Yeni kripto projesi Quint günlük yaşamda faydası olabilecek ödülleri kripto staking sektörüne getiren Super Staking özelliğiyle yatırımcıların dikkatini çekmeyi planlıyor.

Kripto yeni giriş yapan bir kripto projesi olan Quint, kripto sektörünü dönüştürmeyi amaçlayan bir süper staking platformu sunuyor.

Bu süper staking platformu ile Quint, token sahiplerini QUINT tokenlerini stake etmeye ikna etmek için, token ödülleriyle birlikte günlük yaşamda kullanılabilecek bir dizi ödülü de kullanıyor.

Quint Yatırımcılara Ödül Dağıtacak

Quint ekosistemi için geliştirilmiş bir BEP-20 tokeni olan QUINT, dijital ödüllerin yanı sıra kullanıcılara çekilişler, lüks tatiller, süper araba deneyimleri ve uçak biletleri gibi birbirinden farklı kategorilerde fiziksel ödüller sunuyor.

Süper Staking özelliğiyle birlikte Quint platformunda ayrıca yüksek profilli yatırımcıları hedefleyen butik bir NFT pazar yeri bulunacak.

Quint’in NFT projesi kapsamında belirli NFT’lerin fiziksel kopyaları da dahil olmak üzere günlük yaşama dokunacak bir dizi ödül sunan sınırlı bir NFT koleksiyonu geliştirilmesi planlanıyor.

Quint ekosisteminin dikkat çeken yanları arasında, daha önce pek çok kez denenen ancak başarısızlıkla sonuçlanan bir özellik olan merkeziyetsiz finansın (DeFi) gerçek dünyaya getirilmesi de yer alıyor.

Quint, Super Staking platformundaki yatırımcıların, gayrimenkul projelerinin bir parçası olmasını sağlamak istiyor.

Quint sahipleri ayrıca, varlıklarına uygun olarak dağıtılan ve farklı bir gelir akışı sağlayan ödüller kazanabilecek.

IDO’da 1 Milyon Dolardan Fazla Fon Topladı

Quint ekosistemi sunduğu geniş yelpazedeki özellikleri sayesinde büyük ilgi görürken, projenin arkasındaki ekip, yılın en başarılı IDO’larından (İlk DEX Teklifi) birine imza attı.

Times Square gibi en gözde reklam alanlarından biri de dahil olmak üzere küresel bir pazarlama çalışması yürüten Quint IDO’sunda, 1 milyon dolardan fazla fon toplandı.

QUINT token, ön satış etkinliği başladığından bu yana ilk listeleme değerine kıyasla yüzde 3000’den fazla değer kazanarak birden fazla direnç seviyesi gördü.

QUINT Super Staking Platformu Nasıl Çalışıyor?

Quint Super Staking platformu, token talebini artıracak kritik faktörlerden biri olarak kabul ediliyor.

Yatırımcıların ödüllere hak kazanmak için QUINT token satın alması ve bu tokenleri stake havuzunda kilitlemesi gerekiyor.

Bu yalnızca fiyat yükselmesine yol açan talep artışı yaratmıyor aynı zamanda token sahiplerini zararına satış yapma konusunda da caydırıyor.

Quint Stake internet sitesi şu ana kadar bu protokolde 280 milyon dolardan fazla QUINT tokenin stake edildiğini gösteriyor.

Token sahiplerinin dijital varlıklarından elde ettiği getirilerin yanı sıra ödül çekilişlerine de erişebiliyor olması, henüz başlangıç aşamasında olan projenin dikkat çeken yönlerinden biri olarak görülüyor.

QUINT’in APR’si (yıllık basit faiz oranı) mevcut durumda yüzde 15 civarında.

Büyük miktarlarda yatırım yapan QUINT token yatırımcıları ise “Quintessential Havuzları” na katılabiliyor.

Bu yatırımcıları desteklemek amacıyla geliştirilmiş olan havuzlar, daha yüksek yıllık faiz oranının yanı sıra lüks oteller ve kaplıcalar gibi bir takım ayrıcalıklar sunuyor.

Super Stake platformunun sağladığı çeşitli özelliklerin yatırımcıları uzun vadede bu platforma dahil olmaya teşvik etmesi bekleniyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

Tamadoge 100x Olacak Mı? OKX'teki Borsa Arzına Katılın

Puanımız

tamadoge
  • '10x Potansiyelli' - CNBC Raporu
  • Deflasyonal, Düşük Arz - 2 Milyar
  • Move to Earn (M2E), Metaverse Entegrasyonu
  • Evcil Doge NFT'leri - Kitlesel Adopsiyon Potansiyeli
  • ICO Yolda (Tier One Borsalarında)
tamadoge
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.