Simpsonlar Kripto Para Kehanetleri 2023

Simpsonlar Kripto Para Kehanetleri 2023 neler? ABD’nin uzun soluklu dizisi Simpsonlar’ın bazı olayları tahmin etmesi, diziyi hayranlarının gözünde özel kıldı. Bu, bazı sahte paylaşımları da beraberinde getirdi.

Simpsonlar, gelecekle ilgili doğru tahminlerde bulunma konusundaki esrarengiz yetenekleriyle tanınır. Son günlerde kripto para tutkunlarının paylaşımlarındaki birçok Simpsonlar videosunun sahte olduğu ortaya çıktı.

Simpsonlar Kripto Para Kehanetleri 2023

Simpsons yazarları 2020’de kripto paralara bir bölüm ayırdı. Bölümde en iyi altcoinler arasındaki XRP fiyatı hakkında bilgi paylaşıldı. Her yerde paylaşılan bu XRP fiyat tahmini gerçek değil.

Ripple Yatırımcıları Simpsonlar Ekran Görüntüsüne Kandı

Bart Simpson’ın okulunun kara tahtasına “XRP, yıl sonuna kadar 589 dolara ulaşacak” görüntüsü, sosyal medyada dolaşmaya başladı. Resmi paylaşanlar, gerçekliğini doğrulayamadı. Bölümde yer alan ve en hızlı yükselen kripto para birimleri arasındaki XRP fiyat tahmini izleyenleri şaşırttı.

Simpsonlar kripto para kehanetleri 2023 neler? Birkaç kripto medya kuruluşu, YouTube videoları ve Reddit gönderileri, sahte ekran görüntüsünü dizinin ünlü tahminlerinden biri olarak gösterdi.

Simpsonlar Kripto Para Kehanetleri 2023’ten Bazıları Doğru Çıktı

Dizi, 34 sezon boyunca dünyadaki önemli olayları tahmin ettiği için birçok kez manşetlere çıktı. Simpsonlar kripto para kehanetleri 2023 neler diye düşünüyorsanız okumaya devam edin.

Kayda değer tahminler arasında 2016 yılında Donald Trump’ın ABD Başkanı seçilmesi ve 2017 yılında 20th Century Fox’un Disney tarafından satın alınması da var.

Bart’ın kara tahta sekansı, dizinin açılış jeneriğinin temel dayanaklarından biridir. Dizideki XRP tahmini, montaj ekran görüntüsüdür. Dizinin 729 bölümünün hiçbirinin başında yayınlanmadı.

Sahte ekran görüntüsü, “XRP talk and speculation” adlı YouTube kanalının videosunda küçük resim formatında kullanıldı.

Görüntü, 2020 yılına dayanan bir resim. 2021 yılında XRP talk and speculation Twitter hesabı ekran görüntüsünü, videolarından biri için oluşturduğunu itiraf etti. Sahte görüntü, yükselmesi beklenen en iyi kripto paralar arasındaki XRP hakkındaki yanlış bilginin yayılmasına sebebiyet verdi.

Simpsonlar Kripto Parayı Bitcoin Çıkmadan Bildi

Simpsonlar kripto para kehanetleri 2023 neler? Satoshi Nakamoto Bitcoin’i piyasaya sürmeden dizide kripto para iması yapıldı. İma, sosyal medyada konuşulan durumlardan biri hâline geldi.

İlk kripto para birimi Bitcoin, 3 Ocak 2009’da ilk Bitcoin bloğunun basılmasıyla piyasaya sürüldü. İlk kez 2 Mart 1997’de yayınlanan ‘My Sister, My Sitter’ başlıklı 8. sezonun 17. bölümünde, ‘Crypto Barn’ (Kripto Ahırı) adlı görüntü “kodlar için bir mekân” referansıyla ortaya çıktı.

31. sezon 13. bölümde Lisa, Profesör Frink’ten kripto paralarla ilgili ders aldı. Frink Lisa’ya, Big Bang Theory’de Sheldon Cooper’ı canlandıran Jim Parsons’ın kripto para kavramını açıkladığı videosunu gösterdi.

Dizi 1 dakikadan daha kısa sürede kripto paranın nasıl çalıştığını açıkladı. Kripto para ve yeni çıkan coinler hakkında bilgi almak isterseniz sitemizdeki makalelerden faydalanabilirsiniz.

İlgili Haberler ve İçerikler