Pi Network Hackathon 9 Ocak’ta başladı. Bin 800’den fazla projenin de katılmak için kayıt yaptırdığı yeni Hackathon’un, mainnet lansmanından önce yazılım geliştirmek için harika bir fırsat olacağı söyleniyor.

9 Ocak’tan 28 Şubat’a kadar sürecek olan Pi Network Hackathon 30 bin doların üzerinde ödül dağıtılacak. Pi Network’ün ilk Hackathon’u 2021 yılının ekim ayında düzenlenmişti; bu etkinlik ise şirketin ikinci Hackathon’u olacak.

Değerlendirme turunda, start-up kurmakla ilgilenen katılımcılar Silikon Vadisi yatırımcıları da dahil olmak üzere yatırımcıların karşısına çıkacaklar. Ayrıca, başarılı hacker’lar ve geliştiriciler uygulamalarını piyasaya sürerken Pi Network’ün milyonlarca Pioneer’dan (Pi madencisi) oluşan geniş kullanıcı tabanından yararlanacak.

Pi Network’te Milyonlarca Kullanıcı İçin Web Uygulaması Oluşturmak

“Dönüm noktası ödülleri”, işlevsel bir uygulamanın dağıtılması gibi daha zor bir eylemin gerçekleştirilmesi ya da “hesap oluşturma” gibi basit bir eylemin gerçekleştirilmesi için tüm katılımcılara verilecek teşvikler olarak belirlendi.

Hackathon’un en son tekrarında üç konuya odaklanılacak: sosyal medya, tüketici hizmetleri, oyun ve eğlence. Buna ek olarak, katılımcılar istedikleri yenilikleri tartışmakta serbest olacak.

Pi Network Hackathon’u için heyecan çok büyük. Hackathon, Enclosed Mainnet (kapalı ana ağ) ‘e katılan projelerin çalışmalarını daha geniş bir kitleye sergilemeleri adına harika bir fırsat sunarken, yeni projelere de kapalı Pi Network içinde inşa etme şansı veriyor.

Halihazırda 40 Milyondan Fazla Kullanıcı

Pi Hackathon’a çok sayıda projenin ilgi göstermesi bekleniyor. Mağazalar, oyunlar ve diğer işletmelerden oluşan güçlü bir ekosistem, 40 milyondan fazla kullanıcıdan oluşan topluluk içinde zaten mevcut bulunuyor. Topluluk, Open Mainnet’e hazırlanmak için çeşitli faktörler tarafından yaratmaya ve üretmeye yönlendiriliyor.

Pi Network Hackathon’a Katılan Herkes Teşvik Alacak

Tüm katılımcılar kilometre taşı ödülleri kapsamında ödül alacaklar çünkü Çekirdek Ekip, ‘Hackathon’a hangi düzeyde olursa olsun katılan herkesin teşvik alacağını’ söylemişti. Topluluktaki pek çok kişi, projelerin seçilen temalarda, özellikle Pi Coin kavramı ve faydası etrafında büyük adımlar atmasını bekliyor. Pi Coin’in hala ağ dışında bir bağlantısı yok ve daha fazla borsa ve toplayıcının gayri resmi olarak coin’i listelemeye başlamasıyla baskı artıyor.

Nihayetinde, Pi Network Hackathon’un başarısı Çekirdek Ekibin ana ağı başlatmasına bağlı olacak. Pi Network’teki birçok proje Pi Coin itibari para bağlantılarının eksikliği nedeniyle halihazırda finansal zorluklarla karşı karşıya olduğundan, başarılı projeleri ve uygulamaları entegre etmek için zaman çizelgesi önemli olacak.

Pi Network Nedir?

Pi Network, mobil kullanıcıların cihazın pilini tüketmeden Pi coin madenciliği yapmasına olanak tanıyan yeni bir kripto para birimi ve geliştirici platformu. Pi’nin blok zinciri, mobil meritokrasi sistemi aracılığıyla yalnızca ekonomik işlemleri değil aynı zamanda topluluk geliştiricilerinin milyonlarca kullanıcı için merkeziyetsiz uygulamalar oluşturabileceği tam bir Web3 deneyimini de güvence altına alıyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

FightOut - Geleceğin 100x Hareket-Et-Kazan Projesi

Puanımız

FightOut
  • LBank Labs ve Transak Destekli
  • Spor Yaparak Ödüller Kazan
  • Seviye Atla ve Metaverse'de Mücadele Et
  • Ön Satış Başladı - $1M+ Toplandı
  • Gerçek-Dünya Topluluğu - Spor Salonu Zinciri
FightOut
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.