NFT alanı birçok markayı, ünlüyü ve kamuya mal olmuş kişileri cezbetmeye devam ediyor. Tayvanlı şarkıcı, söz yazarı, müzik yapımcısı, rapçi, oyuncu ve bir televizyon yıldızı olan Jay Chou, sanal dünyaya ve NFT alanına katılan en son ünlülerden biri oldu.

2 Ağustos’ta yapılan bir duyuruya göre, Tayvanlı ünlü kişilik, sanal dünyaya ve NFT alanına katıldığını doğruladı.

“Mandopop Kralı” olarak da bilinen Chou, müzik markalarının değerini NFT’lere dönüştürmek için artık blok zincir teknolojisinden yararlanacak.

Chou’nun NFT ve Metaverse’e dahil olma kararı, diğer tanınmış ünlüler Bella Hadid ve Kevin Hart‘ın sanal dünyaya katılmasından bir ay sonra geldi.İkili kısa süre önce yeni dijital koleksiyonları piyasaya sürdüğünü duyurmuştu.

Jay Chou ve NFT Planları

Tayvanlı şarkıcı ve söz yazarı Chou, Snoop Doggy, Eminem, Madonna, Bella Hadid ve Kevin Hurt gibi NFT ve Metaverse alanında hızla büyüyen ünlüler listesine girdi.

Haziran ayında Lionel Messi, Neymar gibi profesyonel futbolcular ve Mandopop süperstarı Chou’nun, Fransa Ligi futbol kulübü Paris Saint Germain için NFT’lerin eşlik edeceği bir Metaverse projesi başlatacakları duyurulmuştu.

Chou, yakın zamanda yaptığı duyuruda, Avrupa ve Asya bölgesindeki izleyicisini genişletmek için PSG’nin ana sahası Parc Des Princess’te bir konser verme planının olduğunu doğruladı. Chou, PSG futbol sahasında sahne alan ilk Çinli sanatçı olacak.

Bu arada Chou, merakla beklenen lansmandan önce kullanıcıların katılımlarını sağlamak için Instagram’a tanıtım videosundan bir bölüm yükledi.

Chou’ya göre, video sanat eseri satışlarından elde edilen tüm gelir yetimhanedeki çaresiz çocuklara yardım için kullanılacak.

Paris Saint-Germain ve Chou, PSG Bağış Fonu aracılığıyla, imkanları kısıtlı gençleri desteklemek için farkındalık ve fon yaratmaya öncelik veriyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

Battle Infinity - Yeni Metaverse Oyunu

Puanımız

  • PancakeSwap and LBank'ta Listelendi - battleinfinity.io
  • Fantezi Sporları Metaverse Oyunu
  • Oyna-Kazan Oyunu - IBAT Token
  • Unreal Engine ile Geliştirildi
  • Solidproof ve CoinSniper Onaylı
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.