LAZIO Fan Token Neden Yükseliyor? Kripto para piyasalarında bugün en çok taraftar fan tokenler SANTOS, ALPINE, PORTO, LAZIO dikkat çekiyor. ABD borsalarındaki sıkışık seyirle birlikte Asya tarafında Çin%0.16 artıdayken Nikkei %040, G.Kore %0.27 ekside. Likidite sıkıntısı ve tahvil satışlarıyla ABD tahvil faizi %4.22’ye yükseldi. İngiltere siyasi dalgalanmayı bir türlü geride bırakamadı. Kripto piyasasında ise madencilerin bilançolara destek vermek için hisse sattığı haberleri yer alıyor. Uzmanlar ayı piyasasının yıl sonunu bulacağını tahmin ediyor. Bu durumda 19.000 sınırındaki Bitcoin düşüşün devamı söz konusu. Endeksler, kriptolar, emtia ve enerjiler stabil ilerlemektedir. Tek başına yeterli olmasa da volatilite endeksinin aşağı yönlü olması haftanın son günü yukarı yönlü hareketi tetikleyebilir.

Ekonomik Veriler Beklenti Önceki

09:00 GBP Çekirdek Perakende Satışlar (Aylık-Eyl) %-0,3 -%1,6

09:00 GBP Perakende Satışlar (Aylık-Eyl) %-0,5 -%1,6

13:00 EUR Avrupa Liderler Zirvesi

Belirsiz USD Federal Bütçe Dengesi -173,5B -220,0B

Kripto Para Haberleri

ABD merkezli Kraken, yeni Avrupa mevzuatı nedeniyle ‘özür mesajıyla’ birlikte Rus kullanıcılara hizmet veremeyeceğini e-posta yoluyla bildirdi.

Büyük kripto borsalarının aksine Kazakistan Rus kullanıcılara kısıtlama olmadan kapılarını açarken, kripto işlemleri için yerel bir banka kartı kullanmaları gerektiğini vurguladı.

Beklentileri karşılamayan bilanço detayında Tesla’nın Bitcoin varlıklarını satmadığı belirlendi.

Alman Neo Bank mobil banka uygulaması N26 Crypto ile kripto hizmetlerini başlattı. Banka, kripto ticaretini Bitpanda ortaklığıyla sağlıyor.

BNB blockchaini temel alan DEX geliştiricisi PancakeSwap, ana ağını Aptos’ta 2022 4.çeyreğine kadar dağıtmak istiyor. Aptos, düşük işlem maliyetleri, yüksek işlem hacmi ve yüksek işlem hızıyla yeni nesil L1 arasında yer alıyor. Görünen o ki; Aptos piyasadaki dinamikleri yerinden oynatacak.

El Salvador’da yapılan bir ankette katılımcıların %77’si hükümetin Bitcoin için yatırım yapmasını yanlış buluyor.

NFT pazarı Rarible, Web3 alanında NFT’leri sergilemek için yeni toplama özelliği ile platform yükseltmesi Rarible 2’yi duyurdu. Platformun NFT pazarındaki Uniswap ve OpenSea’yi takip ettiği düşünülüyor.

Sam Bankman-Fried, FTX politikası olarak adlandırılan ve ABD’deki varlıkların, menkul kıymet statüsünde olup olmadığına dair bir planın ana hatlarıyla belirlendiğini ve buna uyulacağını belirtti.

Binance CZ, 18 Ekim’de dahili cüzdanlar arasında gerçekleşen UNI transferlerine ilişkin ‘yanlış anlaşıldığını’ ileri sürdü.

Chainalysis raporuna göre düşük işlem maliyetleri ve kolaylığı sebebiyle Latin Amerika’da daha çabuk benimsenen kripto varlıklar aynı zamanda küresel kripto pazarının %9’luk kısmını oluşturuyor.

Ripple avukatının yaptığı açıklamaya göre kendilerine ulaşan belgelerde, eski SEC yöneticisi Hinman’ın görevdeyken Ether’in menkul kıymet olmadığına ifadelerinin olduğu ve SEC’in bu kayıtları gizli tuttuğu öğrenildi.

ABD Federal Sigorta Mevduat Kuruluşu-FDIC başkanı yeni stablecoin ihraçlarına kısıtlamalar getirilmesini ve regüle edilen blockchain ekosisteminde kullanılması gerektiğini söyledi.

Tüm bu gelişmeler ışığında 21 Ekim 2022 için Lazio Fan Token Neden Yükseliyor? sorusunun yanıtı şu şekilde görünüyor:

Lazio Fan Token Neden Yükseliyor? – LAZIO/USD

LAZIO Fan Token Neden Yükseliyor? Aşırı değer kaybına uğrayan LAZIO/USD çiftinde nihayet hacimli para girişiyle desteklenerek tepki alımı başladı. Aşırı satış bölgelerindeki Stochastic göstergeleri hızla ivme kazanarak alış sinyali verdi. Haftalardır devam eden zayıf seyir yerini kısa süreli yükselişe bırakabilir. 1H grafikte 4.40 dolar ara dirençten geri dönen token 4.25 seviyesinde durulabilir ve tekrar yukarıyı zorlayabilir. 4.40 dolar üzeri oluşumlar yakın vadede 5.05 dolar hedefini destekliyor olacaktır.

Lazio Fan Token Neden Yükseliyor?

Destek Seviyeleri 4.25 – 4.00 – 3.65

Direnç Seviyeleri 4.40 – 4.75 5.05

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Santos FC Fan Token Neden Yükseliyor? – SANTOS/USD

Santos FC Fan Token Neden Yükseliyor? Üç haftalık düşüş kanalının sonuna yaklaştığını düşündüğümüz Santos FC Fan Token indikatörlerin güç kazanması ve hacim artışıyla güne pozitif başladı. Günlük değerlerde MACD negatif bölgede alım sinyali üretirken, orta vade Stochastic çift dip görünümüyle yükselişi işaret ediyor. SANTOS/USD çifti 14 dolara gidebilecek potansiyeliyle kâr satışlarıyla karşılaşmazsa ivme artacaktır. Haftalık görünüm daha zayıf seyrederken yeni haftayla toparlanma görülecektir. Saatlik grafikler ufak çaplı yükselişlerini geri çekilmelerle deteklediği için temkinli yükselişte olduğunu gösteriyor.

Santos FC Fan Token Neden Yükseliyor?

Destek Seviyeleri 11.30 – 10.95 – 10.00

Direnç Seviyeleri 12.30 – 12.80 – 14.00

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Alpine F1 Fan Token Yorum ve Teknik Analizi – ALPINE/USD

Alpine/USD dün kaydettiği yükseliş sonrasında hafif stabil bir görüntüye büründü. Günlük grafikte MACD sıfır seviyesinin üzerine attı ancak ortalama hâlâ geride kaldı. Orta vade Stochastic yavaş ilerlemekte, kısa vade ise alışa geçti. 2 günlük ortalama üzeri hacimle ve 2.90 dolarla destek oluşturmuş durumdadır. Saatlik grafiklerdeki geri çekilmeler 2.80-2.85 aralığına sarkabilir ve alım için fırsat yaratabilir. Alpine Token 3.75 dolar üzerinde momentum artışı yaşanabileceğini gösteriyor. Önceki kırılımlar bu seviyede gerçekleşmiştir.

Alpine F1 Fan Token Fiyat Analizi

Destek Seviyeleri 2.90 – 2.65 – 2.55

Direnç Seviyeleri 3.23 – 3.48 – 3.75

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

FC Porto Fan Token Yorum ve Teknik Analiz – PORTO/USD

Düşüş trendindeki PORTO/USD kazanımları başladığı noktaya geri dönmüş durumda. Bollinger Band olgunlaşması tamamlanmayan token saatlik grafiklerinde başlayan alış sinyallerinin günlük göstergelere de sirayet etmesi beklenebilir. Üç gündür yatay kalan ve bugün bir miktar yükselişe yüzünü dönmesiyle yatırımcılarına umut veriyor. Porto token 4.20 seviyesindeki trend değişim fiyatının üzerine atabilirse 5.10 dolar yakın fiyatına kadar yükselebilir.

FC Porto Fan Token Fiyat Analizi

Destek Seviyeleri 3.50 – 3.30 – 2.99

Direnç Seviyeleri 3.90 – 4.15 4.52

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Bitcoin Yorum ve Teknik Analizi – BTC/USD

Yükselemeyen Bitcoin düşer. Tüm yükseliş çabalarına rağmen dönüp dolaşıp aynı yere dönüyor. Teknik görünüm günlük grafikte tamamen negatif bölgelerde ve satış sinyaliyle ilerliyor. 18.900 desteğinin altına inmesi durumunda satışların artmasını bekliyoruz. Haftalık Stochastic kısa vade satış yönünde netlik kazandı. Bollinger alt band seviyesi olan 17.050 dolarda olduğunu ve aylık grafikte dip seviyesinin 16.950 dolar olduğunu hatırlatalım. Short pozisyonları için kâr realize seviyeleri olarak değerlendirilebilir. Saatlik grafiklerde aşırı satış bölgesinden sınırlı tepki alımları izlenebilir.

Bitcoin Fiyat Analizi

Destek Seviyeleri 18.900 – 18.650 – 18.090

Direnç Seviyeleri 19.140 – 19.345 – 19.775

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Ethereum Yorum ve Teknik Analizi – ETH/USD

Dünden bugüne fazla değişim olmayan ve sıkışık fiyat aralığı politikasını yürüten Ethereum’da piyasa desteği önem kazanıyor. Bitcoin kalıcı olarak 19.000 dolar seviyesini sert bir şekilde kırmadıkça ETH/USD çifti de bu seviyelerde stabil kalmaya çalışacaktır. Aynı şekilde 1.265 desteği yoğun satışlarla karşılaşırsa Ethereum’un da fazla direnmeyeceği kanısındayız. Hafta sonu kripto varlık genelinde kırılmalar yaşanabilir. Her zaman belirttiğimiz gibi hacimsiz düşüşler piyasadaki isteksizliği ve boğa piyasasına geçiş sürecinin beklendiğini gösterecektir.

Ethereum Fiyat Analizi

Destek Seviyeleri 1.265 – 1.204 – 1.100

Direnç Seviyeleri 1.310 – 1.380 – 1.440

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

Terra Luna Classic Yorum ve Teknik Analiz – LUNC/USD

0.0002800 yatay bandını kıran Terra Luna Classic eski ve güçlü desteği 0.0002070 dolara doğru yöneldi. Aynı zamanda 100 günlük MA olan bu seviye piyasa şartları kontrolünde alım için uygun olabilir. Ortalamanın yarısında olan düşük hacimli düşüşler olumludur. Satışlar 0.0002070 seviyesinde iyi bir şekilde karşılanırsa hızlı reaksiyon vererek yükselecektir. Bir önceki düşüşte aynı durum gerçekleşmiştir ki bugünün teknik görünümü daha pozitiftir. Mümkün olduğunca 0.0002000 seviyesi üzerinde kalmaya çabalayan bir görünüm sergilemiştir. Saatlik indikatörler aşırı satış bölgesinde, günlükte ise bu bölgeye yaklaşmaktadır.

Terra Luna Classic Fiyat Analizi

Destek Seviyeleri 0.0002250 – 0.0002090 – 0.0001980

Direnç Seviyeleri 0.0002460 – 0.0002770 – 0.0003040

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

İlgili Haberler ve İçerikler

Dash 2 Trade - Ön Satış Sona Erdi, Şimdi Borsalarda!

Puanımız

dash2trade-site
  • Ön Satış Sona Erdi - Borsalarda Listelendi!
  • Cointelegraph'ta Çıktı
  • Solidproof ve CoinSniper Onaylı
  • 70,000+ Alım-Satım Topluluğu
  • Bitmart, Changelly, Gate.io, LBank CEX Listelemesi
dash2trade-site
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.