Dünyaca ünlü sanatçı Madonna, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle ilgili taziye mesajı yayınladı. Deprem bölgesinde çekilen fotoğraflardan bir dizi paylaşarak üzüntüsünü dile getiren Madonna, AHBAP Derneği’ne bağış çağrısı yaptı.

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde büyük yıkıma neden olurken dünyanın dört bir yanındaki isimlerden taziye mesajları ve bağışlar gelmeye devam ediyor.

Dünyaca ünlü yıldız Madonna da taziye dileklerini ileten ve bağış çağrısına katılan isimler arasında yer aldı.

Madonna: “Bağış İçin En İyi Yer AHBAP”

54 yaşındaki ünlü sanatçı, Türkiye ve Suriye depremleri için Instagram hesabı üzerinden TSİ dün akşam saatlerinde yaptığı paylaşımda, “Sevgililer Günü’nde herkes aşktan bahsediyor. Bu büyük depremde büyük kayıp ve yıkım yaşayan Türkiye ve Suriye’ye, tüm sevgi ve şifa enerjimizi gönderelim. 33 bin 181 kişi öldü. Pek çok kişi evini ve işini kaybetti. Sevdiklerini kaybedenleri söylemiyorum bile. Tüm şehirler silindi. Kalp kırıcı.” dedi.

Madonna’nın paylaşımı kısa sürede çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldı ve 1 milyona yakın beğeni aldı. Ülkemizdeki ünlü isimlerden de Madonna’ya teşekkür mesajları yayımlandı.

Madonna ayrıca eş zamanlı olarak Instagram Hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda, AHBAP Derneği’nin deprem yardımı sayfasının bağlantı adresine yer verdi ve “Türkiye ve Suriye’ye yardım edin.” ifadelerini kullandı.

Metallica’dan 250 Bin Dolar Deprem Yardımı

Dünyaca ünlü heavy metal grubu Metallica da Kahramanmaraş depreminin yarattığı yıkıma sessiz kalmayan müzik grupları arasında yer aldı.

Kendilerine ait yardım kuruluşu “All Within My Hands” (Her Şey Benim Elimde) aracılığıyla Metallica, Türkiye ve Suriye’deki deprem bölgesine bağış yaptığını açıkladı.

Ünlü müzik grubu, deprem bölgesinde faaliyet gösteren ‘Direct Relief’ ve ‘World Central Kitchen’a 125’er bin dolar olmak üzere toplamda 250 bin dolarlık bağış yaptı.

Metallica resmi Twitter hesabından yaptıkları paylaşımda ise grup, “Türkiye’nin güneyindeki ve Suriye’nin kuzeyindeki yıkımı anlatacak kelime bulamıyoruz. 7.8 büyüklüğündeki deprem tüm bölgeyi enkaza çevirdi. Ölü sayısı artmaya devam ediyor ve trajik bir şekilde 36.000’i aştı.” ifadelerini kullandı.

Metallica’nın deprem bölgesinden fotoğraflara da yer verdiği yardım paylaşımına, çok sayıda teşekkür ve destek mesajı geldiği görüldü.

İlgili Haberler ve İçerikler

Meta Masters Guild - Geleceğin Kripto Oyunu

Puanımız

memag token
  • Popüler Oyun Stüdyoları Tarafından Destekleniyor
  • Erken Ön Satış Turu Başladı
  • Düşük Üst Limit, Vesting Yok
  • Oynanabilir NFT'ler, Ödüller, Staking
  • Solid Proof & CoinSniper Onaylı
memag token
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.