Kripto para piyasaları son dönemde ciddi bir ivme yakalayamamış olsa da bazı tokenler ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz aylarda yaşanan meme coin çılgınlığı ile yatırımcısını sevindiren PEPE, FLOKI ve BOB tokenlerin piyasaya sürülen sözde 2.0 versiyonları yükseliş gösteriyor.

Meme coin 2.0 olarak bilinen bu tokenler aslında önceki versiyonların kopyası olsa da yeni versiyonmuş gibi lanse ediyor. PEPE 2.0, FLOKI 2.0 ve BOB 2.0 isimleriyle karşımıza çıkan ve bir anda popülerlik kazanan bu üç meme coin, kripto topluluğu arasında “üçlü tehdit” olarak adlandırılıyor.

Nitekim Meme coin 2.0 furyasında, halihazırda piyasa değeri düşük olan tokenlerin isimlerini kullanarak çok daha düşük piyasa değeri ile yeni tokenler piyasaya sürülüyor.

Ethereum gibi blok zinciri platformlarında token oluşturmanın kolay olması ve minimum maliyetle herkesin token oluşturabilmesi, meme coin 2.0 furyasının arkasındaki itici güç olarak görülüyor.

PEPE 2.0 24 Saatte 7 Milyon Dolarlık İşlem Hacmine Erişti

Popüler meme coinlerin taklitleri kripto piyasasını adeta kasıp kavururken ilk meme coin çılgınlığını kaçıran yatırımcılar 2.0 tokenlere akın etti.

Taklit meme coinler arasında en çok ilgi gösterilenlerden olan Pepe 2.0, yalnızca 24 saat içerisinde 7 milyon dolara yaklaşan işlem hacmiyle kripto topluluğu arasında heyecan yarattı.

CoinGecko verilerine göre Pepe 2.0’ın piyasa değeri, 55 dolar seviyelerine ulaştı.

Pepe 2.0, son 24 saatte kaydettiği yüzde 12,2’lik artışla bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0.000000126250 dolardan işlem görüyor.

Meme Coin 2.0’ler Güvenilir Mi?

Popüler meme coinlerin yeni versiyonuymuş gibi tanıtılan taklit coinler ralli yaparken ve bazı kripto meraklıları küçük yatırımlarını bir gecede 6 rakamlı servetlere dönüştürmeyi başarırken temkinli yatırımcıların, çoğunlukla balinaların kontrolünde olan bu taklit coinlere karşı mesafeli durduğu görüldü.

Sektör uzmanları, bu tür rallilerin kısa sürdüğünü ve deneyimsiz yatırımcıların dikkatli olması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Kripto ekosisteminde daha önce benzer olaylar yaşandığını belirten deneyimli yatırımcılar, “üçlü tehdit” olarak adlandırılan bu coinlere karşı dikkatli olunması gerektiğini ve güvenilir projelere yatırım yapmanın özellikle kriptoya yeni olan yatırımcılar için daha doğru bir hamle olacağını dile getirdi.

Meme coin 2.0 coinlerle ilgili heyecan devam ederken kripto meraklılarının ilgi gösterdiği diğer meme coin projelerinden biri de Wall Street Memes oldu.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Şu sıralar Meta’nın çıkardığı Twitter rakibi Threads uygulaması ile başı dertte olduğu tahmin edilen ve daha önce Dogecoin ve Shiba Inu gibi meme coinlerin fiyatını etkilemiş olan Elon Musk’ın Wall Street Memes projesinin Twitter paylaşımlarına yanıt vermesi, kripto topluluğu arasında heyecan yarattı.

Ön satış etkinliği devam eden ve Musk rüzgarını arkasına alan Wall Street Memes projesinde şu ana kadar toplanan fonlar 12 milyon doları aştı.

Fiyatların aşamalı olarak artırıldığı WSM token ön satışında bir sonraki aşamaya geçilmesine 2 günden az bir süre kaldı.

İlgili Haberler ve İçerikler

Wall Street Memes (WSM) - En Yeni Meme Coin

Puanımız

wall street memes
  • 1 Milyon Takipçili Topluluk
  • Deneyimli NFT Proje Sahipleri
  • Ön Satış Başladı - wallstmemes.com
  • Çıktığı Gün $300,000 Toplandı
wall street memes
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.