Kripto para birimlerinin popülerleşmesiyle binlerce farklı kripto projesi ortaya çıkmıştır. Bu projelerin bazılarının bir amacı ve özelliği bulunurken shitcoin olarak adlandırılan meme tokenlerin ise hiçbir işlevi bulunmamaktadır. Her ne kadar işlevsiz olsalar da kripto yatırımcıları bu şaka amaçlı çıkan kripto para birimlerine yatırım yaparak da kâr elde edebilirler. Evil Pepe Coin de shitcoin furyasına katılan yeni bir meme tokenidir. Bu yazımızda sizler için yaptığımız araştırmaların sonucuna göre çok merak edilen Evil Pepe coin fiyat tahmini ve potansiyel fiyat hareketleri ile ilgili proje hakkında bilgi vereceğiz. 

Yazımızda verdiğimiz fiyat tahminlerinin bir yatırım tavsiyesi olmaktan çok, proje hakkında bilgi edinmeniz amacıyla yazıldığını belirtmek isteriz. Kripto para birimlerine yatırım yapmadan önce yatırım yapmayı düşündüğünüz projelere kendi araştırmalarınızı yaptıktan sonra yatırım yapmanızı öneririz.

Evil Pepe Coin Fiyat Tahmini Özet

Yazımızda yıllara göre detaylı Evil Pepe coin fiyat tahmini ve analizlerini paylaşmadan önce Evil Pepe fiyatının 2024 – 2030 yılları arasında nasıl değişebileceğine dair paylaşılan uzman görüşlerini ve Evil Pepe tokeni hakkındaki detayları gelin kısaca bir inceleyelim:

  • $EVILPEPE adıyla yatırımcılara duyurulan Evil Pepe coin, Ethereum zinciri üzerine inşa edilmiştir ve bir ERC-20 tokenidir. 
  • Evil Pepe coininin ön satış etkinliği için sadece 1 aşama belirlenmiştir ve bu aşamada token arzının %90’ı yatırımcılara sunulacaktır. Ön satış etkinliği boyunca token birim fiyatı yalnızca 0,0003330$ olacaktır. Token arzının %90’ının ön satışta satılacak olması token topluluğunun daha güçlü bir konumda olmasına yol açacağı gibi erken yatırımcıların fiyat hakkında söz sahibi olacağı anlamına da gelmektedir.
  • Evil Pepe coinin yaratıcıları yatırımcılarını fiyat dalgalanma hareketlerinden koruma amacıyla projenin arkasındaki ekibe veya büyük yatırımcılara token arzından herhangi bir miktarda pay vermeyecektir. 
  • Merkeziyetsiz borsalar olan DEX’lerde 2023 sonuna kadar listelenmeyi hedefleyen Evil Pepe coini ön satış aşamasında yaklaşık 2 milyon dolar gibi bir para elde etmeyi hedeflemiştir. DEX’lerde listelendiğinde sadece %10’luk kısmı satışta olacağından dolayı ön satışta yatırım yapanların çok büyük oranda kâr elde edebileceği tahmin edilmektedir. Çoğu meme coinlerinin DEX’lerde listelendiğinde fiyatlarının 100 kat arttığını düşünürsek, Evil Pepe coinine ön satış aşamasından yatırım yapanların iyi oranlarda kazanç elde etmesi muhtemeldir.

Kripto varlıklar oldukça dalgalı bir piyasa üzerinde bulunan, düzenlenmemiş ve merkeziyetsiz yatırım ürünleridir. Yatırımlarınız üzerinde Türkiye Cumhuriyeti’nin ya da Avrupa Birliği’nin herhangi bir koruması bulunmamaktadır. Yatırımlarınızın risk altında olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Evil Pepe Coin Fiyat Tahmini – Detaylı Anlatım

Evil Pepe coin, yakın zamanda piyasaya sürülen Pepe adındaki meme coinin daha “şeytani” versiyonu olarak piyasaya sürülmüştür. Her ne kadar adı “şeytani” olsa da tamamen topluluk odaklı olan bir kripto para projesidir. Piyasadaki süregelen düzene karşı olarak çıkan bir meme coini olan Evil Pepe 6.660.000.000 token arzına sahiptir ve ekip, 6,66 milyar token arzının %90’ını ön satışta satılacak şekilde bir tokenomik oluşturmuştur. Geriye kalan %10’luk arz ise 1 aylığına likidite sağlaması için kitlenecektir ve ön satış aşamasında $EVILPEPE satın alan yatırımcıların yaşanabilecek fiyat hareket dalgalanmasında kayıp yaşamasının önüne geçilecektir. 

Ayrıca Evil Pepe coininin token arzı her ne kadar fazla gibi görünse de tokenlerin neredeyse tamamı erken yatırımcılar tarafından satın alınabileceği için coinin volatil fiyat hareketlerine sahip olmayacağı uzmanlar tarafından tahmin edilmektedir. Tokenin ön satış aşamasında saklanan %10’luk arzı da token merkeziyetsiz borsalarda listelendiğinde satışa çıkacak olup, arz miktarının az olmasından dolayı da ön satış fiyatından en az 100 kat fazla bir fiyattan listeleneceği uzmanlar tarafından tahmin edilmektedir.

Evil Pepe Coin Fiyat Tahmini

Her ne kadar ön satış aşamasında olan bir coinin gelecekteki fiyat aralığını tahmin etmek oldukça zor olsa da uzmanlar Pepe coinin popülaritesinden ve Pepe coin ile alakalı çıkan projelerin ön satış aşamasından sonraki başarısından ötürü Evil Pepe’nin de benzer bir performans sergileyeceğini düşünmektedir. Örneğin $PEPE coinin başarısından sonra $PEPEV2 yani 2. Pepe olarak duyurulan bir coin piyasaya sürülmüştür ve borsalarda listelendiği gün fiyatı ön satış fiyatından %2,000 yükselmiştir. Diğer Pepe ile alakalı coinlerin de başarılı borsa listelenmelerine sahip olmalarından dolayı Evil Pepe tokeninin fiyat yükselişi Pepe’nin izini takip etmesi bekleniyor.

Evil Pepe ayrıca borsa listelenmesi olarak merkeziyetsiz borsaları tercih etmesi sayesinde daha fazla yatırımcıya hitap edecektir. İsteyen her yatırımcı kolaylıkla kripto cüzdanlarını kullanarak hızlı bir şekilde Evil Pepe coini güvenli bir şekilde satın alıp cüzdanlarında saklayabilecek. Sadece DEX’lerde listelenecek olması satın almanın zor olacağı şekilde sizleri düşündürmesin, herhangi bir kripto para birimini nasıl satın alıyorsanız aslında Evil Pepe’yi de öyle alabilirsiniz. Popüler kripto para birimleri olan ETH ve USDT ile satın alabilirsiniz fakat tek şart MetaMask ya da Wallet Connect cüzdanına sahip olmanız. En iyi Ethereum cüzdanı olarak nitelendirilen MetaMask’ı tercih etmenizi öneririz.

Evil Pepe Coin Fiyat Tahmini 2023

Genellikle kripto para birimlerinin fiyat tahminleri yapılırken o coinin geçmiş zamanlarda yaptığı fiyat hareketleri incelenip analiz edilir, ancak ön satış aşamasında olan kripto para birimlerinin herhangi bir fiyat geçmişi olmadığı için fiyat tahmini yapmak oldukça zordur. Ancak, son zamanlarda kripto sektöründe yaşanan ayı sezonundan sonra 2023 yılında meme coinlere de bir o kadar ilgi artmıştır. 

Hiçbir yararı veya özelliği olmamasına rağmen sosyal medya gücü ve fazla yatırımcıya sahip olmaları sayesinde yatırımcılarının kısa sürede oldukça fazla kâr elde etmesini sağlayan bu meme coinler, 2023 yılında da yatırım aracı olarak yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen kripto para birimlerindendir. Evil Pepe Coin de 18 Temmuz 2023’te ön satış aşamasına başlamıştır ve 3 gün içerisinde 230 bin dolardan daha fazla yatırım toplamayı başarmıştır.

Evil Pepe Fiyat Tahmini 2023

Son zamanlarda kripto piyasasında Binance gibi merkezi kripto para borsalarında listelenmesiyle fiyat artışı yaşayan ve popülerleşen $PEPE coininin pek çok farklı versiyonları piyasaya sürülmüştür. Bu makaleyi hazırladığımız sırada $PEPE coinin 630 milyon dolar gibi bir piyasa değerine sahip olduğunu öğrendiğinizde şaşırabilirsiniz ancak, 2023 yılının mayıs ayında ön satış fiyatına göre 1,000x fiyat artışı sergileyerek piyasa değeri 1,8 milyar doları bulmuştur. Bu da basit bir hesapla ön satış aşamasındayken 100 dolar değerinde $PEPE coin alan yatırımcıların yaptığı yatırımın 100 bin dolar değerine ulaştığı anlamına gelir. 

Kısacası kripto para piyasasında her zaman meme coin furyası vardı ancak bu, 2023 yılında Pepe coin furyasına dönüştü. Yeni Pepe coin alternatifi olarak piyasaya pek çok kripto para birimi çıktı hatta yakın zamanda Pepe coinin 2. versiyonu olarak piyasaya sürülen $PEPE2.0 tokeni bile yazımızın yazıldığı an itibarıyla 14 milyon dolar piyasa değerine sahiptir.

Kripto piyasasındaki Pepe coin alternatiflerinin de ön satış sonrasında gösterdiği başarı dolayısıyla Evil Pepe coininin token fiyatının da benzer bir fiyat yükselişi sergileyeceği tahmin edilmektedir. Evil Pepe coinin arkasında yer alan ekip $EVILPEPE tokeninin piyasa değerini 100 milyon dolar olarak hedeflediklerini belirtmişlerdir. Eğer ekip token için hedeflediği piyasa değerine ulaşırlarsa bu Evil Pepe coin fiyatının ön satışa kıyasla %400 üzerinde bir artış sergilemiş olacağı anlamına gelir ve token fiyatı 0,015$ değerine ulaşacaktır. 

Evil Pepe Coin Fiyat Tahmini 2024

Genellikle meme coinler borsada satışa çıktıkları zaman da fiyatları büyük oranlarda yükselmektedir ancak her yatırımcı tarafından satın alınabilir olan coinler 1 veya 2 hafta içerisinde fiyat düşüşü yaşayıp daha yatay bir fiyat hareketi sergilemektedirler. Evil Pepe coininin arkasındaki ekip tokenin bu tarz volatil fiyat hareketleri yaşamaması amacıyla token arzının %90’ını ön satış için ayırmıştır. Bu nedenle Evil Pepe coinin ilk oluşturduğu yatırımcı topluluğu sayesinde daha stabil bir token fiyatına sahip olabileceği düşünülmektedir. 

Evil Pepe coininin kısa süreli bir ön satışa sahip olduğunu düşünürsek, borsada listelendiğinde ön satış aşamasındayken satın alamayan yatırımcıların da coini satın almasıyla $EVILPEPE fiyatı tartışmasız bir şekilde yükselecektir. Evil Pepe coinin arkasındaki ekibin hedeflediği 100 milyon dolar piyasa değerine ulaşılmasa bile $PEPE2.0 tokeninin şu anki piyasa değeri gibi 10 milyon dolar bandına ulaşması, $EVILPEPE token fiyatının 0,0015$ fiyatına ulaşacağı anlamına gelmektedir. 2024 yılı için Evil Pepe Coin fiyat tahmini her ne kadar cazip gelse de olası bir kripto piyasasının çöküşü tüm durumu tersine döndürebilir.

Bireysel bir yatırımcı olarak her olasılığı hesaba katmanız gerekir. Sepet mantığı ile kripto paralarınızı çeşitlendirmeyi ve stoplu işlemler oluşturmayı unutmamanız gerektiğini hatırlatalım.

Evil Pepe Coin Fiyat Tahmini 2025

Evil Pepe coini topluluk odaklı bir meme coin olması nedeniyle arkasında kendisini destekleyen topluluğun desteğini kaybetmezse çok fazla fiyat düşüşü yaşamayacağı düşünülmekte. Her ne kadar uzmanlar bu şekilde düşünüyor olsa da Evil Pepe coininin yaratıcıları projenin yol haritasında da meme coinlerin işlevsiz olmasından dolayı popülaritelerinin düşmesi durumunda fiyat kaybı yaşayabileceklerini belirtmişlerdir. 

Evil Pepe Fiyat Tahmini 2025

Bu durumda Evil Pepe coininin 2025 yılındaki fiyat hareketinin 0,0017 ile 0,0030 dolar arasında olabileceği tahmin edilmektedir. Her ne kadar ön görülen fiyat aralığı bu şekilde olsa da bunların gerçekleşmesi tamamen kripto para piyasasının o anki durumuna bağlıdır. Ayı sezonları sırasında meme coinlerin fiyatı yükselebilirken, boğa sezonlarında yatırımcılar genellikle işlevi olan projeleri yatırım aracı olarak tercih etmektedir. Bu nedenle, meme coinler boğa sezonlarında daha düşük bir değere sahip olmaktadırlar.

Evil Pepe Coin Fiyat Tahmini 2030

Meme coinleri şaka amaçlı olarak kripto piyasasında yer almaya başlayıp, Elon Musk sayesinde yatırımcıların ilgisini çekmiştir. Elon Musk gibi başarılı insanların bu meme coinlere yatırım yaptığını gören yatırımcılar da para kazanma ümidiyle meme coinlere yatırım yapmalarıyla birlikte bu coinler büyük kripto para borsalarında listelenmeye başlamıştır.

Eğer bu meme coin popülaritesi devam ederse, Evil Pepe coin 2030 yılında tarihi bir ATH seviyesi belirleyebilir. Pek çok meme coinin piyasaya sürüldükten 2-3 sene sonrasında yok olma riskini göz önünde bulunduracak olursak, eğer Evil Pepe coin topluluğunun güvenini korumaya devam ederse piyasa değeri elbet alternatifi olarak piyasaya çıktığı $PEPE coinine ulaşabilir. Bu da $EVILPEPE’nin 1 milyar dolar gibi bir piyasa değerine ulaşması haline 0,15$ seviyelerini göreceği anlamına gelmektedir. 

Kripto varlıklar oldukça dalgalı bir piyasa üzerinde bulunan, düzenlenmemiş ve merkeziyetsiz yatırım ürünleridir. Yatırımlarınız üzerinde Türkiye Cumhuriyeti’nin ya da Avrupa Birliği’nin herhangi bir koruması bulunmamaktadır. Yatırımlarınızın risk altında olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Potansiyel Evil Pepe Coin Fiyat Hareketliliği – En Yüksek ve En Düşük

Yatırımcılar genellikle meme coinlere yatırım yapmadan önce coinin gelecek fiyat hareketlerinin nasıl olacağını merak etmektedirler ve uzmanlar tarafından belirtilen fiyat hareketlerini inceleyerek yatırım yapma kararını almaktadırlar. Yazımızın devamında yer alan tablo sayesinde rehber niteliğindeki makalemizde detaylı bir şekilde değindiğimiz senelere göre fiyat tahminlerini hızlıca inceleyebilirsiniz ve yatırımlarınızı buna göre şekillendirebilirsiniz. 

Not: Tabloda tokenin ulaşması beklenen fiyatların ‘tahmin’ olduğunu ve herhangi bir kesinlik içermediğini hatırlatalım. Bilinçli bir yatırımcı olarak kendi özgün araştırmanızı yapıp ardından yatırım kararınız almanız gerekir.

Yıl Ulaşabileceği En Düşük Fiyat Ulaşabileceği En Yüksek Fiyat
2023 0,0003330$ 0,015$
2024 0,0015$ 0,020$
2025 0,017$ 0,030$
2030 0,042$ 0,15$

Evil Pepe Coin (EVILPEPE) Ne İçin Kullanılır? 

Evil Pepe Coin Hakkında Önemli Bilgiler:

  • Evil Pepe Coin tamamen topluluk odaklı bir meme coindir.
  • Evil Pepe Coininin yol haritasında yer alan bilgiye göre $EVILPEPE tokenleri merkeziyetsiz borsalar olan DEX’lerde satışa sunulacaktır.
  • Evil Pepe Coini kripto sektöründe kaosa şaka yoluyla yaklaşan ve bu sayede ön satışa çıktığı ilk 48 saat içerisinde 150 bin dolardan fazla yatırım almayı başaran bir meme coindir.

Şaka amaçlı piyasaya sürülen ve insanların mizah anlayışına hitap eden bu meme coinin kullanım alanı ne yazık ki yoktur. Bu tarz meme coinler sadece eğlence amaçlı kullanılmaktadır ve yatırımcılar tarafından diğer coinlere kıyasla daha hızlı kazanç getirme ihtimali olduğu için tercih edilir.

Evil Pepe Coin Fiyatı Nasıl Belirlenir?

Kripto para piyasasında token fiyatları pek çok farklı kritere göre belirlenmektedir. Bir işlevi bulunmayan meme coinlerin nasıl fiyatlandırıldığını merak ediyor olabilirsiniz, bu nedenle yazımızın devamında Evil Pepe coin fiyat tahmini yaparken neleri dikkate aldığımızı da detaylı bir şekilde açıklayacağız ve bu sayede artık kolaylıkla kripto para birimlerinin nasıl fiyatlandırılığını anlayabileceksiniz.

Arz ve Talep İlişkisi

Her üründe olduğu gibi kripto para birimlerinde de arz ve talep ilişkisi meme coinlerin de fiyatını belirlemekte ana faktörlerden biridir. Bir tokenin arzı ne kadar az ve o tokene olan talep ne kadar fazlaysa tokenin fiyatı da o kadar fazla olmaktadır. Evil Pepe coin, meme coinlerin sahip olduğu popülaritesinden faydalanarak kısa vadede yüksek miktarlarda yatırım toplamayı başarmıştır. Tüm bu gelişmeler, tokenin borsa listelemesi sonrası fiyatında artış yaşanmasını sağlayacaktır.

Arz ve Talep İlişkisi - $EVILPEPE

Meme Coin Endüstrisinin Potansiyeli

Kripto para yatırımcıları meme coinlere son zamanlarda oldukça fazla ilgi göstermektedir ve pek çok meme coin bu ilginin sonucunda yatırımcılarına ciddi miktarlarda para kazandırmıştır. Yatırımcıların Evil Pepe coini de kazanç potansiyeli yüksek bir proje olarak görmesi $EVILPEPE token fiyatının artmasını sağlayacaktır.

Topluluk ile Etkileşim 

En başarılı kripto para birimlerinin arkasında ilgili kripto para birimine yatırım yapmış olan topluluk ile iyi bir etkileşim kurmayı başaran tecrübeli bir ekip yer almaktadır. Evil Pepe coin de topluluğun öneminin farkında olup, bu meme coini topluluk tokeni olarak piyasaya sürülmüştür. Genellikle kripto para projelerinin token arzının belirli bir kısmı teknik ekibe veya büyük yatırımcılara ayrılırken Evil Pepe’de durum bu şekilde değildir. Token arzının tamamı topluluğa ayrılmıştır ve bu da Evil Pepe coinin gelecekte yatırımcılarına oldukça kazanç sağlayabilecek fiyat hareketleri yapabileceğini göstermektedir.

Kripto varlıklar oldukça dalgalı bir piyasa üzerinde bulunan, düzenlenmemiş ve merkeziyetsiz yatırım ürünleridir. Yatırımlarınız üzerinde Türkiye Cumhuriyeti’nin ya da Avrupa Birliği’nin herhangi bir koruması bulunmamaktadır. Yatırımlarınızın risk altında olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

2024 Yılının En İyi Kripto Para Birimi Evil Pepe Coin Mi?

Bu yazının yazıldığı sırada ön satış aşamasında olan Evil Pepe coin, bazı araştırmacılar tarafından 2024 yılında satın alınabilecek en iyi kripto paralar arasında gösteriliyor. Meme coinlerin son zamanlarda en fazla kazandıran kripto para birimleri olmasını göz önüne alırsak Evil Pepe coinin diğer kripto para projelerine kıyasla avantajlı bir durumda olduğunu söyleyebiliriz. Bu duruma ek olarak son zamanlarda ortaya çıkan Pepe coin furyasına yeni bir üye olarak katılması sayesinde de Evil Pepe coin 2024 yılında çok kazandıran kripto para birimlerinden birisi olabilir.

Her sene yüzlerce kripto para birimi piyasaya sürülmektedir ve fakat aktif olarak borsalarda işlem gören kripto paralar kadar değeri sıfırlanan projelerin sayısı da bir hayli yüksektir. Bu nedenle herhangi bir kripto para birimine yatırım yapmadan önce detaylı bir şekilde araştırma yapıp ardından yatırım yapmanızı öneririz. 

Evil Pepe Coin Nasıl Satın Alınır?

Evil Pepe Coin fiyat tahmini makalemizi sonlandırmadan önce bu bölümde Evil Pepe coini satın almak isteyen fakat nasıl satın alınacağını bilmeyen yatırımcılara yazımızın devamında adım adım ön satıştan $EVILPEPE satın alma işlemini özetledik.

1. Adım: Kripto Cüzdanı Edinin

Evil Pepe coini ön satış aşamasında satın alabilmeniz için ilk olarak yapmanız gereken bir kripto cüzdanı edinmektir. Eğer bir kripto cüzdanına sahipseniz yazımızın ilerleyen aşamalarını inceleyebilirsiniz, ancak kripto cüzdanınız yoksa hem güvenilir hem de en popüler kripto cüzdan sağlayıcılarından biri olması nedeniyle MetaMask’ı kullanmanızı öneririz.

MetaMask Cüzdan Oluşturma

Bu aşamada yapmanız gereken MetaMask’ın resmi internet sitesine girerek kripto cüzdanını kullanmayı düşündüğünüz cihaza yani bilgisayarınıza veya telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. Kripto cüzdanınızı oluştururken size verilen 12 kelimelik anahtar kelimeleri bir yere not almanızı öneririz, nitekim cüzdanınızın şifresini unutmanız halinde bu anahtar kelimeleri girerek yeni şifre oluşturabilirsiniz.

2. Adım: ETH Satın Alın

Evil Pepe coini ETH ya da USDT ile satın alabilirsiniz. 1. adımda başarılı bir şekilde kripto cüzdanınızı oluşturduktan sonra cüzdanınıza kullandığınız bir borsadan ETH ya da USDT satın alıp MetaMask cüzdanınıza transfer etmeniz gerekmektedir. Hangi borsa üzerinden ETH ya da USDT satın almanız tamamıyla size kalmıştır. Henüz bir kripto borsa hesabınız yok ise Binance, Coinbase ya da OKX hesabı oluşturup para transfer işlemi yapabilirsiniz. 

3. Adım: Cüzdanınızı Platforma Bağlayın

Kripto para cüzdanınıza ETH transfer ettikten sonra şimdi yapmanız gereken Evil Pepe coinin resmi internet sitesine girerek sitenin sağ üst köşesinde bulunan “Hemen Satın Al” butonuna tıklamaktır. Bu butona tıkladıktan sonra karşınıza çıkan cüzdan seçeneklerinden MetaMask’ı seçerek cüzdanınızı platforma bağlamanız gerekmektedir.

MetaMask $EVILPEPE Bağlantısı

4. Adım: $EVILPEPE Satın Alın

Kripto cüzdanınızı siteye bağladıktan sonra yapmanız gereken son şey, satın almaya karar verdiğiniz $EVILPEPE token miktarını girmektir. Satın almak istediğiniz token miktarını siteye girdikten sonra satın alma işleminizi onaylayın. 

Kripto varlıklar oldukça dalgalı bir piyasa üzerinde bulunan, düzenlenmemiş ve merkeziyetsiz yatırım ürünleridir. Yatırımlarınız üzerinde Türkiye Cumhuriyeti’nin ya da Avrupa Birliği’nin herhangi bir koruması bulunmamaktadır. Yatırımlarınızın risk altında olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Özet

Siz değerli okuyucularımız için hazırladığımız bu makalede son zamanlarda adından sıkça bahsettiren Pepe coinin alternatiflerinden biri olan Evil Pepe coin projesinden ve Evil Pepe Coin token fiyat tahminlerine değindik. Ön satış aşamasının ilk 48 saatinde 150 bin dolardan daha fazla yatırım almayı başaran bu meme coin projesinin tamamen topluluk odaklı olduğuna değindik.

Her ne kadar meme coinler yatırımcılarına çok kısa sürede daha fazla kâr elde etme şansı sunsa da herhangi bir işlevleri olmadığı için bir o kadar riskli yatırım araçlarıdır. Bu nedenle yatırım yapmadan önce dikkatli ve detaylı bir şekilde projeyi araştırarak yatırım kararınızı belirlemenizi öneririz.

Evil Pepe Coin Fiyat Tahmini Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

2025 yılında Evil Pepe kaç dolar olabilir?

Evil Pepe coin güncel fiyatı nedir?

$EVILPEPE iyi bir yatırım aracı mı?

CoinCodex - Kripto Analiz Platformu

Puanımız

CoinCodex
  • Canlı Kripto Para Fiyat Analizleri, Teknik Göstergeler
  • Kısa ve Uzun Vadeli Tahminler
  • Tarihsel Piyasa Verileri - 2010'dan Bugüne
  • Çeşitli Yatırım Araçları
  • 20.000'den Fazla Token Takibi, Portföy Oluşturma
CoinCodex