Lüks saat üreticisi Timex, ünlü Bored Ape Yacht Club (BAYC) topluluğu ile kurduğu ortaklık sonucunda Bored Ape’den esinlendiği saatlerini piyasaya sürdü. Bored Ape Yacht Club sahipleri yakında PFP’lerini bileklerinde sergileyebilecekler.

Amerika merkezli saat üreticisi, 2 Aralık tarihli Twitter paylaşımında, yeni bir NFT projesini piyasaya sürmek üzere Bored Apes Yacht Club ile kurduğu ortaklığını doğruladı.

ABD başkanlarının saat markası olarak tanınan Timex tarafından yapılan duyuruya göre lüks saat üreticisi, saatin ön yüzünde Bored Ape veya Mutant Apes NFT’lerini gösterecek olan 500 adet bire bir özelleştirilebilir saatten oluşan sınırlı sayıda bir seriyi piyasaya sürmeyi planlıyor.

Koleksiyonda fiziksel bir saat ve NFT olarak aynı dijital versiyon yer alacak. Timex’in küresel pazarlama ve kreatiften sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Shari Fabian yeni NFT projesi hakkında yorum yaparken bazı açıklamalarda bulundu. Fabian, “Timex, Web3’e yaratıcılığı ve topluluğu ön planda tutarak giriyor. Fiziksel, sanal ve şimdi de dijital ürünlerin sınırlarını yeniden tanımlıyor ayrıca zorluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Timex, NFT projesini cuma günü Miami’deki Art Basel’de ünlü teknoloji firmalarını bir araya getiren yenilikçi bir sergi sırasında duyurdu. Timex o sırada, Bored Ape’den esinlenen birkaç özel yapım saati sergiledi. Söz konusu etkinlik, markalı NFT’lerin sanat ve moda dünyasında bir güç olarak ortaya çıkmaya devam etmesini temsil etti.

Ape topluluğunun iki sadık üyesi Josh Ong ve CryptoVonDoom, BAYC saat iş birliğinin yaratıcı yönetmenliğini üstlendi. VonDoom basın açıklamasında “OG (Orijinal Gangster) Bored Ape topluluğunun bir üyesi olarak, saatçiliğin OG’leriyle iş birliği yapmak harikaydı” dedi.

Timex “Metaverse’ün Zaman Göstergesi”

Timex geçtiğimiz ay, oyuncuların dünyanın en popüler video oyunlarından biri olan Fortnite’ta “Zamana Karşı YarışX” yapmalarına olanak tanıyan benzersiz ve etkileşimli bir deneyimin daha lansmanını gerçekleştirdi. Timex bunu gerçekleştirirken kendisini “Metaverse’ün zaman göstergesi” olarak ilan etti.

Bu arada, Timepiece Forge Pass NFT’lerin satışı dün başladı. NFT’ler, 2 ETH ya da bu yazının yazıldığı saat itibarıyla yaklaşık 2 bin 500 dolar karşılığında basılabiliyor. Bored Apes’ten esinlenen fiziksel saatlerin teslimatları 2023’ün ikinci çeyreğinde başlayacak.

İlgili Haberler ve İçerikler

Dash 2 Trade - Ön Satış Sona Erdi, Şimdi Borsalarda!

Puanımız

dash2trade-site
  • Ön Satış Sona Erdi - Borsalarda Listelendi!
  • Cointelegraph'ta Çıktı
  • Solidproof ve CoinSniper Onaylı
  • 70,000+ Alım-Satım Topluluğu
  • Bitmart, Changelly, Gate.io, LBank CEX Listelemesi
dash2trade-site
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.