Madonna BAYC (Bored Ape Yacht Club) koleksiyonunda bulunan nadir bir Maymun NFT’si olan Bored Ape #3756 ile ilgilendiğini söyledi. Halihazırda birkaç NFT yatırımı bulunan dünyaca ünlü şarkıcı, Web 3.0 ve kripto sektörüne ilgi gösteren ünlüler kervanında yer alıyor.

BAYC #3756 Madonna’nın Radarında

OpenSea NFT pazarında listelenen Bored Ape #3756, 800.69 Ethereum, yaklaşık 1.27 milyon dolar, değerinde satılıyor.

Yakın zamanda Variety’ye verdiği röportajda Madonna, “trippy kürk”, “S&M” şapkası, motosiklet ceketi ve gökkuşağı renginde dişler gibi özelliklere sahip BAYC NFT’lerine büyük ilgi duyduğunu söyledi.

Bir Maymun NFT’si ile de ilgilendiğini ve ne istediği konusunda oldukça net olduğunu ifade eden dünyaca ünlü pop yıldızı, deri motosiklet şapkası ve rengarenk dişleri olan Maymun’a büyük ilgi duyduğunu belirtti. Madonna ayrıca hayranlarından birinin sahip olduğu bu NFT’yi satın almak için harekete geçtiğini ancak fiyatını “çok pahalı” bulduğunu vurguladı.

NFT’ler blok zinciri teknolojisi üzerinde yaratılan ve koleksiyonu yapılabilen dijital varlıklar olarak tanımlanıyor. Bir varlığın sahipliğini ifade eden NFT’ler sanat sektöründe de oldukça popüler.

BAYC NFT, en popüler ve en pahalı BAYC koleksiyonlarından biri. BAYC koleksiyonunda yer alan NFT’lerin taban fiyatı 100 bin dolar seviyesinde.

BAYC koleksiyondaki En İyi NFT Projeleri bir maymunun iki boyutlu görüntüsünü içeriyor ve sahibine ürün, etkinlik erişimi ve özel Discord erişimi gibi bazı başka avantajlar da sağlıyor.

BAYC NFT koleksiyonunun yaratıcıları olan Yuga Labs, Madonna’nın BAYC #3756’ya gösterdiği ilgi üzerine yaptığı yorumda, Bored Ape NFT’lerinin belirli bir kişiden ilham alınarak tasarlanmadığını belirtti.

Şirket BAYC koleksiyonunu satın alanların maymunlarda kendilerini bulmalarını sevdiklerini dile getirirken bahsi geçen NFT’deki S&M şapkasının benzersiz ve koleksiyonun en favori özelliklerinden biri olduğunu da ekledi.

Madonna ile ünlü olan bu tarz, NFT yaratıcılarının da büyük hayranlık duyduğu stiller arasında yer alıyor.

Madonna’nın NFT Yolculuğu

Madonna daha önce MoonPay platformu aracılığıyla Bored Ape #4988’i satın almıştı. Ünlü arkıcı Bored Ape #4988 için MoonPay’a 180 Ethereum ödemişti.

BAYC #4988 NFT’sinin öne çıkan özelliği siyah renkteki S&M şapkası. Rarity Sniper verilerine göre BAYC #4988 NFT’si, Madonna’nın ilgi duyduğu Bored Ape #3756 NFT’sine göre daha nadir bulunan bir NFT.

BAYC #3756, 10.000 üzerinden 123 nadirlik puanına sahipken #4988, 10.000 üzerinden 3754 nadirlik puanı ile karşımıza çıkıyor. Madonna’nın ayrıca iki adet World of Women’s NFT’si de bulunuyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

Battle Infinity - Yeni Metaverse Oyunu

Puanımız

  • PancakeSwap and LBank'ta Listelendi - battleinfinity.io
  • Fantezi Sporları Metaverse Oyunu
  • Oyna-Kazan Oyunu - IBAT Token
  • Unreal Engine ile Geliştirildi
  • Solidproof ve CoinSniper Onaylı
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.