Tartışmalı kripto para birimlerinden biri olan PiCoin’i listeleyerek dikkatleri üzerine çeken Huobi borsası, 3 Şubat itibarıyla 14 kripto para birimini delist edeceğini açıkladı.

En büyük kripto para borsalarından biri olan Huobi, yeni bir liste dışı bırakma duyurusu yayımladı.

Justin Sun’ın Küresel Danışma Kurulun’da yer alması sonrasında önemli kararlara imza atan ve geçtiğimiz günlerde 33 kripto para birimini delist edeceğini duyuran Huobi, bu kez 14 kripto paranın daha liste dışı bırakılacağını açıkladı.

Huobi resmi internet sitesi üzerinde yayımlanan 30 Ocak tarihli duyuruda, 3 Şubat Cuma günü Türkiye saati ile 11’de BOO, BFT, BREED, BP, CNN, FOX, MOVEZ, MIR, POKT, QSP, RADAR, SRT, UPI, UNIC belirteçli coinlerin delist edileceği bilgisi paylaşıldı.

Huobi, blok zinciri ekosisteminin sağlıklı gelişimini desteklemek için devam eden çabalarının bir parçası olarak bu kararı aldıklarını belirtirken 14 kripto para biriminin neden liste dışı bırakıldığı ile ilgili detaylı bilgi vermedi.

Yatırma İşlemleri Durdurulacak, Çekimler Devam Edecek

3 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan ve 14 kripto para birimini etkileyecek liste dışı bırakma aksiyonu sonrasında söz konusu coinlerle ilgili yatırma işlemlerinin son bulacağı ifade edilirken çekim işlemlerinin devam edeceği bilgisine yer verildi.

Ancak çekim işlemlerinin ne zamana kadar devam edeceği konusunda bir açıklama yapılmadığı görüldü.

Notlar bölümünde yer alan uyarılarda Huobi, yatırımcıların BOO, BFT, BREED, BP, CNN, FOX, MOVEZ, MIR, POKT, QSP, RADAR, SRT, UPI ve UNIC coinlerle ilgili tüm açık pozisyonları iptal etmesi tavsiyesinde bulundu.

İlgili coinlere ilişkin herhangi bir açık pozisyonun, delist sonrasında otomatik olarak iptal edileceği ve dijital varlıkların spot hesaplara aktarılacağı bilgisi paylaşıldı.

Huobi Delist Kararlarına Devam Ediyor

Huobi, aralık ayında 30’dan fazla sayıda kripto parayı liste dışı bırakma kararı almış ve ocak ayının ilk yarısında da bu yöndeki hamlelerine devam ederek 33 kripto para birimini daha delist etmişti.

16 Ocak tarihinde gerçekleşen son delist işleminde borsa, ABT, ATP, APN, AST, DIE, DHT, DFA, EDEN, GEAR, HC, INDI, IOI, INV, IRIS, GCOIN, GOF, KMA, MTA, NAS, OPUL, PEARL, PRIMATE, QASH, SMT, SLC, SKU, SOC, STC, TALK, VALUE, WHALE, WILD, YAM belirteçli kripto para birimlerini liste dışı bırakmıştı.

Huobi’nin delist hamlelerine devam edip etmeyeceği ve bu kararın arkasındaki gerekçeler, kripto topluluğunun gündemini meşgul etmeye devam edecek gibi görünüyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

Meta Masters Guild - Geleceğin Kripto Oyunu

Puanımız

memag token
  • Popüler Oyun Stüdyoları Tarafından Destekleniyor
  • Erken Ön Satış Turu Başladı
  • Düşük Üst Limit, Vesting Yok
  • Oynanabilir NFT'ler, Ödüller, Staking
  • Solid Proof & CoinSniper Onaylı
memag token
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.