Solana blok zinciri üzerine kurulu önde gelen NFT platformu Magic Eden, NFT oyunları alanında iz bırakmak amacıyla NFT desteğini Polygon ağına genişletmeyi planladığını duyurdu.

Magic Eden’in kurucu ortağı Zhuoxun Yin 22 Kasım tarihinde Polygon resmi internet sitesinden yapılan basın açıklamasında, Ethereum yan zinciri ölçeklendirme protokolü olan Polygon’da basılann NFT varlıklarını desteklemeye hazır olduklarını doğruladı.

Yin açıklamasında, diğer büyük Web2 markalarından daha hızlı benimsenmesi ve Metaverse platformu aracılığıyla büyük ölçekli oyun potansiyeline sahip olması gibi gerekçelerle Magic Eden’in Polygon’u seçtiğini belirtti.

Polygon’un Ethereum’un ana ağından önemli ölçüde daha hızlı olması ve daha uzun işlemlere olanak tanıyarak nispeten büyük miktarlarda dijital varlık gerektiren projeler için ideal bir seçenek olmasının da bu kararda etkili olduğu düşünülüyor.

2021 yılında hizmete açılan ve NFT alanında hakim pazar konumuna gelen Magic Eden, Ağustos ayında Ethereum destekli dijital varlıklar için destek açıklamasında bulunmuştu.

Magic Eden Benzersiz Bir NFT Oyunları Deneyimi Hedefliyor

Polygon’un, Web3 dünyasına adım atmak isteyen büyük ölçekli Web2 markalar için tercih edilen bir platform haline gelmesi dikkat çekiyor. Decentraland ve The Sandbox gibi Metaverse oyunlarının bazı NFT varlıkları için devreye aldığı Polygon entegrasyonu sektörde öne çıkan örnekler arasında gösteriliyor.

NFT desteğini Polygon ağına genişletme planlarını duyuran Magic Eden’in, benzersiz bir NFT oyunları deneyimi sunmak için Polygon’un yeteneklerini kullanmayı hedeflediği belirtiliyor.

Gelecek yıldan itibaren Polygon varlıklarını oyunlara entegre etmeyi planlayan Magic Eden’ın kurucusu Yin konuyla ilgili olarak, “ Yüksek kalitedeki Polygon oyunlarının gelecek yıl çevrimiçi olmasını bekliyor ve bunları daha önce hiçbir pazarda olmayan bir şekilde piyasaya sunacağımız için heyecanlanıyoruz.” dedi.

Yin, blok zinciri oyunlarının geniş kitleler tarafından benimsenmesinin başlangıç aşamasında olunduğuna değinerek yeni bir Web3 oyunları dalgası yaratmak için Polygon ile kurulan ortaklığın önemli olduğunu ifade etti.

Magic Eden kurucusu, BORA, Intella X, nWay, Block Games, Boomland ve Planet Mojo’nun da aralarında olduğu birkaç oyun geliştiricisinin projesinin Magic Eden’da piyasaya sürülmesinin gündemde olduğunu da aktardı.

Açıklamada, Magic Eden’in Polygon Launchpad’inin devreye alınmasını takiben MATIC uyumlu bir NFT pazar yerinin piyasaya sürüleceği ve bu pazar yerinde, para kazanmanın alternatif ve yenilikçi yolları aranırken yaratıcıların telif ücretlerine de saygı gösterileceği belirtildi.

İlgili Haberler ve İçerikler

Dash 2 Trade - Ön Satış Sona Erdi, Şimdi Borsalarda!

Puanımız

dash2trade-site
  • Ön Satış Sona Erdi - Borsalarda Listelendi!
  • Cointelegraph'ta Çıktı
  • Solidproof ve CoinSniper Onaylı
  • 70,000+ Alım-Satım Topluluğu
  • Bitmart, Changelly, Gate.io, LBank CEX Listelemesi
dash2trade-site
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.