootout – Kovboy Shiba Köpeği İle Oyun Sunan Ön Satış Coini

Shiba Shootout, kullanıcıların ‘Shiba Showdown’ efsanesiyle dolu dijital bir sınırı keşfetmelerine olanak tanımaktadır. Yüksek ödüllü savaş, zeka, yaratıcılık ve biraz da kovboy cazibesiyle düellolar sunmaktadır.

Proje, Token Governance Roundups, Lucky Lasso Lottery ve referans bonus programı gibi birçok ilginç özellik sunar.

Shiba Shootout’un yol haritası üç aşamadan oluşur. Bu aşamalar, tokenin en iyi kripto borsalarda listelenmesi ve topluluk büyüme hedefleri gibi kilometre taşlarını içermektedir. Bu nedenle, en iyi Uniswap coinleri arasında yer alma potansiyeline sahiptir.

shibashootout

Projenin toplam token arzı 2.2 milyardır. Ön satış, staking, fonlama, pazarlama, likidite ve rootin Shooter ile dengelenmiş token tahsisi bulunmaktadır.

Tokenin kullanımları arasında yönetişim kararlarına katılım, staking ve piyango ve diğer ödül mekanizmalarına katılım bulunmaktadır.

Erken yatırımcılar ön satışa katılarak fiyat avantajından yararlanabilirler. Daha fazla sorularınız için Telegram veya Twitter sosyal medya hesaplarına katılabilirsiniz.

Token Adı Shiba Shootout ($SHIBASHOOT)
Blok Zinciri Ethereum (ERC-20)
Maksimum Arz 2.2 milyar
Ön Satışa Ayrılan %35 (770 milyon)

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

6. Base Dawgz – En İyi Uniswap Coinleri Listesinde Base Ağında Oluşturulan Kripto Projesi

Base Dawgz ($DAWGZ), Base Dawgz, Coinbase tarafından desteklenen Base ağında yer alan meme coindir. DAWGZ, çok zincirli (cross-chain) yapısıyla Ethereum, Solana, BNB Chain ve Avalanche gibi popüler blok zincirlerinde çalışabilir​

Base Dawgz, Shiba Inu’nun kültürel fenomeni ve ekstrem spor ruhundan ilham almaktadır. Shiba Inu’ya ek olarak, Base-jumping giysileri ve gözlük takan diğer karakterler de içerir.

base dawgz

Base Dawgz’ın toplam arzı 20 milyar $DAWGZ token ile sınırlıdır. Yatırımcılar, tokeni AVAX, SOL, MATIC, BSC ve ETH üzerinde saklayabilir, ticaret yapabilir ve talep edebilir. 

Portal Bridge ve Wormhole gibi en son teknolojileri ile blockchainler arasında sorunsuz işlemler ve etkileşimler sağlar.

Kullanıcılar, Base Dawgz hakkında içerik oluşturup paylaşarak Be Social for Airdrop kampanyasına katılabilirler. Bunun yanında gerçek tokenlerle takas edebilecekleri puanlar kazanabilirler.  Base Dawgz’ın akıllı sözleşmesi Coinsult tarafından denetlenmiştir.

Token Adı Base Dawgz ($DAWGZ)
Blok Zinciri Base (çok zincirli: Ethereum, Solana, BSC, Avalanche)
Maksimum Arz 8.453 milyar
Ön Satışa Ayrılan %20 (1.69 milyar)

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

7. 99Bitcoins — Learn To Earn Modeliyle Kripto Kazandıran Eğitim Projesi

99Bitcoins, kullanıcılarını öğren-kazan sistemi aracılığıyla $99BTC tokenleri ile ödüllendiren bir eğitim platformudur. Üyeler, interaktif kripto ile ilgili kurslara katılarak ödüller alabilirler.

Proje, yıllık yüzde getirisi (APY) %1,359 staking ödülleri sunduğu için erken yatırımcılar için de karlıdır. Ayrıca, erken alıcılar $99k BTC airdropuna katılabilecekler.

99bitcoins - en iyi uniswap coinleri

99Bitcoins’in iddialı bir yol haritası vardır, bu sebeple toplamda 2.3 milyon doların üzerinde fon toplamıştır. Geliştiricileri, platformun tam sürümünü yayınlamayı ve token standardını ERC-20’den BRC-20’ye değiştirmeyi planlıyorlar.

99Bitcoins, kullanıcılarının eğitimlerini gamification (oyunlaştırma) yöntemiyle daha eğlenceli hale getirmektedir. Platform, interaktif öğrenme modülleri, quizler ve eğitim materyalleri sunarak kullanıcıların bilgi seviyelerini artırmalarını sağlar.

Entegrasyon sayesinde token sahipleri, BTC’nin ağ popülaritesinden kar elde etmelerini sağlayacaktır. Bu nedenle $99BTC token uzun vadeli yatırımcılar için en iyi Uniswap coinleri içerisinde yer alabilir.

$99BTC tokeni, bu yılın üçüncü çeyreğinde Uniswap ve diğer DEX’lerde listelenmesi planlanıyor. Tokenin maksimum arzı 99 milyardır ve bunun %10.50’si ön satış için ayrılmıştır. 

Token Adı 99Bitcoins ($99BTC)
Blok Zinciri Ethereum (ERC-20), gelecekte BRC-20
Maksimum Arz 99 milyar
Ön Satışa Ayrılan %10.50 (10.39 milyar)

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

8. Sponge V2 — Ölçeklenebilirlik ile Güncelleştirilmiş Yeni Sponge Meme Coini

Sponge V2, Sponge Bob meme coini Sponge V1’in yeni versiyonudur. Sponge V1, 2023’ün en popüler meme coinlerinden biriydi. Bu token, listelendikten sonra fiyatı 100 kat artış kaydetti. Sponge V2, $100M pazar değerine ulaşarak bu başarıyı tekrarlamayı amaçlıyor.

Platform stake-to-bridge modelini kullanmaktadır. Erken yatırımcılar V1 tokenlerini V2 staking havuzlarına kilitleyerek Sponge V2 alabilecekler. Tüm V1 tokenleri stake edildikten sonra, yerlerini V2 coinleri alacaktır.

sponge meme coin

Sponge V2, erken yatırımcılar için staking sistemi nedeniyle çok karlıdır. Tokenler Ethereum ve Polygon üzerinde stake edilebilir. Yıllık ödül oranı ilk blok zinciri üzerinde %163, ikincisinde ise %335’tir.

Yatırımcılar, Sponge Racer adlı P2E oyununu oynayarak ek Sponge V2 tokenleri kazanabilecekler. Tokenin toplam arzı 150 milyar olup, bunun %49.09’u staking ödüllerine ayrılacaktır. 

Tüm Sponge V1 stake edildikten sonra, Sponge V2 tokeni Uniswap’ta listelenecektir. En İyi Uniswap Coinleri arıyorsanız bu proje tam size göre olabilir.

Token Adı Sponge V2 ($SPONGEV2)
Blok Zinciri Ethereum (ERC-20)
Maksimum Arz 150 milyar
Ön Satışa Ayrılan %51’den fazlası

10. Wrapped Ethereum — En İyi Uniswap Coinleri ve Likidite İçin Kullanılan ETH Endeksli Coin

Uniswap’ta yeni olanlar, borsada listelenen coinlerin büyük çoğunluğunun Wrapped Ethereum (WETH) ile eşleştirildiğini bilmelidir. En iyi Uniswap coinleri satın almak isteyenler uygun sayıda WETH tokeni elinde bulundurmalıdır.

Wrapped token WETH, yatırımcıların ETH tutmadan Ethereum elinde bulundurmalarını sağlar. Temel akıllı sözleşme ve algoritma, WETH ve ETH’nin değerlerinin çok yakın olmasını sağlayacaktır.

Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş birçok merkeziyetsiz borsa ve uygulama WETH’i tercih eder. Aynı şekilde Uniswap borsası da WETH’yi tercih etmektedir.

weth

Uniswap, kullanıcıların herhangi bir ERC-20 tokenini alım satımını sağlar. Böylece geleneksel emir defterlerini kullanan merkezi borsa kullanmadan takas etmelerini sağlar.

Tokeni satın almak için en iyi merkeziyetsiz cüzdanlardan birine ihtiyacınız olacaktır. Fon transferi yaptıktan sonra dexlere bağlanıp satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Wrapped Ethereum elde etmenin en kolay yolu, Ethereum satın almak ve ardından Uniswap’ta iki tokenı takas etmektir. Böylece, Uniswap piyasalarının büyük çoğunluğuna, including lending ve yield hizmetlerine erişim sağlarsınız.

11. Uniswap Token (UNI) – Merkeziyetsiz Borsanın Popüler Yerel Tokeni

Uniswap, merkeziyetsiz finans (DeFi) alanında önde gelen platformlardan biridir. Yönetişim tokeni olan UNI, ekosisteminde önemli bir rol oynar. 

Uniswap’ın UNI tokeni, toplamda 1 milyar adetle sınırlıdır. Bu tokenler, lansmandan itibaren dört yıllık bir süre boyunca dağıtılmaktadır. 

Başlangıçtaki dört yıllık dağıtım süresinin ardından, Uniswap’ın yıllık %2 oranında sürekli bir enflasyon oranı bulunmaktadır. Bu, ağ katılımını sürdürmek ve topluluğun sürekli katılımını teşvik etmek için yapılmaktadır​.

uni - en iyi uniswap coinleri

UNI tokenleri, Uniswap protokolü ile ilgili karar alma süreçlerine katılmak için kullanılır. Ayrıca, Uniswap platformunda likidite sağlayıcılarını teşvik etmek için tahsis edilmiştir. Kullanıcılar, çeşitli likidite havuzlarına tokenlerini yatırarak UNI kazanabilirler. 

UNI, çeşitli kripto para borsalarında ticaret veya takas için kullanılabilir. Uniswap, kullanıcıların ERC-20 tokenlerini aracı olmadan kolayca takas etmelerini sağlar ve otomatik piyasa yapıcı (AMM) protokolünü kullanmaktadır.

Projenin önemli bir kısmı, topluluk tarafından yürütülen girişimler, hibeler ve stratejik ortaklıklar için ayrılmıştır. UNI tokenlerini elinde bulunduran kullanıcılar, ekosistemin yönünü şekillendirmede de aktif bir rol oynamaktadır.

En İyi Uniswap Coinleri Listesini Sıralarken Kullandığımız Yöntemler

Uniswap coinlerinin sıralamasını yaparken çeşitli kriterler kullanmaktayız. İlk olarak, coinlerin işlem hacmi ve likiditesi değerlendirilir. İkinci olarak, projelerin teknik altyapısı ve yenilikçi özellikleri göz önünde bulundurulur.

Son olarak, topluluk desteği ve uzun vadeli potansiyeli de listeleme yöntemlerimiz arasında önemli bir yer tutar. Detaylara göz atalım.

Listeleme Süreci

Uniswap’ta listelenmek isteyen kripto projeleri belirli kriterleri karşılamalıdır. Halen ön satış aşamalarında olan yeni projelerin Uniswap’ta mevcut bir likidite havuzu olmalıdır. 

Ön satış hedeflerine ulaştıklarında, ilk listelenmeleri Uniswap’ta olmalıdır. Öte yandan, belirli bir coin Uniswap’ta zaten işlem görüyorsa, günlük işlem hacmi karlı olmalıdır.

Bu doğrultuda, ön satış sırasında belirlenen hard caplerini aşabilecek coinlere avantaj sağladık. Ayrıca, 2024 yılında Uniswap’ta listelenme potansiyeli olan projeleri tercih ettik..

Proje Hedefleri ve Kullanım Durumları

Diğer önemli faktörler proje hedefleri, kullanılan mekanizmalar ve token kullanım alanıdır. Ulaşılabilir hedefleri olan ve learn-to-earn ve stake-to-bridge gibi yenilikçi mekanizmalar sunan projeleri listeledik. 

Token kullanımına gelince, oy verme, oyun oynama gibi çoklu kullanım durumlarına sahip tokenlere öncelik verdik.

Solana ve Ethereum gibi en popüler iki blok zinciri üzerinde çalışan tokenleri inceledik. Ayrıca birden fazla blockchain üzerinde çalışan tokenleri listeledik.

Düşük Piyasa Değeri

Yukarıda bahsedilen projelerin hepsi düşük piyasa değerine sahiptir. Bu projeler yükseliş potansiyeline sahiplerdir. Yani, bu tokenler popülerlik kazandıkça, değerleri de artacaktır. 

Bu projeler hala ön satış aşamalarında olduğundan, erken yatırımcılar gelecekteki büyümelerinden faydalanabileceklerdir.

Düşük piyasa değerli coinlere yatırım yapmanın belirli riskler taşıdığını unutmayın. Örneğin, bu projeler piyasa manipülasyonuna daha yatkındır. Bu yüzden kaybetmeyi göze alabileceğinizden daha fazla yatırım yapmamalısınız.

Ön Satış Potansiyeli

Ön satış potansiyeli terimi, yatırımcıların kripto paraları indirimli fiyattan yani liste fiyatından daha düşük bir fiyattan satın alabilmeyi ifade eder. En iyi ön satış coinleri doğru araştırma yapılabilirse yüksek kazanç getirebilirç

Tek kademeli ön satış modelini kullanan ve ön satışlarını aşamalara bölen projeleri listeledik. Her iki tür ön satış da yüksek talebe yol açacak bir FOMO etkisi yaratabilir. Yüksek talep, ön satışların planlanan tarihlerden önce tamamlanmasına yol açabilir.

Yol Haritası ve Tokenomik

Yol haritaları ve tokenomics sistemleri belirli bir kripto projesi hakkında çok şey anlatabilir Örneğin, yol haritaları belirli bir projenin nasıl geliştirileceğini ve Uniswap’ta ne zaman listelenebileceğini gösterir. 

Öte yandan, tokenomik sistemleri tokenlerin nasıl tahsis edileceğini gösterir. Örneğin, ön satış sırasında ne kadar token satın alınabilir, stakinge ne kadar ayrılacak gibi konuları içermektedir. Stratejik olarak birkaç ulaşılabilir aşamaya bölünmüş iddialı yol haritalarına sahip kripto projelerine de yer verdik.

Listeleme Sonrası Fiyat Performansı

Yüksek potansiyele sahip kripto paraları listeledik Yani, Uniswap’ta listelendikten sonra değerinin önemli ölçüde artabilecek projelere listemize aldık. Buna ek olarak, benzer projelerin başarısını tekrarlayabilecek tokenlere odaklandık. 

Örneğin, Sponge V2’nin eski sürümü Sponge’nin başarısını tekrarlayacağına inanıyoruz. Ayrıca, WienerAI’nin AI destekli köpek akranı Scotty the AI etrafında oluşturulan hype sürdüreceğine inanıyoruz.

En İyi Uniswap Coinleri Nasıl Bulunur?

Uniswap’ta listelenecek coinleri önceden bilmek mümkün olabilir. Bu coinler, cexlerde listelenmeden önce genellikle merkeziyetsiz borsalarda listelenirler.

Listeleme öncesi nasıl bulacağınıza dair birkaç kriter sıralayacağız. Bunlara beraber göz atalım.

Kripto Ön Satışları

Yukarıda belirtildiği gibi, belirli bir kripto projesi ön satış finansman hedefine ulaşırsa, kısa bir süre sonra Uniswap’ta listelenme olasılığı yüksektir. Dahası, çoğu kripto projesi önce DEX’lerde ve ardından CEX’lerde listelenecektir. 

Uniswap şu anda en popüler merkeziyetsiz borsalardan biridir. Bu, yeni tokenlerin önce Uniswap’ta ve ardından diğer CEX’lerde listelenme olasılığının yüksektir.

Dextools

Dextools, Uniswap dahil olmak üzere tüm önemli DEX’ler için analiz ve gerçek zamanlı veriler sağlayan bir platformdur. 

Kullanıcılarının kripto dünyasına adım atmalarını sağlamak için farklı DEX’lerden piyasa trendlerini ve ticaret verilerini toplar. Bu platformun ayrıca bildirim özelliği bulunmaktadır. Platform, en iyi meme coinleri bulmak için harika bir kaynaktır.

Kripto Influencerları

Birçok kripto influencerı, ön satışları bittikten sonra Uniswap’ta listelenebilecek projeler hakkında yorum yaparlar Ancak, beklentilerinin her zaman gerçekleşeceği anlamına gelmez. 

Ön satışlarında hangi tokenlerin başarılı olabileceğini tahmin etmiş influencerları takip etmelisiniz. Çünkü bazı fenomenler reklam karşılığında tanıtım yapmaktadırlar.

Sosyal Medya

Ünlü kripto projeleri, Telegram ve X (eski Twitter) gibi popüler sosyal medya kanallarında profillere sahip olacaktır. Çoğu geliştirici, projelerinin Uniswap’ta listelenip listelenmeyeceğini ve ne zaman olacağını profillerinde duyuracaktır. Ayrıca, DEX listeleri hakkında en son güncellemeleri almak için Discord kanallarına katılabilirsiniz.

Sonuç

Sizin için hazırladığımız makalede, Uniswap coinleri hakkında bilgi sahibi oldunuz. Bundan sonra, yatırım stratejinize en uygun yol haritasına sahip projeyi seçebilirsiniz. Listemizdeki neredeyse bazı tokenlerin ön satış aşamasında olduğunu unutmayın.

En iyi Uniswap coinleri arasında Pepe Unchained, The Meme Games, ve WienerAI yer alıyor. Uniswap, popüler merkeziyetsiz borsalar arasında öne çıkar. Likidite havuzları sayesinde güvenli ve hızlı işlemler sunar.

Mevcut fiyatlarının Uniswap’ta listelendiklerinde önemli ölçüde değişebilir. Kripto piyasası son derece volatildir. Bu coinlerden bazıları listelendiklerinde başarısız olabilirken, bazıları büyük başarılar yaşayabilir.

Sıkça Sorulan Sorular

Uniswap’ta yeni tokenleri nasıl bulabilirim?

Uniswap’ta kaç coin listelidir?

Uniswap ne sıklıkta yeni kripto paralar ekler?

Uniswap’a hangi yeni coinler geliyor?

Uniswap’ın yeni listeleme uyarılarını alma yolu var mı?