Kripto para borsası Hotbit, alım satım, para yatırma, para çekme ve fonlama işlemlerini askıya alacağını duyurdu.

Küresel çapta tanınmış bir borsa olan Hotbit yaptığı açıklamayla, “Alım satım, para yatırma, para çekme ve fonlama işlemlerini askıya almak zorunda kalacağımızı üzülerek bildiririz” ifadelerini kullanırken platformdaki işlemlerin süresiz bir şekilde durdurulduğunu belirtti.

Açıklamada söz konusu aksiyonların alınmasına neden olarak, geçtiğimiz nisan ayında Hotbit’ten ayrılan eski bir yöneticinin geçen yıl ceza yasalarını ihlal ettiği bir projede yer almasından dolayı kolluk kuvvetleri tarafından mahkemeye çağrılması gösterildi. Yapılan duyuruda, söz konusu durumun Hotbit ile ilgili bir sorun olmadığı ve şirketin mahkemelere yardımcı olmak amacıyla sürekli güvenlik güçleriyle iletişim halinde olduğuna vurgu yapıldı.

Yetkililerin bazı Hotbit fonlarına el koymasından dolayı borsanın tam anlamıyla hizmet veremediği bilgisinin yer aldığı açıklamada ayrıca şu ifadeler kullanıldı;

“Soruşturma altında olan eski yöneticimiz dışında Hotbit ve Hotbit yönetiminin geri kalan çalışanları bu olaya dahil değildir. Bununla birlikte, güvenlik güçleriyle hala aktif olarak iş birliği yapıyoruz ve avukatlarımız aracılığıyla onlarla sürekli iletişim halindeyiz. Ayrıca dondurulan varlıkların serbest bırakılması için de başvuruda bulunuyoruz. Varlıklar üzerindeki dondurma kararı kaldırıldığı anda işlemler tekrar başlayacaktır. Kullanıcılarımızın tüm fonları güvendedir. Hotbit, yürütülen soruşturmanın ilerlemesini takip etmek ve iş birliğine devam etmek için hummalı bir şekilde çalışıyor. Öte yandan konuyla ilgili yeni bir gelişme olur olmaz, Hotbit’in resmi kanallarından gerekli açıklamalar yapılacaktır.”

İlgili Haberler ve İçerikler

Tamadoge 100x Olacak Mı? OKX'teki Borsa Arzına Katılın

Puanımız

tamadoge
  • '10x Potansiyelli' - CNBC Raporu
  • Deflasyonal, Düşük Arz - 2 Milyar
  • Move to Earn (M2E), Metaverse Entegrasyonu
  • Evcil Doge NFT'leri - Kitlesel Adopsiyon Potansiyeli
  • ICO Yolda (Tier One Borsalarında)
tamadoge
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.