Son birkaç yılda kripto paranın popülaritesindeki dikkate değer artış, sayısız heyecan verici projenin kripto sektörüne giriş yapmasını sağladı. Bu projelerin çoğu, doğrudan piyasaya giriş yapmak yerine projelerine destek veren ilk yatırımcıları ödüllendirmek için olması gerektiğinden oldukça düşük birim fiyattan kripto para birimlerini satışa sunar.

Günümüzde ön satışta olan birçok proje vardır fakat bunların hepsinin ilerde değer kazanacağını söylememiz doğru olmaz. Bu sebeple, sizler için yatırım yapabileceğiniz 6 farklı kripto ön satış projesini derledik, gelin birlikte inceleyelim.

En İyi Ön Satış Coinleri – Detaylı İnceleme

Listemizde yer alan 6 ön satış projesini güncel ön satış fiyatına, popülaritesine ve çözüm sağladığı alana göre değerlendirdik. Listemizin 1. Sırasında yer alan Tamadoge projesini detaylı bir şekilde inceleyerek başlayalım.

1. Tamadoge (TAMA) – Minimum 10x Yapma İhtimali Olan Kripto Para Birimi

Tamadoge, oyna-kazan yapıda olan metaverse oyunun yerel kripto para birimidir. Topluluk tarafından hızlı bir benimsenme elde eden Tamadoge, güncel olarak Telegram üzerinde 23.000 bin kullanıcıya ulaştı. Bu hızlı benimsenmenin arkasında yatan nedenleri açıklayalım.

Tamadoge, deflasyonist bir kripto para birimidir. Yani, belirlenen toplam TAMA arzı hiçbir zaman arttırılmayacak. Aksine, kademeli olarak arzı düşürülecek. Peki bunun nasıl yapılacağını açıklamadan önce oyun hakkında bilgi verelim. Metaverse oyunundaki temel amaç, bebek NFT evcil hayvanlarını besleyerek yeterli büyüklüğe ulaştırıp rakip oyuncuların NFT evcil hayvanları ile dövüştürüp galip gelmek.

Yapacağınız her NFT evcil hayvan ya da aksesuar satın alımında satın alım miktarınıza oranlı bir şekilde Tamadoge tokenleri yakılır. Yani, oyuncuların Tamadoge ile yapacağı her işlemde belli bir miktar TAMA yakılarak arzın düşürülmesi sağlanacak.

Ön satışa katılmak için sınırlı bir süre kaldığını belirtelim. Halihazırda satışa sunulan miktarın %85’i satıldı. Eğer kalan %15 arasında yer almak istiyorsanız aşağıda yer alan “TAMA Satın Al” butonuna tıklayabilirsiniz.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

2. Battle Infinity (IBAT) – Genel Olarak Ön Satıştan Satın Alabileceğiniz En İyi Proje

Günümüzde ön satışta olan ve ilerleyen yıllarda fiyatının yükselme ihtimali en yüksek olan bir diğer proje Battle Infinity’dir. Battle Infinity, oyna-kazan (P2E) oyun dünyasının heyecan verici dünyasını zengin bir “metaverse” ile birleştirmeyi amaçlayan yeni bir projedir. Kripto yatırımcılarının en az bir kez duyduğu metaverse kavramı, geçen yıl popülaritesini oldukça artırdı ve Battle Infinity bu sektörün büyümesinden yararlanmaya hazır görünüyor.

Battle Infinity projesi CoinSniper sitesi üzerinden KYC doğrulaması yapıldı ve SolidProof.io tarafından tamamen denetlendi. Kullanıcılar projenin yayına girmesinin ardından kendi avatarlarını oluşturabilir ve istedikleri gibi özelleştirebilir. Kullanıcılar daha sonra başkalarıyla etkileşime geçebilir ve $IBAT cinsinden dağıtılacak ödüller aracılığıyla gelir elde edebilir.

battle infinity

Ön satışı beklenenden daha erken sona eren IBAT tokeni aşağıdaki platformlar üzerinden satın alabilirsiniz:

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

3. EstateX (ESX) – Kısmi Gayrimenkul İçin Yatırım Yapılabilecek En İyi Kripto Ön Satış Projesi

EstateX, gayrimenkul yatırımlarının işleyişinde devrim yaratmayı amaçlayan kripto projesidir. EstateX özünde, perakende yatırımcılara gayrimenkul yatırımının erişilebilirliğini önemli ölçüde artıran blok zinciri tabanlı bir ekosistem sunacak. Bu önde gelen proje, ‘kısmi mülkiyet’ sunduğundan, yatırımcılar bir mülkün hisselerini 100$’a kadar satın alması mümkün olacak.

Bu da yatırımcıların ekosistemin yerel tokeni olan ESX aracılığıyla pasif bir gelir akışı oluşturmasını sağlar. Ayrıca, EstateX özel bir ikincil piyasada 7/24 emlak token ticareti sunacağından likidite bir sorun teşkil etmeyecektir. Kullanıcılar, EstateX mülklerinde kısmi mülkiyetle desteklenen anında kredi bile alabilirler.

estatex

Emlak piyasasının 2024 yılına kadar 1,5 trilyon Euro değerinde olacağı düşünüldüğünde, EstateX 2022 yılında en başarılı çıkışı yapan kripto para birimi olabilir. Tüm işlemler akıllı sözleşmelerle gerçekleştirildiğinden, ekosistem tamamen merkezsizleşmiştir. Son olarak, EstateX platformunda aktif olarak yer almayan yatırımcılar, ESX tokenine yine de yatırım yapabilecek.

4. Leshy Inu (LES) – DeFi Altyapısı Olan Yenilikçi Kripto Para Birimi

Leshy Inu, şimdiden sosyal medyada büyük ilgi görmüş kripto para projelerinden biridir. Yazma sırasında, Leshy Inu’nun Twitter sayfasının yaklaşık 21.400 takipçisi varken, resmi Telegram grubunda 45.000’den fazla üyesi bulunuyor. Bu topluluk desteği, adı ünlü ‘Shiba Inu’ kripto parasından türetildiği için Leshy Inu’nun cazibesinin temelini oluşturur.

Ancak Leshy Inu sadece bir mizah olarak ortaya çıkmadı. Aynı zamanda, DeFi dünyasında birçok kullanım örnekleri de sunuyor. Leshy Inu ön satışına katılmak için 7 günden az bir sürenizin kaldığını hatırlatalım.

leshy inu

Diğer ön satışta olan projelerden farklı olarak Leshy Inu için minimum satın alma limiti yoktur. Bu sebeple küçük büyük fark etmeksizin her yatırımcı LES token satın alabilir. Eğer ki köklü yatırımcıysanız yapabileceğiniz maksimum alım miktarı 8 BNB olduğunu belirtelim.

5. NFT Workx (WRKX) – NFT Tabanlı Kripto Projesi

NFT Workx kısaca danışmanlık, strateji ve pazarlama gibi Web 3.0 ile ilgili hizmetler sağlayan yeni bir NFT platformudur. Platform, kendi koleksiyonlarını geliştirmek ve sadık bir takipçi kitlesi oluşturmak için sanatçılar, sporcular, müzisyenler ve daha birçok kişiyle birlikte çalışmakta.

Proje ayrıca basın bültenleri, ücretli reklamlar, tanıtım videoları, dijital sanat eserleri ve daha fazlasını sunacağından, NFT Workx bir anlamda bir pazarlama şirketine benzer şekilde çalışıyor. Projenin ana özelliklerinden biri, bir içerik oluşturucunun NFT koleksiyonu oluşturmak ve farkındalık yaratmak için ihtiyaç duyduğu her şeyi içeren altyapıya sahip olmasıdır.

nft workx

NFT Workx projesine erkenden yatırım yapıp ilerleyen yıllarda değerinin yükseleceğine hem fikirseniz minimum 0,5 BNB’ye eşdeğer WRKX satın alabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken projenin resmi sitesini giriş yapıp “Ön satış için Whitelist” hakkı talep etmeniz. Talep etme işlemini tamamladığınız vakit arkanıza yaslanıp beklemeniz yeterli!

6. CrypTalk (CRYP) – Yükselme Potansiyeline Sahip Token

Bu listedeki diğer kripto paralar gibi CrypTalk da kripto sektöründe yenilikçi çözüm sunan bir projedir. CrypTalk, tüm projeleri tamamen inceleyerek ve denetleyerek dolandırıcılıkları ortadan kaldıran, kripto para birimleri ile doğrudan alakalı sosyal medya platformu olmaya çalışan güvenli bir uygulamadır. CRYP tokeni, tüm platformun bel kemiğidir ve kullanıcılara mümkün olan en ucuz ücretleri sağlarken aynı zamanda bir yatırım görevi görür.

Toplamda 1 milyar BEP20 token üretildi ve Binance Akıllı Zincir ağı üzerinde yer alıyor. Diğer projelere göre kısmen daha umut verici ve merakla beklenen CrypTalk platformu için geri sayım başladı. Unicrypt üzerinden satın alınabileceğiniz bu token, KYC doğrulamasını da yapmıştır. Bu demek oluyor ki herhangi bir dolandırılma durumu yaşandığı takdirde kiminle muhatap olacağınız doğrudan bellidir.

cryptalk

Ön satışta 620.000 BUSD hacme ulaşmayı hedefleyen CRYP, %17,6’sını hızlı bir şekilde tamamladı. Hacim dolmadan CrypTalk’a yatırım yapmak isterseniz 22 Eylül 2022 tarihine kadar yatırım yapabilirsiniz.

Özet

Ön satışta satışa sunulan projelerin %70’i ya dolandırıcıdır ya da piyasaya sürüldüğü an değeri sıfırlanır. Bu sebeple ön satış işlemleri yüksek risk barındırır. Riskinizi minimuma indirmek isterseniz tek bir ön satış projesine yatırım yapmak yerine minimum 5 farklı ön satış projesine yatırımınızı yayın. Listemizde yer alan projeleri detaylı bir şekilde inceledik ve her ne kadar yükseliş beklesek de düşüş gerçekleşebilir.

Battle Infinity - Yeni Metaverse Oyunu

Puanımız

  • PancakeSwap and LBank'ta Listelendi - battleinfinity.io
  • Fantezi Sporları Metaverse Oyunu
  • Oyna-Kazan Oyunu - IBAT Token
  • Unreal Engine ile Geliştirildi
  • Solidproof ve CoinSniper Onaylı
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

İlgili İçerikler