Pi Network Coin Mainnet’in hayata geçirilmesi sonrasında blok zinciri üzerinde pek çok etkinliğin önünün açılması ve kripto topluluğunun bir dizi yenilikle buluşması bekleniyor. Mainnet’in (ana ağ) devreye alınması için adeta gün sayılırken Pi Coin Network Mainnet özellikleri topluluk tarafından merak ediliyor.

Madencilik platformu bir sonraki aşama olan mainnet’i başlatmaya hazırlanırken protokolün native para birimi Pi Coin’in Pi blok zincirindeki tüm faaliyetleri güçlendiren kripto para birimi olarak hizmet etmesi bekleniyor.

Halihazırda çok sayıda geliştirici, devam eden Hackathon’a katılım yoluyla merkeziyetsiz uygulamalarını ağ üzerinde devreye alarak yardımcı programlar geliştirmeye ilgi gösteriyor.

Pi Network Coin Mainnet Özellikleri

Blok zincirine artan ilgiye cevaben mainnet başlatıldığında kripto alanındaki her kullanıcı için Pi Coin’in temel kullanımlarını derledik.

Kolay Kripto Para Aktarma

Diğer kripto varlıklarına benzer şekilde kullanıcılar Pi Coin’lerini birbirlerine daha hızlı aktarabiliyor ve büyük transfer ücretlerinden kurtuluyor.

Pi Coin İle NFT İşlemleri

Pi Network Mainnet ile NFT meraklıları, NFT’ler oluşturabilecek ve NFT alım satımı yapabiliyor. Pi Network, kullanıcıların koleksiyonlarını Pi Coin ile takas etmeleri için yerel bir NFT pazar yeri devreye almayı hedefliyor.

Ürün ve Hizmet Satın Alma

Hayata geçirilecek olan Pi pazar yeri sayesinde kullanıcılar, Pi Coin ile gerçek hayattaki ürünleri satın alma imkanına erişiyor.

Çalışanlarla Bağlantı Kurma

Pi Workforce adı verilen uygulama sayesinde kullanıcıların çeşitli görevleri tamamlamak için farklı alanlardaki profesyonellerde bağlantı kurmasına izin veriliyor. Kullanıcılar, Pi Coin ile ödeme yaparak iş gücüne ulaşmada daha hızlı aksiyon alabiliyor.

Oyna-Kazan (P2E) Özelliği

Oyna-Kazan (P2E) özelliği sayesinde Pi Network, kullanıcıların oyun oynarken Pi Coin kazanmasına ve bu vesileyle teşvik edilmesine olanak tanıyor.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra Pi Coin ile daha fazla yardımcı programın da devreye alınması bekleniyor. Konuyla ilgilenen kripto meraklıları, halen devam eden Hackathon’daki çeşitli yenilikleri incelemek için Pi mobil uygulaması aracılığıyla Beyin Fırtınası bölümünü ziyaret ederek bilgi alabiliyor.

Pi Network Nedir?

Pi Network, mobil kullanıcıların cihazlarının bataryalarını tüketmeden Pi Coin madenciliği yapmasına olanak tanıyan bir bir kripto para birimi ve geliştirici platformu olarak konumlanıyor.

Pi blok zinciri, yalnızca mobil bir meritokrasi sistemi aracılığıyla coin transfer işlemlerini değil aynı zamanda geliştiricilerin milyonlarca kullanıcı için merkeziyetsiz uygulamalar (dApp) oluşturabileceği eksiksiz bir Web3 deneyimi sunmayı hedefliyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

Meta Masters Guild - Geleceğin Kripto Oyunu

Puanımız

memag token
  • Popüler Oyun Stüdyoları Tarafından Destekleniyor
  • Erken Ön Satış Turu Başladı
  • Düşük Üst Limit, Vesting Yok
  • Oynanabilir NFT'ler, Ödüller, Staking
  • Solid Proof & CoinSniper Onaylı
memag token
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.